Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorduğumda seviyorum diyor ona kalsa seviyor iğrenmiyor arzuluyor . Saat sekiz de geliyor gece 12 1 de gidiyor yanımdan mesela hafta içi 2 3 kes bu şekilde hafta sonuda 1 gün öğlenden akşama benimle bu durumda beni sevdiğini düşünüyorum ama sonra sevişirken artık sevmiyor diyorum . Ya da iğreniyor mu acaba

Aklıma gelenleri yazdım ama adam normal değil.
Konu sahibinin dizlerine uzanıp eski sevgilisini anlatıyor falan
Konu sahibi de normal değil bence bu yorumları ciddiye almıyor.
Herhangi bir öneri vermeye gerek yok o halde. Eski sevgilisini anlatan adam icin yeniden konu acip beni rahatlatmamasi sevgisizlik midir diye sormak çok saçma. Sevgisizliğin tillahını görmüşsün. Neyin sorgusu?

Son düzenleme:
Göğüs değil o göbeğini öpmüyordu yanlış hatırladın

Seninle niye kalmıyor o kadar gelmişken bir kere olsun kaldı mi

Nüfus cüzdanını gordunuz mu? Medeni halinin bekar olduguna emin misiniz?

Sen kendin ozetledin niye halen berabersin

Ay bu konu mu var bir de. Boyle bir adama 20 30 dk oral yapmaya deger mi be? Sevmekten aciz zaten. Üstüne bir de bu şüpheler.
Düzelicek diye bekleye bekleye kaç ay geçti artık çok yoruldum . Her erkek böyle midir diyorum . Sonra düzelir diyorum . Belki iğrenmez diyorum mesela önceden oraldan sonra beni öpmezdi artık öpüyor acaba diyorum bu hareketleride değişir mi

Herkesi bilmem ama benim koca öyle değil .

Herhangi bir öneri vermeye gerek yok o halde. Eski sevgilisini anlatan adam icin yeniden konu acip beni rahatlatmanasi sevgisizlik midir diye sormak çok saçma. Sevgisizliğin tillahını görmüşsün. Neyin sorgusu?
Ya beni çok üzdüler felan dedi ilk başlarda dizime yatıp ama artık asla bahsetmiyor çok değişti . İnanın bana .

Adam resmen konu sahibinin vücudunda DNA birakmamaya çalışıyor.
Sperm, tükürük,kıl falan kalsa konu sahibi az kurnaz olsa adam alacak başına belayı.
Ayrıca borcu var konu sahibi yardım edecek diye bekliyor adam.
Eee arada da işini görüyor.
Bunların üstüne adam evli ve kesin çocuğu da vardır.
Ama konu sahibi aylardır bunları göremedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…