- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
valla haklısın dağ çiceğim .ya biz dört gözle bekliyoruz ergenliğin bitmesini:roflol:
gerçekten tamamnem dalgalı deniz gibiler.......bi dakikaları bi dakikalrına uymuyor...kızımla çatışıyoruz,didişiyoruz.ama aradan 10dakika geçmiyo geliyor "annecim özür dilerim sana böyle davranmak istemiyorum ama bazen kendime engel olamıyorum" diyor..eh napalım biz anneler kızsakda kızamayız zati........
Günaydın canlarım
Ben bu taşlı kolye davasına bittim.Kız arkadaşının sevgisini test etmek gibi bi şey olmuş.Aslında hiç fena bi fikir değil.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile32 gün önce büyük oğlumla tel'de konuştum,Anne 14 şubatta yanınıza geliyorum dedi,ben tabi sevindim:dance:,arkasından demezmi ben gelene kadar sen hediyelik bişler bak ,ne için dedim.. kız arkadaşına sevgililer günü hediyesi içinmiş, vay seni seni dedim bende bizi görmeye geleceğini sanmıştım ne güzel,,
2 yıl önce başka bir kız arkadaşına büyük taşları olan bir kolye almıştı ve kız o kolyeyi çok kaba bulmuş aynı gün ayrılmışlardı.:roflol:
bende şakadan bu senede koca taşlı bir kolye al dedim.. Bana dediği aynen şu Anne sen benim kızdan ayrılmamımı istiyorsun..:roflol:
ufak oğlum daha ne hediyesi alacağını söylemiyor, zaten kız arkadaşı varmı yokmu anlamadımki ,bol keseden atıyor,kızlar peşimden koşuyor ben yüz vermiyorum diye,,:dilcikar:
Benden kaçarmı son zamanlarda okula giderken her sabah dişlerini fırçalıyor süsleniyor..
normalde yalvarsan dişlerini fırçalatamazsın.:roflol:
kısmet olursa bende öğleden sonra aşkıma:asigim: hediye almaya gideceğim.. o bana almış galiba ,,
dün ağzından kaçırdı şimdi ben almasam olmaz,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?