Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

selam ergen annelerii:3:
anammmm eltim gelmiş:46:..kıs hoşgelmişinn.ha şöyle çıkar kafanı artıkın şu kabuğundan..yakışmii bu haller sanaaa:29:
şuanda da burdasın sanursmm:3:
begoşum çok geçmiş olsun canım.:70:dikkat et kendine.göz tansiyonu önemli ihmale gelmez..
yenacım kıs bu topcte herkeşler bi kaçak oldu zatii:18:

Anneler nooluyor size böyle,toparlanın çabuk.. Şöyle silkelenin ve kendinize gelin...

Roşum geçmiş olsun canım,bir an önce rahatlaman dileğiyle...Bol bol yürü, yürüyüşün çok iyi geliceğini söylemişti doktou bir arkadaşıma..
Öpüyorum hepinizi...:16:
saolasın yenacım,kendime gelen kadar deil yürüyüşe çıkmak evin bahçesine bile çıkmak zor geldi inan ol,bugün biraz başım ağrıyo ama bunada şükür daa iyiyim,sabah yürüyüşe gittim arkadaşımla sobbet ede ede ii geldi:4:

S.a..ergen anneleri...
Evet bu sıra kaçak oldğumu kabul ediyorum..ama keyifden değil tabii...
Zor ağrılı günler geçirdim..göz tansiyonum yükselmiş,baş ağrılrım ikisnin karışmındn çok şiddetli oldu..damlayla,aktarcıdan aldğımız otlarla devam ediyorum kürlere...gözlrimi yoramıyorm anlycağnz bilgisayrda...
Beğendi beğnmedi butonu çok hoş olmş sevdimm....Roşuma üzüldm..keşke başlamsydın antidepresana güzelim yaa...maneviyatını yüksek tut ve aktarcıları öneririm ben sana..melisa çayı felan var sakinleştirici kaynat iç,karışmlar var başka sen sor verirler zaten..bir yıl ben kullndımda ne oldu..kilo yaptı anca o depres haplrı..Yenanın dedği gibi at kendini evden yürüyüş yap..gerçkdn kafayı daldıryosun iyi geliyo..
çok öpyrm hepinizi rabbime emanetsiniz
çok geçmş olsun begom,aman deyim ihmal etme,
kontrollerine düzenli git:29:
geçmş olsun dileğin içinde tşk ederim,haklısın maneviyat çok önemli daa bi farkındayım bugünlerde,
bitkilere çok güveniorum bende,daa önce içmiştim aslında,dışarı çıktıımda araştımayı düşünüorum,
kullandıım antidepresanı kullanıp tanıyanlar mutluluk hapı diolar,öle çok ağır deil,uyku falanda yapmadı,sakin hoş bi hatun oldum,çıktım:1:
kendimi kötü hissettim günlerde çok iştahlıydım,şimdi iştahım azaldı,bir ayda 3 kilo vermişim ,sevindim:39:

selam ergen annelerii:3:
anammmm eltim gelmiş:46:..kıs hoşgelmişinn.ha şöyle çıkar kafanı artıkın şu kabuğundan..yakışmii bu haller sanaaa:29:
şuanda da burdasın sanursmm:3:
begoşum çok geçmiş olsun canım.:70:dikkat et kendine.göz tansiyonu önemli ihmale gelmez..
yenacım kıs bu topcte herkeşler bi kaçak oldu zatii:18:

hoşbuldum şikerim ,nassın,sorma yaa oof daral geldi tös tös oturmaktan,
uzun zamandan sonra yarın ilk defa günüme gitçem ,
bi işin yoksa perşembede saa gelebiliriz kısçemle,konuşmuştuk ya o sebeplen:31:

hoşbuldum şikerim ,nassın,sorma yaa oof daral geldi tös tös oturmaktan,
uzun zamandan sonra yarın ilk defa günüme gitçem ,
bi işin yoksa perşembede saa gelebiliriz kısçemle,konuşmuştuk ya o sebeplen:31:
ha şöllee özüne dön roşum biran önceeee
olabilüüü bi aksilik çıkmazsa evdeyim.zati cumartesi liseli günüm var.mecbur bu hafta evdeyimm:9:

olabilüüü bi aksilik çıkmazsa evdeyim.zati cumartesi liseli günüm var.mecbur bu hafta evdeyimm:9:

liseli arkadaşların saa gelcekler yane,yeni evine hee:10:
,şansına havada çok güzel,kolay gele saa,
bende bu hafta sonuna doğru ii olursam başlıcam temizliğe:13:

