Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Öncelikle.şöyyle kocccaman bir günaydın,

arkasındandaaaaaa,öpücük öpücük...ŞenizŞeniz

heyo kızlar ben geldimmm. hepinizi çokkk özledim..

inanın aklım hep sizlerdeydi..opuyorumnanaktan

neler yaptınız kimler var kimler yok.. ergenciklerimiz nasıllar sizler nasılsınız..

günleriniz nasıl geçti,,,

şükür yuvaya döndüm..Allahım ev gibisi yokmuş...

küçük oğluşum.gelir gelmez yerleri öptü,ahtı vardı,çokk sıkıldı,
tek tek öpüyorum sizleri.. inş bol bol görüşüceğiz...a.s.

mrb selamlar nasılsınız çiçeğim hoşgeldin canım bende özledim sizleri giremiyorum çok yoğunuz kızım tatilden döndü arda ile uğraşıyoruz çok tatlı yeni konuşmaya çalışıyor kendine göre kelimelei çıkarmaya çalışıyor bizi güldürüyor çok alıştık giderlerse çok özliycez sizler neler yapıyorsunuz çiçeğim tatilin nasıl geçti bego maruflu yena dora filizim roşum kısmetlim hepinizi öpüyorum fırsat bulunca girerim iyi geceler

hayırlı ramazanlar kıslarr
hepinizi bende çoooook çokkkk öpüyorum.evler çok sıcak ev ahalis(bende dahil)pestil gibi sağda solda serin yer arıyoruzz.hepinizi özledim.öpüldünüz hatun kişilerr

ramazanı şerifiniz hayırlı olsun dostlar,ibadetlerin kabul olsun,sofralarınız bereketle dolsun :Saruboceq:
geçmş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çook tşk ederim,allah razı olsun dostlarım,Şeniz
aslında defalarca yorum yazdım,her seferinde silindi ,
rabbim kimselere dermansız dert vermesin,:Saruboceq:
dil kökündeki kistlerim soğuk algınlığı,tahriş ,mikrop kapma gibi nedenlerden lenf bezlerinin şişmesi sonucu oluşmuş,
anlıcaanız mr sonucum temiz çıktı,reflüm içinde tedaviye başladım,boshayallersmile
şimdi tek derdimiz sıcaklar ,evimiz adeta yanıyo,pestil gibi yayılıp duruyoruz,
sanki havada oksijen kalmadı gibi hissediyorum bazenakannehir
kasıma dek sürecekmş sıcak hava,umarım söylentidir,aşırı sıcaklardan salgın hastalıklar önce çoluk çocuğu mahvetti,hastaneler serum takılanlarla dolu,şimdide oruca başladık,allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim doğru sıcaklar kavuruyor bende sanırım menopoza giriyorum çok terliyorum dayanamıyorum şimdide oruca başladık allah yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum hayırlı ramazanlar Şeniz

günaydın ergen Anneleriyerimseniben

Cumanız Mübarek olsun..

roşum çok geçmiş olsun...Şeniz

sunay ablacım,,bu sıkıntıyı tüm hanımlar olarak bizlerde göreceğiz..umarım en hafif şekilde atlatırız...:teselli:

saolasın ablacım,senin durumun bu sıcaklarda hepten zor çevremden biliyorum,
allah yardımcın olsun ablacım,
ben bide menapoz dönemimi hiç düşünemiim,çok mızmızım yaa,:kedi:

saolasın çiçeem,inş.en hafif şekile atlatırız :Saruboceq:

nerde bu ergen anaları,yoosam pc ergenlerin istilasınamı girdi,guclubacismile
hepinizi öperimkaydirigubbakcemileŞeniz,geceleri karşılaşsakta şööle iki lafın belini kırsak süper olar dimee:hulya:

Hayırlı ramazanlar hepinize dostlarım..
Herkesler sıcakdan şikayetçi alın bendende o kadar..
iftar sonrası bulndğum semtin çarşısına çıkıp eksiklrimizi alalım hemde birer dondurma yiyelim dedik...aman Allahım nefes alınmıyo..insan kalabalığı,kafeler yert yurt dolmuş halada sürü gibi yeni girenler..Allah yardmcımız olsun,tutdğumuz oruçlarımzı kabul etsin inşaallah...
Roşum çok sevindim sana sonuçlrına be canım...rabbim ailene bağışlasın sağlık versin..Filiz,çiçeğm szlrde hoşgelmişeniz bacılarım..
Geçen hafta tatilde kumbağdaydım Filiz sana yakın geldim şekerim..el salladım şöyle çorluya doğru..:teytey:
Yenacğımı,Sunay ablamı,dorayı,kedimi,roşumu,filizimi,maruflumu,çiçeğimi gülümü goncamı,kalmadı dimi kadro tam..öpyrm slmlaropuyorumnanaktan

Hayırlı günler ergen anneleri....
Ramazan-ı şerif hayırlarla geçsin inş...
Roşum çok geçmiş olsun endişelerin temiz çıkmış sevindim ne kadar zordu acaba sorularına cevap beklemek....
Bu yaz nasıl başladı, nasıl devam ediyor kasıma kadarda sıcakmıymış:1shok:Rabbim sonumuzu hayr etsin....
Hepinizi öptüma.s.

