Erkek anneleri bakabilir mi?

Hepsini okumadım ama başı bile saçma zaten.Bir de güya erkekleri övmüş ama aslında yerin dibine sokmuş.Ben böyle oğlum olsa utanırım sanırım.Ataerkil toplum yapısını sorgulamadan kabul etmiş bir kadın demek ki.Bir de ben oğullarına çok aşık annelerin,içten içe erkek olamadıkları için aşağılık kompleksi yaşadıklarını ve bunu ödünleme adına cinsiyete dayalı yüceltme yaptıklarını düşünüyorum.Göster amcana şeyini psikolojisi de bundan olabilir."Ben de yok ama aşağılamayın.Bak oğlumu yaptım."

Bu yazı

Belki de kadınlar, eşlerinden gerekli sevgiyi ve saygıyı, ilgiyi adına her ne deniyorsa göremediği için oğluna aşık olabilir mi?
Gelinlerini rakip görüyor bu sebepten ?
Kayınvalidem yıllardır kocasıyla küs,aynı ewin içinde ayrı odalarda takılıyolar ve evet ogluna aşık o yuzden

Erkek annesi olarak baktim ve yaziyi komple okudum.

Allaha emanet bir oglum var. Hic boyle dusunmedim acikcasi. Kiz da evlat erkek de sagligi yerinde olsun , hayirli bir evlat olsun yeter.

Bunun kız versiyonu da vardı
Yok ya takılma,o kadar da saçmalamıyoruz,ben süpürgeyi ellerine tutuşturuyorum mesela,ama sen de bi dolma sarmayı öğren canım,oğluşlarımız pek sever

Benim henüz bir cocugum yok Allah ne verirse kabulumdur elbette ama gönlümde kız çocuğu var.Instagramda kız bebeklere yapılan o tasarim cici bicileri görünce bile aklım çıkıyor
Dedigim gibi evlat ayrimi olmaz saglikli sihhatli olsun tabiki benim esimde terbiyesiz ben ikisinide isterim hiiic farketmez diyor ama ben biliyorum onun içini. Bana diyorki sende erkek annesi tipi var kavgaciyim ya bide cirkefim ya ondan oyleymis kiz anneleri daha hanimefendi olurmus uysal olurmus ya he he. Bende dondum dedim senin annen nasil ? Bir kızı bir oğlu var ama gayet hanım. Evet diyor annem geride durur bir adım. Terbiyesiz.
Yazıya cok sinir oldum ama. Yil olmus 2018 benim 31 yasindaki arkadasim hani 60 yas olsa belki yine ya eski kafadir iste sacmaliyor falan dicem ama degil 31 yasinda bana diyor ki soy da önemli yani bir oglum olsun .Cin takvimine gore hamile kalcam. Kendisinin bir kızı var. Neyin soyuysa bu pis ter kokulu evin yolunu bilmeyen kocasının soyundan bahsediyor iste. Boyle igrenc yazıyı hic gormemistim ve keske okumasaydim boyle bir sacmalik olamaz

Ben de bulaşığı bırakıp koştum Hunter abla :))

Çok salakça yazılmış bir yazı. Dünyanın en sağlıksız ana-oğul ilişkisini betimlemiş. Tam bir az gelişmişlik örneği. Böylelerinin yetiştirdiği erkekler yüzünden dünya bu hale geldi zaten.

Bir belgesel gibi yazı payilaşmıs yakınınız etrafta bu kadar. Kendini şehzade zanneden hanzoların nasıl yetiştiğini öğrenmiş oldum.ayrıca evlenilmesi sakıncalı .tiplerin özellikleri.bence avamlıl barzoluk kısmını silip buraya actıgınız konuda ki kısmını. Kıslanma diyen .kişiye yazmak.yazının. güzel kapak .Olur

Yazi o kadar avam ki, gerçek olduğunu düşünemedim ilk başta. Ironi yapildiğini saniyordum, gülüyordum hatta.

Sonradan dank etti. Cidden böyle düşünenler var mi? Inanmakta zorluk çekiyorum. Niye insan bulaşik yerleştiremeyen bir yetişkin ile gurur duysun? Pipi niye bu kadar önemli? Madem bu kadar önemli, bir cerrahi müdahaleye bakar o iş, hepimiz pipili oluruz.

Cidden aklimda deli sorular

Yazidaki cocuk rahatsiz falan mi? Yok yani receli yere dokup, makinayi dolduramayip, temizi kirliden ayiramiyorsa ya cocukta vardir bir mallik ya da bunu ove ove bitiremeyen anasinda.. ya da her ikisinde bilemedim..
Bir cevap yazardım ama mapıstan yeni çıktım
Konu sahibi fikrini paylaşmış,ama bizim oğlanlar akıllı efendi yani:))

Bunu yazanın lütfen oğlu olmasın ..
Sonra başkasının kızını hizmetçi olarakta görmesin ..
Herkesin hayırlı bir evladı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…