• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

biliyorum canım degerini azaltıyo ama ne yapayım ya kahvaltısındaki kaşık mamasına yada yogurda katıyodum ne yapayım iştahsız bi çocukla çok zor oluyor

canım bende kahvaltısına katıyorum pekmez ama ılık su ile karıştırıyorum yumurta bisküvi mama pekmez öyle hazırlıyorum azda peynir koyuyorum birde ceviz falan katıyorum işte tadı çok güzel oluyor

bende sizin sayfa takılayım bir kız annesi olarak ben sana alınma demiştim dün alınmışsın üzüldüm canım

teşekkürler canım tarifin için benim oglumda eskiden hepsini karışık yiyordu şimdi damak tadı gelişti hepsini ayrı ayrı yediriyorum artık kaşık mamasıda vermiyorum bide peyniri hiç sevmiyor süt ayran yogurt onlar karşılar herhalde

karşılar tabii canım ama yinede bişeylerin içine koyup fark ettirmeden yedirmeye çalış istersen ne kadarlık senin bebeğin takvim yapsana

gününüz güzel geçsin hanımlar, misafirim gelecek bugün kocişde dışarı çıktı bende onlar gelene kadar bi size bakıyım dedim iyisinizdir umarım...

Back