erkeğe kitap hediye etmek?

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhabalar,

Erkek arkadaşıma kitap hediye etmek istiyorum sizce nasıl karşılar? Kitabın yanında eldiven de almak istiyorum kış geliyor. Ona ilk hediyem olacak kararsızım. Eğer hediye olarak aklınıza fikir gelirse onu da yazabilirsiniz kızlar.

Teşekkürler.

Bu arada kızlar ben çok yönlüyüm ama erkek arkadaşım o kadar sade ve asosyal ki anlatamam. Düşünüyorum bir şey bulamıyorum. Çok şık ve marka giyinir. Tek aklıma gelen bu.

Son düzenleme:
Bence bir kitabi okuyun. Hosunuza giden, ona soylemek istediginiz cümlelerin altini cizin. O sekilde verin okumak istemese bile okur. Hemde ayni duyguları paylasmis olursunuz. Zulfu Livaneli Serenad cok guzel bir kitap tavsiye ederm

okuma alışkanlığı yoksa sakın gidip klasiklerden falan alma,

illa ilgi alanına girecek bir kitap bulursun ama, bence çok güzel bir hediye.

ahaha gözün yiyorsa Grinin elli tonu serisini de alabilirsin, onu kesin okur :)

Bence bir kitabi okuyun. Hosunuza giden, ona soylemek istediginiz cümlelerin altini cizin. O sekilde verin okumak istemese bile okur. Hemde ayni duyguları paylasmis olursunuz. Zulfu Livaneli Serenad cok guzel bir kitap tavsiye ederm

Vallahi cok guzel kitap cok guzel akliniza gelmis.

Serenad'ı okudum çok güzeldi, iyi fikir:)

En son okudugu kitap Cin Ali ise kitap kotu fikir. Oyle birine alinsa alinsa Kucuk Prens alinirdi sanirim.
Okuma aliskanligi olan birini bul, seni uzmek istemem ama, kitap okumuyorsa bosver.
Neden öyle diyorsun ben ataklar halinde kitap okurum. 2 ayda bir atağım tutar onlarca kitap okur kusacak gibi olunca bırakır biraz dinlenirim. Kocam olacak adam kitap görünce haç görmüş vampir gibi davranır. Gene de evliyiz :)

Ha bu arada konu sahibine bir dipnot: bugüne kadar kendisine bir kitap dahi almadım. Güzel bir alışkanlık olsa da kendi zevklerim konusunda karşımdakini zorluyor izlenimi yaratmak istemem.

Bence de okur heyecanla ama benim hakkımda ne düşünür bilmem artık

En son okudugu kitap Cin Ali ise kitap kotu fikir. Oyle birine alinsa alinsa Kucuk Prens alinirdi sanirim.
Okuma aliskanligi olan birini bul, seni uzmek istemem ama, kitap okumuyorsa bosver.

yok o kadar da değil, geçenlerde bir kitap almıştı, hatta altını çizip yollamıştı bi sayfayı. Acaba beni etkilemek için mi yaptı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…