Erkek ailesi oğlunun maaşından alma çabası yaşayan var mı ?

Valla söyleyince ben şok oldum ne dicem bilmedim çokta küçük değil 21 yaşında , öyle kala kaldım , sadece ha bide beğenmiyorsun dedim , oda yok iyi idare eder dedi yüzsüz
Ay ben çatladım burda bi de idare edermiş yani. Yıllardır kendi ayağımın üzerinde dururum, maaşım vardır ama iphone 11im yok

Ayy bende senin gibiyim işte cevap veremiyorum öyle büyümedim çünkü , ne kadar gıcık ya ayıp değil mi , bizim rahat olmamız gözlerine batıyor ya resmen

Bu durumda sizden mal kaçırılıyor. Anne babasına yapılsa hakkınız olacak çünkü. Vay anasını ya ne pislik insanlar var
Dedim niye yapmıyorsunuz babanın yada annenin adına , cevap vermiyor , çok saçma değil mi ya , kardeşi ne alaka , o ev ne zaman satılsa bizim diyor , dedim ya çok safsın ya beni kandırıyorsun , annen baban daha genç , 20 sene sonra kim diyecek bu evin senin diye

Eşin anlamıyorsa ailesine sen de tartışma yapmadan söyle biz aile kurduk herkes kendi kazancını harcasın kendi evini geçindirsin vs diye
Çok söyledim o lafları artık oda ezber bende , ilk başlarda bana tamam diyordu ama şimdi diyor onların rıskınıda Allah bana veriyor bunda ne var , dedim sen beni çıldırtmak istiyorsun heralde , kız kardeşine iPhone almak istiyordu , öğrendim , dedim sen gerçekten anlamıyorsun ya , kıvırdı ama yok ben almicaktım falan filan ,

Ay ben çatladım burda bi de idare edermiş yani. Yıllardır kendi ayağımın üzerinde dururum, maaşım vardır ama iphone 11im yok
Ya zaten normal telefonu vardı , dedim ne gerek vardı iphona ya , herkesin iPhone’u mu var , bide kardeşleri gezme tozma giymelerinden de eksik emiyorlar , kız kardeşi gitmiş nike’tan 1700 ayakkabı beğenmiş sürekli eşime söylüyordu gidip alsın diye , ya dedim ben nike giymiyorum ölüyormuyum ,

Ailenden koparmıyorsan git ananla babanla yaşa de gönder ya da ben ailemin yanına gidiyim de inceldiği yerden kopar onun ailesine mi çalışıyorsunuz sen çalışmasan bile eve giren para evindir sizin paranız o artık ailesinden kopması gerekiyor ki çocugunuz da oluyormuş kopamıyorsan git onlarla yaşa de resti çek

Söyledim, artık çocuğumuzu düşünelim diyorum ben helal etmem diyorum , eskiden susuyordu şimdi artık dönüp bağrıyor , doğumdan sonra kavga kıyamet olucak bes belli , ne yapıcam ne yapmam gerek , acaba ilişki terapiste mi gitsem diyorum , belki dr’tan laf dinler diyorum , artık başka bişey aklıma gelmiyor ki , çünkü gittikçe daha kötüye gidiyor , iş ev almaya kadar çıktı

Siz de ciddi ciddi şunu yapın, biz çift maaş olduğumuz için sıkıntıya düşüyoruz bundan sonra ben çalışmıyorum. Madem sıkıntı yaşıyorum, evde yaşarım biz de yardım isteyerek yaşayabiliriz. bundan sonra geçim işleri sende.
Aynısı söylüyorum, dedim kardeşlerin bi süre sonra sen kimsin bilmeyecek bile , diyor benim kardeşlerim öyle değil
%100 hepsinden de kazık yiyecek. İsterse deneyebilir, işlerim tepetaklak oldu zor durumdayım, gelecek ay bilemedin iki ay sonra ödemek üzere bana para lazım desin. Bahaneleri kulaklarıyla duysun.

Hayatta vermezler ya , bunu kedide biliyor zaten , ama abisi 2 sene çalışmadı evinin tüm masraflarını benim eşim verdi , tabi o zaman sevgiliydik evli değildik

Bizimkinin annesi istediğinde hep borç vardı alamadı veremedi o yüzden biraz önü kesildi gibi ama borç bitecek az kaldı bitince de araba alıcaz inşallah gene annesi istekte bulunursa ücretsiz izne çıkarım ya da ablaları biraz daha düşünceli onlara söylerim ya da direkt biz de aile kurduk valla herkes kendi geçiminde derim duruma göre bakarım. Bi kere robot süpürge istemişti ilk evlendiğimiz zamanlar ben çalışan insanım benim yok robot süpürgem. Eşim biz pahalı hediyeler almıyoruzz yaa dedi. Ama paramız pek yoktu ondan da demiş olabilir olsaydı alır mıydı bilmiyorum

Biz evlendigimizde bu tarz bir beklenti vardi,
Hani simdi degil, ‘dugun borclariniz bitince x kardesinize yardim edersiniz, o tek maas ‘ tarzi bir konusma duydum. Esime direk dedim, boyle bir seye izin veremem. Hani kari koca calisirlar gene yetiremezlwe o zaman yardim ederiz imkanimiz olursa, ama aksi durumda ne alaka yani, elticigim evde keyif yapsin diye neden ben dusuneyim ki. Ki eltimle falan sorunum yok. Aile olarak oyle karar almislar, bana bir sey demek dusmez. Ama o zaman herkes ayagini yorganina gore uzatacak.

Ya ben anlamıyorum bu insanları insan niye kendi çocuğuna bunu yapar , benim k.p çok kötü , hep para ister hep ama hep

Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş keşke o zaman vazgeçseydiniz
Ya o zaman zaten ayrıldım , dedim ben senin ailenle yapamam , düşmedi yakamdan yalvardı ağladı söz verdi bana , evlenince böyle olmicak dedi , artık maaşını bana vermeye başladı ama beni kandırıyormuş meğerse gizliden para gönderiyormuş aldığı primlerden , bunun üstünde ben 3 kere sevgiliyken ayrıldım annem ama huylu huyundan vazgeç geçmez dedi ta o zaman

Elti yatsın bi tarafını büyütsün, siz yaz kış demeyin bebeğim küçük demeyin işe gidin. Snr da aaa onlar tek maaş destek olun. Olduuu canım. Madem birilerine bakacaktım kendi aileme bakardım

Dimi , bende aynısı söyledim , sürekli abisine para gönderiyor , ya dedim onun eşi benden bile küçük gitsin çalışsın , bu kadar çalışan anneler var çocukları bıraksın annesine yada senin annene çalışsın ben niye çalışıp ona göndericem o evinde keyif yapsın

Ben öyle adamı çatır çatır boşarım.Çok net

Buna açıklama ne oldu. " Ama o alışmamış, hem biz onu çalışan gelin olarak almadık " demişlerdir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…