Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bak ben ona oral yaptıktan sonra ilk zamanlarda dudagımdan bile öpmüyordu ben artık iğreniyor midesi kaldırmıyor diye düşündüm . Ondan bana oral yapmıyor diye düşündüm . Göğüslerimi de öpmez zaten iki haftada bir ancak . Ben hep midesi kaldırmıyor diye düşündüm .gerçekten bende bilmiyorum ne olacak bu adam bana hiç yapmaz öyle şeyler
Onun midesine tüküreyim ben

Ama bak ben ona oral yaptıktan sonra ilk zamanlarda dudagımdan bile öpmüyordu ben artık iğreniyor midesi kaldırmıyor diye düşündüm . Ondan bana oral yapmıyor diye düşündüm . Göğüslerimi de öpmez zaten iki haftada bir ancak . Ben hep midesi kaldırmıyor diye düşündüm .gerçekten bende bilmiyorum ne olacak bu adam bana hiç yapmaz öyle şeyler
Kız sevişme bununla be bune böyle bölge bölge nelere dokunduğunu hesapliyorsun.

Bana bu muameleyi yapan oral bile yapmayan adama eğilip yarım saat oral yapmam, suç sizde. Hayır diğer erkekler böyle değil. Benimki keyfim yoksa gram zorlamaz, istiyorsam vücudumun her zerresiyle ilgilenir, beni tatmin etmekten çekinmez ve organımdan iğrenmez. Tatmin olamadığımı hissederse üzülüyor, morali bozuluyor, kendi boşalsa bile beni asla bırakmaz. Sürttüre sürttüre kotunuzu deleceksiniz😒 Adam işini görüp bırakıyor, sizi sevmiyor umursamıyor.

Sonra Google yazdim direk gorselden bakayım dedim öyle birşey beklemiyorum tabi resimleri gördüm sonra sperm diye dusundum demek ağızda çalkalanıyor falan o öyle değilmiş 😁😁
Yav kizlar ortalik karisti 😆 bazi adamlar çalkalarcasına orallıyor işte da :confused:

Adam resmen konu sahibinin vücudunda DNA birakmamaya çalışıyor.
Sperm, tükürük,kıl falan kalsa konu sahibi az kurnaz olsa adam alacak başına belayı.
Ayrıca borcu var konu sahibi yardım edecek diye bekliyor adam.
Eee arada da işini görüyor.
Bunların üstüne adam evli ve kesin çocuğu da vardır.
Ama konu sahibi aylardır bunları göremedi.
O derdini bana söylemedi benden valla billa borç istemedi ben sadece kendim tahmin ettim borcu olduğunu . Evli olduğuna bir yerden bakabilirim . Bakarım hatta .

O derdini bana söylemedi benden valla billa borç istemedi ben sadece kendim tahmin ettim borcu olduğunu . Evli olduğuna bir yerden bakabilirim . Bakarım hatta .
Bence sen psikolojik tedavi al.
Kendin için kurtul bu adamdan sağlığına kavus rahat et.
Neden başına dert alıyorsun.
Neden bunu yaşıyorsun gerekten üzüldüm sana.
Adama bu bağımlılık nedir ya yazık.

Bana bu muameleyi yapan oral bile yapmayan adama eğilip yarım saat oral yapmam, suç sizde. Hayır diğer erkekler böyle değil. Benimki keyfim yoksa gram zorlamaz, istiyorsam vücudumun her zerresiyle ilgilenir, beni tatmin etmekten çekinmez ve organımdan iğrenmez. Tatmin olamadığımı hissederse üzülüyor, morali bozuluyor, kendi boşalsa bile beni asla bırakmaz. Sürttüre sürttüre kotunuzu deleceksiniz😒 Adam işini görüp bırakıyor, sizi sevmiyor umursamıyor.
Teşekkür ederim yüzüme vurduğunuz için inanın aynı duygular içindeyim . Vazgeçmek istiyorum . Ona da söylüyorum gülümsüyor 1 saat yanımda saçımı okşadı düzelir diyor başka bir şey demiyor . Az önce hadi rahatlat beni diyorum . Saçımı okşuyor hala . Artık o kadar merakım varki elleri de bir güzel ki keşke böyle olmadaydı . Ben onu seviyorum o sevmiyor . O zaman buradan bu anlaşılıyor