S.a..ergen anneleri...
Evet bu sıra kaçak oldğumu kabul ediyorum..ama keyifden değil tabii...
Zor ağrılı günler geçirdim..göz tansiyonum yükselmiş,baş ağrılrım ikisnin karışmındn çok şiddetli oldu..damlayla,aktarcıdan aldğımız otlarla devam ediyorum kürlere...gözlrimi yoramıyorm anlycağnz bilgisayrda...
Beğendi beğnmedi butonu çok hoş olmş sevdimm....Roşuma üzüldm..keşke başlamsydın antidepresana güzelim yaa...maneviyatını yüksek tut ve aktarcıları öneririm ben sana..melisa çayı felan var sakinleştirici kaynat iç,karışmlar var başka sen sor verirler zaten..bir yıl ben kullndımda ne oldu..kilo yaptı anca o depres haplrı..Yenanın dedği gibi at kendini evden yürüyüş yap..gerçkdn kafayı daldıryosun iyi geliyo..
çok öpyrm hepinizi rabbime emanetsiniz

canım çok geçmiş olsun...göz sorununu sakın ihmal etme canım...Sürekli kullandığın damlan vs.vardır muhakak...

Daha sık uğra sensiz olmuyor..:34:.

Ne güzellll çok özendim şimdi..demek liseli arkadaşlarınla buluşucan....

Biz bir iki kez bir kaçıyla buluşmuştuk..bir ara sanki o yaşlardaymışız gibi kıkırdamaya başladık inan...:))) suhbet ederken kahkaha ve dedikodu hiiç bitmemişti,kızım bile anne seni hiiç böyle görmedim demişti,,bende gerçek yüzümü hep sizden sakladım nıhahaha yapmıştım..:))))))
Çok güzeldi sözleştik sık sık yapalım buluşmayı diye...Ama yaşamın içine dalınca unutluyor veya erteleniyor herşeyde olduğu gibi...

efet aynen öle umarım havalar böle devam eder..yeni ev ama temizlik her daim aynıı:9:çok işim vaa çokkk:15:

Canım bişey sorucam sizinde salon ve mutfak arasında boşluk varmı.? varsa kapattınızım..?

KApattıysanız neyle nasıl kapattınız..? :60:

Ben cam tuğla düşünüyorum ordaki boşluk için.

senden işten korkar mısın bee,iş senden korksun :nazar:,allah kolaylık vesin şikerciim:34:
demi eltim eltim..bide şu sularım gelse..güsel havayı bulmuşum iş yapcem bu seferde sular gittiii:25:
Ne güzellll çok özendim şimdi..demek liseli arkadaşlarınla buluşucan....

Biz bir iki kez bir kaçıyla buluşmuştuk..bir ara sanki o yaşlardaymışız gibi kıkırdamaya başladık inan...:))) suhbet ederken kahkaha ve dedikodu hiiç bitmemişti,kızım bile anne seni hiiç böyle görmedim demişti,,bende gerçek yüzümü hep sizden sakladım nıhahaha yapmıştım..:))))))
Çok güzeldi sözleştik sık sık yapalım buluşmayı diye...Ama yaşamın içine dalınca unutluyor veya erteleniyor herşeyde olduğu gibi...
evet canım liseli arkadaşlarımla güne başladık.görüştüklerim vardı ama özellikle bi arkadşımın izini kaybettim gibiydi.şimcik onu buldum ençok ona seviniyorum.gerçekten ilk buluştuğumuzda bi gırgır şamata...insan ozamanlara geri dönüyo valla.umarım devam ettirebiliriz.:nazar:
Canım bişey sorucam sizinde salon ve mutfak arasında boşluk varmı.? varsa kapattınızım..?

