Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadığım düzelecekten kastı ne adamın hiç sordunuz mu ? Bariz bir şekilde kullanılıyorsun farkında değilmisin.

O zaman telefonunu kurcalayacak. Aman şuphe eden tekmeyi bassın bence zaten. Yorulduguna değmez. Sanki seks tanrıçası, güzellik kralı falan da vazgeçilmez olacak.
Regl dönemim de yaklaştı ay bir de adamın yanında ağladım ben rahatlayaöadım felan dedim iyice kafayı yiyorum bu dönemlerimde . Gerçekten üzülüyorum ya . Resmen tatmin olmuyorum işte

Tabii ki degildir. Kadinini arzulayan adamlar nerelere oral yapıyor nerelere. Şaşirdım begenmedim emojileri gelir diye detaylandirmiyorum.

Göğüs değil o göbeğini öpmüyordu yanlış hatırladın
Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela
Göğüs göbek bir yazmış oradan karıştırdım sanırım. göğsü Yine haftada 1 opuyormus bu idare eder. göbek hiç yokmus.

Anlamadığım düzelecekten kastı ne adamın hiç sordunuz mu ? Bariz bir şekilde kullanıyorsun farkında değilmisin.
Düzelir her şey diyor . Ben ona şunu soruyorum bu böyle mi gidecek hep böyle ben tatmin olmayacak mı benden iğrenecek misin diyorum . Saçlarımı okşayıp düüzeliiiirrr diye gülümsüyor . Bunlar küçük şeyler düzelir diyor . Soruyorum bu cevabı alıyorum . Gerçekten bende bilmiyorum . Beni seviyor gibi yapıyor sonra sevmiyor bende bilmiyorum neden böyle

Tamam işte yavaş yavaş açılıyor adam.

Üzgünüm ama adam sizi sevmiyor, insan sevdiğine dokunmak istemez mi? Sizin ki biraz kullanılmak gibi geldi bana.

Regl dönemim de yaklaştı ay bir de adamın yanında ağladım ben rahatlayaöadım felan dedim iyice kafayı yiyorum bu dönemlerimde . Gerçekten üzülüyorum ya . Resmen tatmin olmuyorum işte
Ablacım ayrilmak icin neyi bekliyorsunuz? Adam kullaniyor düpedüz. Kendini 30 dk yalatsın. Bi zahmet edip sana oral yapmasin. Kalksin gitsin. Borç da verecekmişsiniz zaten.

Eee o zaman sende deki ona " sen düzelince sevişiriz" böyle düzelmeyi beklersen daha çok elinde kalır.

Adamın kumar borçlarını ödedin mi?

Kafası doludur onun yazık, biraz parayla düzelir sorunlarınız sen merak etme.

Birde kıyamıyormuş ya sana o yüzden de çok şey etmiyordur. Bu devirde böyle erkek bulunmaz. Çok aşık bence.

Ablacım ayrilmak icin neyi bekliyorsunuz? Adam kullaniyor düpedüz. Kendini 30 dk yalatsın. Bi zahmet edip sana oral yapmasin. Kalksin gitsin. Borç da verecekmişsiniz zaten.
Ama bak ben ona oral yaptıktan sonra ilk zamanlarda dudagımdan bile öpmüyordu ben artık iğreniyor midesi kaldırmıyor diye düşündüm . Ondan bana oral yapmıyor diye düşündüm . Göğüslerimi de öpmez zaten iki haftada bir ancak . Ben hep midesi kaldırmıyor diye düşündüm .gerçekten bende bilmiyorum ne olacak bu adam bana hiç yapmaz öyle şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…