- Konu Sahibi ezgigizem_
-
barışırlar biraz süre geçsin erkekler böyle maymun iştahlıKızda aslında anlattığına göre ailesine vs saygısızlık yapmiş ve pişman olmuş geri gelmiş. Birisi geldiği halde affetmiyorsan neden hala seversin ki anlamıyorum
sandigin kadar akilli olsan 8 yillik iliskisini evlilige bir ay kala bitiren adamla internetten tanisip neden birkac kere bulusasin ki?onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım.
beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum
Uzun uzun konuşmadım ya normal arkadaş olduk işte zaten eskisi gibi konuşmam. Ben sadece amacını anlamak istedim acaba çok mu büyütüyorum kötü düşünüyorum vs dedim. Bu arada buluşsam ne olacak normal arkadaş olarak buluştum ilk günden konuştuğum adamla direkt flört olup hayatına mı girmeye çalışıyorumsandigin kadar akilli olsan 8 yillik iliskisini evlilige bir ay kala bitiren adamla internetten tanisip neden birkac kere bulusasin ki?
bi de netlik istiyormussun..net olarak sevgili olalim dese daha kötü. o kadar beyaz esya aldik, ev tuttuk bosa gitmesin diye net ve ciddi olur
alemin yarabandi sen misin?
konusma bile ne uzun uzun dert anlatıyorsun adama. kim ki o?
Uzun uzun konuşmadım ya normal arkadaş olduk işte zaten eskisi gibi konuşmam. Ben sadece amacını anlamak istedim acaba çok mu büyütüyorum kötü düşünüyorum vs dedim. Bu arada buluşsam ne olacak normal arkadaş olarak buluştum ilk günden konuştuğum adamla direkt flört olup hayatına mı girmeye çalışıyorum
Bende diyorum ki nişanlımı unuttum diyor benden ilgi bekliyor o zaman dürüst olsun karşındakini mal yerine koymasın. Hala unuttum demeye devam ediyor. Onunki doğru da benimki mi yanlış? Netlik derken şundan bahsediyorum sevgili olalım ya da flört olalım değil konu. Hem tanışıyoruz arkadaşız diyor hem canım cicim diyor ben buna karşıyım. Allah için 1 haftalık tanıdığım adama mı bel bağlicam. O kadar sevgi arsızı değilim3 ay önce evlenmesine bir ay kala nişanlısından ayrılmış birine "ben netlik istiyorum" cümlesini mi kurdun? Daha adamı tanımıyorsun, adam şuan ayrılık sürecinde. Neyin netliği olabilir.
o zaman konuşmayacaksın kestirip atacaksın önünü keseceksin. adamın derdi belli zaten.Bende diyorum ki nişanlımı unuttum diyor benden ilgi bekliyor o zaman dürüst olsun karşındakini mal yerine koymasın. Hala unuttum demeye devam ediyor. Onunki doğru da benimki mi yanlış? Netlik derken şundan bahsediyorum sevgili olalım ya da flört olalım değil konu. Hem tanışıyoruz arkadaşız diyor hem canım cicim diyor ben buna karşıyım. Allah için 1 haftalık tanıdığım adama mı bel bağlicam. O kadar sevgi arsızı değilim
Bende diyorum ki nişanlımı unuttum diyor benden ilgi bekliyor o zaman dürüst olsun karşındakini mal yerine koymasın. Hala unuttum demeye devam ediyor. Onunki doğru da benimki mi yanlış? Netlik derken şundan bahsediyorum sevgili olalım ya da flört olalım değil konu. Hem tanışıyoruz arkadaşız diyor hem canım cicim diyor ben buna karşıyım. Allah için 1 haftalık tanıdığım adama mı bel bağlicam. O kadar sevgi arsızı değilim
Açıkladım zaten kendimi özür dilerim hatalıyım dedi bende arkadaş kalalım canım cicim deme dedim eskisi gibi hayatıma müdahil olamaz zaten sınırımı çizerimo zaman konuşmayacaksın kestirip atacaksın önünü keseceksin. adamın derdi belli zaten.
yengeçse yapabilirUnutmuş olabilir de bir erkeğin beni sev diye mırlaması bana çok itici geliyor
e tamam da netten tanistigi slm naber yazan adamla (muhtemelen boyle baslamistir baska turlu hikayesi varsa anlayin dinlerim) bulusmak zaten flort etmektir :)Uzun uzun konuşmadım ya normal arkadaş olduk işte zaten eskisi gibi konuşmam. Ben sadece amacını anlamak istedim acaba çok mu büyütüyorum kötü düşünüyorum vs dedim. Bu arada buluşsam ne olacak normal arkadaş olarak buluştum ilk günden konuştuğum adamla direkt flört olup hayatına mı girmeye çalışıyorum
Niye kızı unuttuğunu vs söylüyoreğer unutmasaydım düğüne 1 ay vardı barışırdım vs diyor.
1 haftada eve gelen kim anlamadım vallaBir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor
Unutmasa da bunu sana söyleyecek değil ki zatenNiye kızı unuttuğunu vs söylüyor
Aileme saygısızlık yaptı deyip düğüne bir ay kala nişan atmış. Büyük olay aile de problemli kendisi de bence. Bence uzak durun.Bir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor
o yüzden tüylerim diken oldu demek kiyengeçse yapabilir
benimki yengeç de orda biliyorum
konu sahibi yengeç miydi o da @ecesoguksu
yalnız dikkat derdi yara bantlığı
1 haftada eve gelen kız olayını anlamadim.Bir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?