• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğe kitap hediye etmek?

Merhabalar,

Erkek arkadaşıma kitap hediye etmek istiyorum sizce nasıl karşılar? Kitabın yanında eldiven de almak istiyorum kış geliyor. Ona ilk hediyem olacak kararsızım. Eğer hediye olarak aklınıza fikir gelirse onu da yazabilirsiniz kızlar.

Teşekkürler.

Bu arada kızlar ben çok yönlüyüm ama erkek arkadaşım o kadar sade ve asosyal ki anlatamam. Düşünüyorum bir şey bulamıyorum. Çok şık ve marka giyinir. Tek aklıma gelen bu.

Ben de nişanlıma ilk defa hediye alacaktım, doğum günü hediyesiydi, para harcamamı istemedi, illa almak istedim bişeler, en sonunda da kitapta karar kıldık, kitap okumayı seviyor, tarihe de çok ilgili, uzun zamandır okumak istediği bir kitap vardı, onu aldım ona, seve seve de okuyor.

kitap alışkanlığı yoksa alma derim marka takıntısı varsa en uygun kemer deri bi kemer alınabilir ayrıca saat olur ama pahalı olur

erkeğe de kadına da kiap hediye edilir ama okuma alışkanlığı yoksa malesef hoşuna gitmeyecektir. ben erkek arkadaşıma doğum gününde okumak istediğini söylediği bi kitabı almıştım aklımda tutup. sevinmişti. ama dediğim gibi okuma alışkanlığı yoksa bu ne ki diyebilir.

Merhabalar,

Erkek arkadaşıma kitap hediye etmek istiyorum sizce nasıl karşılar? Kitabın yanında eldiven de almak istiyorum kış geliyor. Ona ilk hediyem olacak kararsızım. Eğer hediye olarak aklınıza fikir gelirse onu da yazabilirsiniz kızlar.

Teşekkürler.

Bu arada kızlar ben çok yönlüyüm ama erkek arkadaşım o kadar sade ve asosyal ki anlatamam. Düşünüyorum bir şey bulamıyorum. Çok şık ve marka giyinir. Tek aklıma gelen bu.
kitap yerine şık bir gömlek yada kazak alın, kitap hediye edilsin istemezdim bence kitaplar ilgi alanına girmiyorsa çok gereksişz bir hediye olur.

Merhabalar,

Teşekkürler.

Sevgililerin birbirine kitap hediye ettigi iliskiler kaldi mi ki? Cok imrendim iliskinize. :KK66:

Merhabalar,

Teşekkürler.

Ya ben kitap okumayı çok severim hatta bu yorumu da kitap okumaya ara verdiğim sırada yazıyorum. Ama bence sevgiliye ilk hediye kitap olmasın. Yani şöyle eğer sizde çok etki birakan, sizin için çok anlami olan bir kitap olursa olur, onun dışında daha farklı bir hediye olsa bence daha iyi.

Back
X