selam ergen anneleriii
begocum hakket öyle bi sıcakki akşam felanda serinlemiyo..uyuyabilmek bile işkence(yani bizim evde)bu seneye kadar oruç beni hiç bu kadar zorlamamıştı.allah yardımcımız olsun..
sunay ablam menepoz gerçekten çok zor bi dönem.bende benzerini yaşadım.çok şükür şimdi düzeldim.erken menepoza giriyorum diye çok korktuydum..
bütün ergen anneleri hepiciğinizi öpüyorumm..

filizciim hoşgeldin pıstıkımŞeniz,dönüp dolaşıp küpçü tükkanına dönüveryoz dimiiikaydirigubbakcemile5

saolasın begom,allah hiç birimizi çocuklarımızın başından eksik etmesin,amin cnm cümlemizin oruçları kabul olsun inş.:Saruboceq:
sıcaklar uzayacak deniyodu,sonrasında şiddetli yağışlar bastırcakmış diyolar,hayırlısıyla yağsın,çok bunaldık,çok şikayet ettik bu yaz:Saruboceq:

saolasın maruflum,çok büyütmedim kafamda bidanem,
daha önce göğsümle ilgili bi sıkıntı yaşayıp çok dert ettim,psikolojim bozuldu,
bu sefer sonuçları almadan üzülmücem diye şartladım kendimi ,şükür ki ii çıktı:Saruboceq:

eltim piştiyiz yinesositososito
kıslar bu arada evde kazandibi tarifiniz varsa alabilir miyim
hepicinizi çook öperimŞeniz

mrb nasılsınız bugün 4 gündür oruç tutamıyorum faranjit olmuşum oğlum muayene etti antibiyotik başlattı bitinceye kadar tutma diyor ama biraz iyiceyim tutayım diyorum kızıyor sonunda dinlemiyorsan sen bilirsin boğazın kuruyunca tekrarlar diyor yarın tutarım inş suçlululk duyuyorum sizler ne yapıyorsunuz kızımla torunum bu ayın sonunda gidiyorlar çok alıştık nasıl dayanacağız o da çok alıştı bizi peşinden koşturuyor dede onun gezme arkadaşı ayakkabısını alıyor kapının yanında dedeyi çekiştiriyor hadi ekmek almaya gidelim diyor gerçi tam konuşamıyor ama emme diyor [ekmeğe] çok tatlı ama çok yaramaz bizi parmağında oynatıyor ben iki tane çocuk büyüttüm annesi de çok hareketliydi ama bu daha berbat hava sıcak olduğu için çok fazla çıkaramıyoruz akşam üzeri parka götürüyoruz bütün gün evde sıkılıyor sizlerin sıcakla aranız nasıl çok sıcak birde nem dayanılmıyor hepinizi öpüyorum

hayırlı geceleeer..
Bugün 99 depreminin senesi..Allah rahmet etsin inşaallah..
Yine aynı sıcaklar korkutuyor insanı...ben o geceyi asla unutamam asla...
rabbim göstermesin bir daha...!
Ablacım geçmş olsun..hastalık bu napıcaksın,ilaç tedavin var..tutamadğın günlrin yerine tutarsın daha sonra inşaallah..
Ben yarın oruçsuzum az önce anlaşıldı...:kedi: hiç bu kadar sevinmemşdim bu ay,bebiş riski vardı..15 gündür yerdemiyim göktemiyim bilememşdim..
Beni en çok üzende kızlarımın aşırı verdği tepkilerdi..kendi psikolojinden çok onların söylemleri çok çoook üzdü beni..ocakda 18 yşna girecek bir kızın var sen kalk 40 yşnda......bu saatden sonra rahata alışmışken çok zor şeydi benim için,rabbim yüzüme güldü acıdı..o yüzden çok mutluyum...
Allah olmayanlra nasip etsin inşaallah..
Sahura az kaldı mutfak beni bekler,çayımı hazırlıyayım....çpyrm sizleri

günaydın güzeller
begocum büyük geçmş olsun bidanem,
benimkiler bebiş istiyolar da bende düşünmüyorum,rahata alışmışkendelikafadulden
sunay ablacım geçmşler olsun,umarım daha iyisindirboshayallersmile
efeniim bugün kıvırcık kısçemin doom günüsü,16 yaşına girecek ,benle aynı yaşta olcek anlıcaanız,zemuszemus
allahım hangi ara bu kaa büyüdüler hiç anlamadım,bebişliklerini çok özlüorum:gitme:
ramazan dolayısıyla kutlama gibi deelde yakınlarımızla iftar sonrası toplaşıp eğlencez,
onun için bişeler hazırlıyorum ,öğlende korucuka götürcem randevumuz vardı önceden,
gelincede iftar hazırlarım,kardeşlerim yemee gelcek,
anlıcaanız üzre çook youun bi gün olcek benim için,kolaylıklar dileyin lüffenyerimseniben
hadin hepicinizi öpüorumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…