- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
mrb arkadaşlar nasılsınız ben bu gün hiç iyi depilim oğlumun erkadaşı trafik kazasında hayatını katbetbiş keşke onunla tanışmasaydık dbakıra giderken onunla beraber havaalanına gittik aynı uçaktaydık sohbet ettik pırıl pırıl gençtidaha yeni dr oldu mecburi hizmet içinşırnaktaymış dbakıra hasta götürmüşler dönüşte kaza geçirmişler oğlum çok üzgün benle eşimde çok üzüldük allah ailesine sabır versin fidan gibiydi benim oğlum okulu bir staj uzattı o bize dediki ben uzatmak istemiyorum oradada çalışırım mecburi hizmette de uzmanlık sınavına çalıırım diyordu yazık hayat doluydu allah rahmet eylesin başka ne denirki allah çocuklarımızın acısını göstermesin allh onlarada sabır versin dağçiçeğim gözün aydın allah cümlemize yavrularımızı bağışlasın
roşum geçmiş olsun,iyimisin şimdi?günaydın sevgili anneler,havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsuna.s. dağ çiçeğim gözünaydın olsun cnm,anlattığın olay gerçekten trajikomik sabah sabah güldürdün beni sağolasın,kaydirigubbakcemile3
çocuklarımı okula geçirdim az önce dün gece rahatsızdım, sabah onlara siz uyurken hasta oldum diye anlattımda,ergenim kızım ay bi alaka öpçükler verip öle gitti,aslında pek bi mesafelidir ben yaklaşmadan hiiç yaklaşmaz ,duygularının hangi ara değiştiği belli olmuyo yanımdayken bile şaşıryorum film bunlar yaa...
Dağ Çiçeğim sabah sabah güldürdün beni:roflol:
biz burada bu hırsızlık olaylarını öyle çok yaşıyoruz ki :çok üzgünüm:
daha iki gün önce müşteri flaş diskini unutmuş bir başka müşteride farkedip hemen cebine indirmiş. tabii unuttuğu bir şey var kameralar:jeyyar: hemen bir tanıdığı aracılığıyla haber gönderdik kamerada onun aldığı görünüyor boşuna inkar etmesin diye ve yarım saat içinde flaş disk elimizdeydi.
mrb arkadaşlar nasılsınız ben bu gün hiç iyi depilim oğlumun erkadaşı trafik kazasında hayatını katbetbiş keşke onunla tanışmasaydık dbakıra giderken onunla beraber havaalanına gittik aynı uçaktaydık sohbet ettik pırıl pırıl gençtidaha yeni dr oldu mecburi hizmet içinşırnaktaymış dbakıra hasta götürmüşler dönüşte kaza geçirmişler oğlum çok üzgün benle eşimde çok üzüldük allah ailesine sabır versin fidan gibiydi benim oğlum okulu bir staj uzattı o bize dediki ben uzatmak istemiyorum oradada çalışırım mecburi hizmette de uzmanlık sınavına çalıırım diyordu yazık hayat doluydu allah rahmet eylesin başka ne denirki allah çocuklarımızın acısını göstermesin allh onlarada sabır versin dağçiçeğim gözün aydın allah cümlemize yavrularımızı bağışlasın
başınız sağolsun.gerçekten çok üzüldüm.ölüm kimseye yakışmaz ama gençlere hiç mi hiç yakışmıyo...allah sabırlar versinmrb arkadaşlar nasılsınız ben bu gün hiç iyi depilim oğlumun erkadaşı trafik kazasında hayatını katbetbiş keşke onunla tanışmasaydık dbakıra giderken onunla beraber havaalanına gittik aynı uçaktaydık sohbet ettik pırıl pırıl gençtidaha yeni dr oldu mecburi hizmet içinşırnaktaymış dbakıra hasta götürmüşler dönüşte kaza geçirmişler oğlum çok üzgün benle eşimde çok üzüldük allah ailesine sabır versin fidan gibiydi benim oğlum okulu bir staj uzattı o bize dediki ben uzatmak istemiyorum oradada çalışırım mecburi hizmette de uzmanlık sınavına çalıırım diyordu yazık hayat doluydu allah rahmet eylesin başka ne denirki allah çocuklarımızın acısını göstermesin allh onlarada sabır versin dağçiçeğim gözün aydın allah cümlemize yavrularımızı bağışlasın
başınız sağolsun.gerçekten çok üzüldüm.ölüm kimseye yakışmaz ama gençlere hiç mi hiç yakışmıyo...allah sabırlar versin
maruflu arkadaşım bence konu ergenlik değil..bu annelerin gözünde çocukların hiç büyümemesi sanırım..ister 3 yaşında olsun ister 13 isterse33 ..biz annelerin gözünde evlatlarımız hala çocuk.....
mrb arkadaşlar gününüz aydın eviniz bereketli olsun allah çocuklarımıza sağlık sıhhat başarı verdin allahım onları bize bağışlasın duyarlılığınız için hepinize tşk ederim dağçiçeğim hepimizde aynı korkular var çünkü onlara bakmaya kıyamıyoruz onun için korkularla yaşıyoruz cümlemize allah evlat acısı vermesin oğlum çok üzgün bizde daha fazla üzmemek için konuyu artık açmadık dün gece gözümün önünden hiç gitmedi sizleride üzdüğüm için özür dilerim üzüntümü sizlerle paylaşmak istedim çünkü sizleri tanımasamda çok seviyorum ben insanları çok seviyorum yeterki adam gibi adam olsun
ben kendi adıma rica ederim üzmek ne demek dertler paylaştıkça azalır ,bizleri yakın görüp acınızı paylaştığın için tşk ederim ,bu arada ne güzel torun sahibide olmuşsun allah bağışlasın ,ben çocuklarım küçükken nasıl büyüyecekler derdim, kocaman oldular bile şimdi de onların yuva kurup çoluk çocuk sahibi olacaklarına inanamıyorum,rabbim bizlere hayırlısıyla mürüvvetlerini ve torunlarımı görmemizi nasip eder inş.bu günlerde çevremde askere giden gençler çok fazla,kendimi düşünemiyorum oğluşumu nasıl gönderirim diye yazarken bile gözlerim doluyo neyse ben bu ara pek bi sardım bu konuya,kk nın.sevgili anneleri hepinize allah rahatlık versin,ii geceleer...
valla haklısın dağ çiceğim .ya biz dört gözle bekliyoruz ergenliğin bitmesini:roflol:aslında uzmanlar insanların bazıları ölene kadar ergenlikten kurtulamazmış,,aman bizden uzak olsunda uğraşamam ,,o yaşa kadar,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?