- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.981
ramazanı şerifiniz hayırlı olsun dostlar,ibadetlerin kabul olsun,sofralarınız bereketle dolsun :Saruboceq:
geçmş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çook tşk ederim,allah razı olsun dostlarım,Şeniz
aslında defalarca yorum yazdım,her seferinde silindi ,
rabbim kimselere dermansız dert vermesin,:Saruboceq:
dil kökündeki kistlerim soğuk algınlığı,tahriş ,mikrop kapma gibi nedenlerden lenf bezlerinin şişmesi sonucu oluşmuş,
anlıcaanız mr sonucum temiz çıktı,reflüm içinde tedaviye başladım,boshayallersmile
şimdi tek derdimiz sıcaklar ,evimiz adeta yanıyo,pestil gibi yayılıp duruyoruz,
sanki havada oksijen kalmadı gibi hissediyorum bazenakannehir
kasıma dek sürecekmş sıcak hava,umarım söylentidir,aşırı sıcaklardan salgın hastalıklar önce çoluk çocuğu mahvetti,hastaneler serum takılanlarla dolu,şimdide oruca başladık,allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
saolasın ablacım,senin durumun bu sıcaklarda hepten zor çevremden biliyorum,canım çok geçmiş olsun sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim doğru sıcaklar kavuruyor bende sanırım menopoza giriyorum çok terliyorum dayanamıyorum şimdide oruca başladık allah yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum hayırlı ramazanlar Şeniz
günaydın ergen Anneleriyerimseniben
Cumanız Mübarek olsun..
roşum çok geçmiş olsun...Şeniz
sunay ablacım,,bu sıkıntıyı tüm hanımlar olarak bizlerde göreceğiz..umarım en hafif şekilde atlatırız...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?