KApattıysanız neyle nasıl kapattınız..? :60:

Ben cam tuğla düşünüyorum ordaki boşluk için.
yok canım bizimkiler o şekilde değil.amerikan mutfak tarzı değil.ama cam tuğla çok güsel duruyor.bir arkadaşım banyosunda kullanmış.duşu bu şekilde ayırmış.gerçekten çok güsel duruyor.tavsiye ederimm:13:

Günaydın eltigiller ve ergengiller...:1:

SBS yi duydunuzmu iptal olmuş..

günaydın güzellerr:3:
evet yenacım ya iyice saçmaladılar.çocuk oyuncağı yaptılar.:95:evlatlarımızın hayatlarıyla oynuyolar ama umurlarında mı aceba:57:
neyse benim çook işim var çokkkk.yarın arkidişlerim geliyoo:29:
:92:ay bunlar çok güseelerr

günaydın güzellerr:3:
evet yenacım ya iyice saçmaladılar.çocuk oyuncağı yaptılar.:95:evlatlarımızın hayatlarıyla oynuyolar ama umurlarında mı aceba:57:
neyse benim çook işim var çokkkk.yarın arkidişlerim geliyoo:29:
:92:ay bunlar çok güseelerr
aynen yazık çocuklarımıza ,millet 3 yıl sınava girdi,bizim kızlar 2 yıl ,
bunların ortalaması eş mi yani,deneme tahtasına çevirdiler iyice,:22:günah yaa,
bakalım oğluşumun nasibine ne düşecek:89:

koru benüüü eltüümmmm:78::87:

:87::89:

Hayırlı akşamlar telaş sahibi anneler...
okudum tek,tek yazdıklarınızı : dertler tufan olmuş rabbim yardımcımız olsun ergenlerimiz ne durumda? epey kaçak durumundaydım biliyorum eşim nihayet fıtık ameliyatı oldu. operasyon tarihi astım tekrarlaması yüzünden sık,sık ertelendiğinden epey zorlu yol katettik .Maaşallah şimdi iyi hep öyle olsun inş...Hepinizi öpüyorum pc yi boş bulduğumda yazarım:71:

okudum tek,tek yazdıklarınızı : dertler tufan olmuş rabbim yardımcımız olsun ergenlerimiz ne durumda? epey kaçak durumundaydım biliyorum eşim nihayet fıtık ameliyatı oldu. operasyon tarihi astım tekrarlaması yüzünden sık,sık ertelendiğinden epey zorlu yol katettik .Maaşallah şimdi iyi hep öyle olsun inş...Hepinizi öpüyorum pc yi boş bulduğumda yazarım:71:

Tekrar geçmiş olsun canım...Allah bir daha yaşatmasın...

maruflum canım çok geçmiş olsun.acil şifalar olsun.rabbim bi daha yaşatmasın.ama bu arada özlettin kendini
gerç, yena be roşumdan başka kimsecikler yok bayadır.bi begocum ceee ddi.okadar...
huuuuuuu kaçak sultanlar nirelerdesiniizzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin maruflum,çok geçmşler olsun allah bi daha yaşatmasın,uğra ama artıkın :48:
maruflum canım çok geçmiş olsun.acil şifalar olsun.rabbim bi daha yaşatmasın.ama bu arada özlettin kendini
gerç, yena be roşumdan başka kimsecikler yok bayadır.bi begocum ceee ddi.okadar...
huuuuuuu kaçak sultanlar nirelerdesiniizzzzzzzzzzzzzzzzzz

he yaa bide bize kaçak diolardı:89:
senden haber beklemekteim bu arada:97:

Back
X