- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Sorduğumda seviyorum diyor ona kalsa seviyor iğrenmiyor arzuluyor . Saat sekiz de geliyor gece 12 1 de gidiyor yanımdan mesela hafta içi 2 3 kes bu şekilde hafta sonuda 1 gün öğlenden akşama benimle bu durumda beni sevdiğini düşünüyorum ama sonra sevişirken artık sevmiyor diyorum . Ya da iğreniyor mu acabaBaşlığı okuyunca vajinal ilişkiden bahsediyorsunuz sandım.
Anlattiginiz durumda orgazm olmanizi sağlamalıydı.
Ön sevişme sadece öpüşmek degildir.
Gay oldugunu düşündüm. "Düzelicez" in alt metninde bu var gibi geldi bana.
Belki de sevmiyor, sevmeye çalışıyor. Düzelecek olan şey o.
İlişkiden korkuyormus adam kiyamiyormusNeden sürtünüyorsunuz.
Herhangi bir öneri vermeye gerek yok o halde. Eski sevgilisini anlatan adam icin yeniden konu acip beni rahatlatmamasi sevgisizlik midir diye sormak çok saçma. Sevgisizliğin tillahını görmüşsün. Neyin sorgusu?Aklıma gelenleri yazdım ama adam normal değil.
Konu sahibinin dizlerine uzanıp eski sevgilisini anlatıyor falan
Konu sahibi de normal değil bence bu yorumları ciddiye almıyor.
Göğüs değil o göbeğini öpmüyordu yanlış hatırladınGöğsünü opmuyorsa olmaz
Sizin hayatinizdaki ilk ve tek erkek bu değil ki tüm erkekler mi böyle diyorsunuz? 5 yıldır seviştiğiniz adam vardı o böyle miydi biz soralım size?
Bu adam da evli yakında görürsünuz. Sürekli aynı konuyu açmaktan da yorulmamaniz takdir edilesi.
Seninle niye kalmıyor o kadar gelmişken bir kere olsun kaldı miSorduğumda seviyorum diyor ona kalsa seviyor iğrenmiyor arzuluyor . Saat sekiz de geliyor gece 12 1 de gidiyor yanımdan mesela hafta içi 2 3 kes bu şekilde hafta sonuda 1 gün öğlenden akşama benimle bu durumda beni sevdiğini düşünüyorum ama sonra sevişirken artık sevmiyor diyorum . Ya da iğreniyor mu acaba
Nüfus cüzdanını gordunuz mu? Medeni halinin bekar olduguna emin misiniz?Sorduğumda seviyorum diyor ona kalsa seviyor iğrenmiyor arzuluyor . Saat sekiz de geliyor gece 12 1 de gidiyor yanımdan mesela hafta içi 2 3 kes bu şekilde hafta sonuda 1 gün öğlenden akşama benimle bu durumda beni sevdiğini düşünüyorum ama sonra sevişirken artık sevmiyor diyorum . Ya da iğreniyor mu acaba
Sen kendin ozetledin niye halen berabersinSorduğumda seviyorum diyor ona kalsa seviyor iğrenmiyor arzuluyor . Saat sekiz de geliyor gece 12 1 de gidiyor yanımdan mesela hafta içi 2 3 kes bu şekilde hafta sonuda 1 gün öğlenden akşama benimle bu durumda beni sevdiğini düşünüyorum ama sonra sevişirken artık sevmiyor diyorum . Ya da iğreniyor mu acaba
Hiii bence adam evli başına kalır diye istemiyor. Nahoş bir durum.İlişkiden korkuyormus adam kiyamiyormus
Aman sanki evli adamlar kalamiyor buradan anlaşılmaz oSeninle niye kalmıyor o kadar gelmişken bir kere olsun kaldı mi
Yeni kimlikte yazmıyorNüfus cüzdanını gordunuz mu? Medeni halinin bekar olduguna emin misiniz?
Ateşi bulmak için.Neden sürtünüyorsunuz.
Düzelicek diye bekleye bekleye kaç ay geçti artık çok yoruldum . Her erkek böyle midir diyorum . Sonra düzelir diyorum . Belki iğrenmez diyorum mesela önceden oraldan sonra beni öpmezdi artık öpüyor acaba diyorum bu hareketleride değişir miAy bu konu mu var bir de. Boyle bir adama 20 30 dk oral yapmaya deger mi be? Sevmekten aciz zaten. Üstüne bir de bu şüpheler.
+1Hiii bence adam evli başına kalır diye istemiyor. Nahoş bir durum.
Medeni hali bekar doğru diyorum gördüm . Kesin çünküYeni kimlikte yazmıyor
Herkesi bilmem ama benim koca öyle değil .Düzelicek diye bekleye bekleye kaç ay geçti artık çok yoruldum . Her erkek böyle midir diyorum . Sonra düzelir diyorum . Belki iğrenmez diyorum mesela önceden oraldan sonra beni öpmezdi artık öpüyor acaba diyorum bu hareketleride değişir mi
Oda doğruAman sanki evli adamlar kalamiyor buradan anlaşılmaz o
Ya beni çok üzdüler felan dedi ilk başlarda dizime yatıp ama artık asla bahsetmiyor çok değişti . İnanın bana .Herhangi bir öneri vermeye gerek yok o halde. Eski sevgilisini anlatan adam icin yeniden konu acip beni rahatlatmanasi sevgisizlik midir diye sormak çok saçma. Sevgisizliğin tillahını görmüşsün. Neyin sorgusu?
O zaman telefonunu kurcalayacak. Aman şuphe eden tekmeyi bassın bence zaten. Yorulduguna değmez. Sanki seks tanrıçası, güzellik kralı falan da vazgeçilmez olacak.Yeni kimlikte yazmıyor