- Konu Sahibi Ali's Mother
hoşgeldin canım güle güle büyüt meleğini
teşekkürler canım sağol..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım güle güle büyüt meleğini
19 aylık canım sadece sigara böreginin içinde yiyor öyle yapıyorum bende ya ben yapamadım şu takvimi bir daha deniyecegim
Merhaba Hanimlar Bende 17ve13 Yaşinda 2erkek Annesiyim.birde Minik Celocanim Var.benimkiler Büyüdü Ama Sorunlarida Büyüdü.büyüdükçe Zorlaşiyorlar.zor Gibi Görünsede Küçüklerken Herşey Daha Kolaydi
sarı kelebek hoş geldin:)
merhaba kızlar sadece başlığa bakmak için geldim erkek anneleri demişsiniz dikkatimi çekti benim de 3 tane oğlum var kız çocuğum olmasını çok ama çok isterdim ama allah böyle hayırlı görmüş hakkımda demekki diye kendimi avutuyorum içimde hep uhde olarak kalcak neyse isyan etmiş olmiyim şimdi burda ne amaçla birlikteyiz onu da bilmiyorum ama 3 tazne erkek annesi olarak aranızdayım kabul ederseniz
hoşgeldin amasyalım benimde eşim amasyalı
hoşbulduk kızlar ya okeye dördüncü nikin çok uzun yaa çayımı demleyip yanıma aldım herifde işte okeye dördüncü deyincede aklıma geldi benim 3 oğlum var allah izin verirse büyüdüklerinde okeye dördüncü aramicam
sarı kelebek sende hg canım.oo yeni arkadaşlar gelmiş ben yokken