Bence sen psikolojik tedavi al.
Kendin için kurtul bu adamdan sağlığına kavus rahat et.
Neden başına dert alıyorsun.
Neden bunu yaşıyorsun gerekten üzüldüm sana.
Adama bu bağımlılık nedir ya yazık.
Neden bilmiyorum . Sanırım aynı işyerindeyiz diye mi ya da ben bu şehirde bir başımayım diye mi

Papagan gibi ayni seyleri tekrarlamayin. Siz kendi temizliginizden eminseniz size bu saygısızlığı yapmasina izin vermeyin. Oraldan igrenen kendine de yaptirmaz. Kullanıyor sizi.

Neden bilmiyorum . Sanırım aynı işyerindeyiz diye mi ya da ben bu şehirde bir başımayım diye mi
Sen yoksunluk çektiğin için bu adamlasin bence.
Kendine güvenin mi yok.
Aynı işyerinde olduğun için falan değil ya yapma lütfen.
Kadın istesin o adamı perişan eder yoluna bakar.
Sende kendine güven kendini kurtar.
Birde elleri güzel ne yahu saçmalamayın

Papagan gibi ayni seyleri tekrarlamayin. Siz kendi temizliginizden eminseniz size bu saygısızlığı yapmasina izin vermeyin. Oraldan igrenen kendine de yaptirmaz. Kullanıyor sizi.
Bende beni kullandığını düşünüyorum . Ama sonra yanımda saatlerce kalınca saçımı okşayınca. Seviyor diyorum . Bende ne düşünecegımi şaşırıyorum

Sen yoksunluk çektiğin için bu adamlasin bence.
Kendine güvenin mi yok.
Aynı işyerinde olduğun için falan değil ya yapma lütfen.
Kadın istesin o adamı perişan eder yoluna bakar.
Sende kendine güven kendini kurtar.
Birde elleri güzel ne yahu saçmalamayın
Bana sürekli iyi şeyler düşünmemi söylüyor . Ben ona da diyorum bak böyle olmaz bende yoluma bakacağım diyorum . Net olsun istiyorum her şey ama yok beni sevse böyle yapmaz

Bende beni kullandığını düşünüyorum . Ama sonra yanımda saatlerce kalınca saçımı okşayınca. Seviyor diyorum . Bende ne düşünecegımi şaşırıyorum
Saç okşamak sevginin ispatı mıdır? Yapmayin ya 25 yaşındasınız. Seven sevdigini yatakta da mutlu eder. Boşa dil döküyoruz. Ayrilmazsiniz siz ondan.

Teşekkür ederim yüzüme vurduğunuz için inanın aynı duygular içindeyim . Vazgeçmek istiyorum . Ona da söylüyorum gülümsüyor 1 saat yanımda saçımı okşadı düzelir diyor başka bir şey demiyor . Az önce hadi rahatlat beni diyorum . Saçımı okşuyor hala . Artık o kadar merakım varki elleri de bir güzel ki keşke böyle olmadaydı . Ben onu seviyorum o sevmiyor . O zaman buradan bu anlaşılıyor
Siz bunun zaten farkındasınız, benim anlamadığım nasıl gururunuza yedirdiğiniz ve nasıl bu şekilde devam ettiğiniz? Benim önceki ilişkimdeki adamla cinsellik konuşurken ben oral yapmam dedi, neden dedim iğrenç dedi. Ama kendisine yapılmasını istiyordu beyefendi. O zaman yallah elin yapsın o işi ben ne elimi ne ağzını ne kendimi yoramam şekli de İĞRENÇ dedim ve hiç cinsellik olmadan bitti:KK54:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X