Erkeğin ilgi dilenmesi

içine siniyorsa bu tarz şeyler düşünülmüyor bence ya.şu dizine yatma olayına falan hafiften gıcık olmuşsunuz.başlıkta da belirtmişsin zaten.

Adamın hareketleri çok normal değil fakat sizde bir garipsiniz. Ona kullanmış olduğunuz sözlerde çok kaba geldi bana. Yok ben akıllıyım yok seni terslerim yok yüzüne vuruyorum. Ne gerek var böyle sözlere. İçine sinmeyen hareketlerini gördüğünüzde birbirinize uygun olmadığınızı söyleyip giderseniz. Sizin ona böyle sözler söylemeye hakkınız yok en azından şimdilik.

Unutmamistir gercekten de. Ne kadar olmus ayrilali?
Bir de kuzin saygisizligi jeymis merak ettim? Belki kzi haklidir

İrtibatı kes. Öylesine de görüşme, oylesineyle kalmaz o iş. Zaten o seni arkadasi gibi de görmez sevgili yerine de koymaz. Ne kendini yıpratacaksin 3 günlük adam için

Çok hızlı yürüyorsun bileeesinnn dikkat et kendine.

Ipler sizin elinizde, evet su an ilgiye muhtac ve sizi yara bandi olarak kullanmak istiyor kendinizi geri cekerseniz sizden hoslanma ihtimali artabilir. Ama siz de pek meraklisi degilisiniz zaten bosuna kendinizi yormayin

Boşluk dolduruyor.

Ipler sizin elinizde, evet su an ilgiye muhtac ve sizi yara bandi olarak kullanmak istiyor kendinizi geri cekerseniz sizden hoslanma ihtimali artabilir. Ama siz de pek meraklisi degilisiniz zaten bosuna kendinizi yormayin
Başta bana böyle yaklaşan bir erkeği sonradan hoşlansa da hayatıma alacağımı düşünmüyorum. Kafamda hep soru işareti kalacak biliyorum. O yüzden dün gece numarasını sildim instadan çıkardım direkt. Yani asla niye aricam dedin aramadın diye peşinde dolaşmadım. 1 haftalık insanın ilgisine kanamam. Konu zaten ilgi değil kendini akıllı sanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…