Bu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla