• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

Benim oğlum 29 martta 3'ünü dolduruyor.Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın.Anneli babalı,sağlıklı sıhhatli,vatana hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşaallah...

ayşegül kız sana ne diyim bilmiom çok begendim senin takvimi taktım kafaya yaptım ama sen bana sor kaç saat baktım ya fon seçmek için bütün sayfalara baktım sonunda kızıma sordum hangisi güzel ve kendi takvimini kendi yaptı nasıl kızımın takvimi?

teşekkürler betülcüm iyiyiz oğluş uyuyor hafta sonu evdyiz herzamanki gibi, misafirlerimiz gelecek siz neler yapıyorsunuz, bebişler nasıl? takviminiz çok güzelll

ehh fena sayılmaz pek canım istemio aslında keşke kociş kalkmasada hafta sonunu evde beraber geçirsek benim eşim asker hafta sonları nöbeti oluyo pek evde olmuyoda hafta sonu

takvim için

--------------------------------------------------------------------------------

http://ticker.7910.org/

canım link bu
istediğin fonu ve resmi seç doğum tarihini yaz after seçeneğini işaretle sonra your link yazan linki kopyalayıp kilo doğum çizelcezi seçeneği var kendi profilinde oraya yapıştır tamamdır.

merhaba kızlar sadece başlığa bakmak için geldim erkek anneleri demişsiniz dikkatimi çekti benim de 3 tane oğlum var kız çocuğum olmasını çok ama çok isterdim ama allah böyle hayırlı görmüş hakkımda demekki diye kendimi avutuyorum içimde hep uhde olarak kalcak neyse isyan etmiş olmiyim şimdi burda ne amaçla birlikteyiz onu da bilmiyorum ama 3 tazne erkek annesi olarak aranızdayım kabul ederseniz

Back