Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saç okşamak sevginin ispatı mıdır? Yapmayin ya 25 yaşındasınız. Seven sevdigini yatakta da mutlu eder. Boşa dil döküyoruz. Ayrilmazsiniz siz ondan.
Kendinize kızmayın yazıyoruz ama ayrılmazsınız demeyin . Kestirip atmayın . Canım acıyor inanın yardım istiyorum. Bende anlamıyorum neden böyleyim neden vazgeçemiyorum … bana yapmıyor işte bende yaşamak istiyorum oral sexi bende merak ediyorum . Ona sınırların var deyince yok ne sınırı diyor şimdi soruyorum size gerçekten anlıyorda anlamamalıktan mı geliyor

Siz bunun zaten farkındasınız, benim anlamadığım nasıl gururunuza yedirdiğiniz ve nasıl bu şekilde devam ettiğiniz? Benim önceki ilişkimdeki adamla cinsellik konuşurken ben oral yapmam dedi, neden dedim iğrenç dedi. Ama kendisine yapılmasını istiyordu beyefendi. O zaman yallah elin yapsın o işi ben ne elimi ne ağzını ne kendimi yoramam şekli de İĞRENÇ dedim ve hiç cinsellik olmadan bitti:KK54:
Keşke bende bunu yapabilsem . Kaç aydır görüşüyoruz ama düzelir diye bekledim . Hatta bunu kaç kez dillendirdim . Ama yok tık yok . Bu akşam tatmin olmadım diyorum duşa gir rahatla diyor bana ya

Yarım saat oral nedir ya ağzına yazık valla o da yapsa neyse o işi pişirme peşinde ben söyleyeyim saç okşamayla sevgi ölçülseydi o oo ayrıca benim kanaatim benden tiskinip beni öpmeyen yada başka şeyler bip yemeyelim şimdi 😂 anladınız ben beni sevdiğine inanmam seven tiskinmez aksine zevk alır kadınını mutlu ettiği için de ayriyeten alır

Bu adamla görüşmeyi kesin. Bu saçma bir ilişki. Vajinal seks yapmak zorunda değilsiniz, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Sizinle uyumlu, sizin arzularının saygılı, sizi tatmin etmek isteyen bir adamla olun. Hiçbir şey yapamasa eliyle yapabilir, öpüp okşayabilir. Madem öpemiyor oral bile yapamıyor neden sizinle? Resmen sizi kullanıyor adam. Siz ona dakikalarca oral yaparken çok mu zevk alıyorsunuz?

Bu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla
Bir cacık olmaz bu adamdan, yaşlar da önemli ama en tecrübesizi bile 5 ayda bir şeyler öğrenirdi. Yol yakınken uzaklaş derim. Tam birleşme yaşanmıyorsa sevişme kısmı daha da önem kazanıyor, siz bu cümleleri kurduktan sonra da değişen bir şey olmazsa yapacak hiçbir şeyiniz yok. en fazla bir ay daha şans verin sonra salın ipini gitsin

Bir cacık olmaz bu adamdan, yaşlar da önemli ama en tecrübesizi bile 5 ayda bir şeyler öğrenirdi. Yol yakınken uzaklaş derim. Tam birleşme yaşanmıyorsa sevişme kısmı daha da önem kazanıyor, siz bu cümleleri kurduktan sonra da değişen bir şey olmazsa yapacak hiçbir şeyiniz yok. en fazla bir ay daha şans verin sonra salın ipini gitsin
O kadar ön sevisme yapıldıktan sonra sonu güzel olması lazım ama nerde

Bu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla
Olmayacak bacım ayrıl gitsin.
Seni önemseyen böyle yapmaz

Teşekkür ederim yüzüme vurduğunuz için inanın aynı duygular içindeyim . Vazgeçmek istiyorum . Ona da söylüyorum gülümsüyor 1 saat yanımda saçımı okşadı düzelir diyor başka bir şey demiyor . Az önce hadi rahatlat beni diyorum . Saçımı okşuyor hala . Artık o kadar merakım varki elleri de bir güzel ki keşke böyle olmadaydı . Ben onu seviyorum o sevmiyor . O zaman buradan bu anlaşılıyor
Bence yanılıyorsunuz o sizi çok seviyor, gülümsüyormus ya oradan anla..Allah'ım sana geliyorum şaka mı bu ya

Kendinize kızmayın yazıyoruz ama ayrılmazsınız demeyin . Kestirip atmayın . Canım acıyor inanın yardım istiyorum. Bende anlamıyorum neden böyleyim neden vazgeçemiyorum … bana yapmıyor işte bende yaşamak istiyorum oral sexi bende merak ediyorum . Ona sınırların var deyince yok ne sınırı diyor şimdi soruyorum size gerçekten anlıyorda anlamamalıktan mı geliyor
Sizi seven biriyle sevişmek için bu pisliğe tekmeyi basmanız gerekiyor. Aşk saç okşamak degil. Ekşi sözlükte neler neler okudum ben. Millet ayak, koltuk altı, anüs... ooo nereleri yalıyor. Kaldi ki bunu aşik olmadan sevmeden yapanlar da var.

Sizi seven biriyle sevişmek için bu pisliğe tekmeyi basmanız gerekiyor. Aşk saç okşamak degil. Ekşi sözlükte neler neler okudum ben. Millet ayak, koltuk altı, anüs... ooo nereleri yalıyor. Kaldi ki bunu aşik olmadan sevmeden yapanlar da var.
Benim adamın ayağını yalasam herhalde midem alt üst olur

Ben ilişkiye giremiyorum . Korkuyorum denedim ama olmuyor o da kıyamam ben sana diyor zorlamıyor . Sadece arkama felan çıplak elle dokunuyor göğsüme felan ama oral yapmıyor sanırım iğreniyor miğfesi kaldırmıyor galiba . Çünkü ben ona oral yaptıktan sonra beni dudağimdan öpmüyor . Önceden ağzımı yıkar gelirdim . İkidir yıkamıyorum oda yavaş yavaş öpmeye başladı ama genel olarak ilişki bu şekilde ilerliyor
🤢🤮

Onunkini siz ağzınıza alıyorsunuz ve sizin ağzınızdan tiksiniyor.

Ayy kusura bakmayın ama bu öyle iğrenç ve seviyesiz geliyor ki. Elle temas olabilir ama ya ağıza almak ne ya kölelik gibi geliyor o kadar iğrenç ve tiksinç ve midesizlik olarak geliyor ki bunu tarif edemiyorum şuanda. Oral yaptığınız anda hiç birşey hissedemezsiniz. Birinin penisini ağızlamak. Gel ağzıma doldur dercesine ya çok iğrenççç ya gerçekten bir kadının bunu kendine yapması çok aşağı geliyor. Kusura bakmayın bende buraya kustum ama gerçekten iğrenççççç geliyor ya bir insan kölesine işgençe etmek için bu yöntemi kullanıyodur bu iş burdan çıkmıştır kesin. Bir kadın oral yaparken pnsi ağızlarken gerçekten birşey hissediyor mu. İğrenççç ben eşime asla yapmam bana yapmasını da istemem. Bu insan olarak ciddi saygısızlık geliyor. Oral yapmadan nerdeyse her ilşkimizde karşılıklı rahatlıyoruz. Elle uyarmak olabilir tabiki de ama oral ne ya bunu kim buldu.

Valla yazdım rahatladım iğrenççç

Belki sevgilinizde sizden oral beklemiyordur. Yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X