Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Nasılsınız ergen anneleri benimkiler galiba ergenlikten çıktılar
dün akşam oğluma kız bakmaya gittim
ya inanlmaz bi his çok duygulandım oğlum büyümüşte evlenmek istiyor
onlarda kız evi ya naz evi olur derler ya okulu var bitirsin seviyorlarsa beklerler dediler ama çok güzel bi duygu kız isteme
--------------------işte boyle ergen anneleriiiiii

esmerim hayırlı olur inş allah tamamina erdirsin muhakkak güzelbir duygudur allah hepimize göstersin ben kız verdim çok zor oluyor kız vermek çok kötü ama o da güzel allah göstersin hepinize bende inş kız görmeye giderim hepiniz için torunumu arda mı mıncıklıyacam çok yaramaz birşey bizde biraz şımarttık hele gidince allah annesine yardım etsin işi zor çok hareketli çok özliyecez hele bakalım ne yapacağız:emir_bebek:

günaydın kk nın güzel anneleri ,gününüz her zamankinden güzel geçsina.s.,
güne şöyle bi dalış yapçem ki günüm çok yoğun delikafadulden,heppimize kolay gelsin,
öpüyorum sizleri en kokulusundan sevgiler...:1hug:

a.s. Günaydın anneler iyiz dir inş.

Gecenin bir yarısı kızlarım çığlık atıyolar ayyyy dedim ne oldu. Koş anne kar yağıyo nasıl seviniyolar. :sm_cool:
Masum sevinçleri çocuklarımın gözlerinde görmek beni de sevindirdi.
Birazda tatil beklentisi oluyor malum kar yağdı tatili diyorum ben ,fakat çok bişey yağmadığı için sevinçleri kısa sürdü.
Çaktırmadan ben seviniyorum.:teytey:

Esmer güzeli hayırlıbir işe girişiyorsunuz Allah (c.c)tamamına erdirsin mutluluklarınız daim olur inş:nazar:
Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı kısmetler nasip etsin:Saruboceq:

iiyi geceler arkadaşlar....esmer güzeli hayırlısı olsun...ama benimde kızım var.istemeye geldiklerini düşündüm de.......okadar büyüyecekler mi aceba?:delphin:
aman bunlar şincilik dursun ..biz önce ergenliği halledelimdedelikafadulden
TŞK EDERİM KIZ AİLESİ DÜŞENECKMİŞ BEKLİYORUZ BAKAILM YAŞLARI SORUN OLDU HAKLILARDA:)
Hayırlı olsun Esmer im,a.s.her yaşlarında ayrı mutluluklar tadabilmek ne güzel:dance:
Çok şanslı gelinmiş ama,Esmerim kaynanası daha ne olsun ama...:1hug::nazar:
Şaka maka ,kaynananın nasıl biri olduğu ne kadar önemlidir aslında:1rolleyes:
TŞK EDERİM EVET HEM İKİ TANE DAMADIM OLACAK Bİ TENEDE GELİNİM HAYIRLISIYLAA

hayırlı akşamlar hepinizee,
esmer güzeli hayırlısı olsun inş.a.s.
ben de hem kız istemeye gitçem ,hemide kızımı istemeye gelecekler ooy oy o günlerde gelcek dimi inanılır gibi değil yaşayıp göriciiz inş.
murgizin annesi torunu benim içinde mıncıkla çok seviyorum küçük bebişleri allah nazardan saklasın...:nazar:
AMİN CANIM AMİN İNŞ HAYIRLI OLUR :Saruboceq:

esmerim hayırlı olur inş allah tamamina erdirsin muhakkak güzelbir duygudur allah hepimize göstersin ben kız verdim çok zor oluyor kız vermek çok kötü ama o da güzel allah göstersin hepinize bende inş kız görmeye giderim hepiniz için torunumu arda mı mıncıklıyacam çok yaramaz birşey bizde biraz şımarttık hele gidince allah annesine yardım etsin işi zor çok hareketli çok özliyecez hele bakalım ne yapacağız:emir_bebek:

[TŞK EDERİM BENDE İKİ TANEDE KIZ VAR HAYIRLISYLA BAKILM BEKLIYORUZ KIZ EVİ NAZ EVİ CANIM O DUNYA TATLISI TORUNUN OP MAŞŞALLAH NAZAR DEĞMESİN:nazar::nazar::nazar:

Esmer güzeli hayırlıbir işe girişiyorsunuz Allah (c.c)tamamına erdirsin mutluluklarınız daim olur inş:nazar:
Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı kısmetler nasip etsin:Saruboceq:[/QUOTE]

AMİN CANIM AMİN
TŞK EDERİM İNŞ OLUR BU HAYIRLI İŞİMİZ BEKLİYORUZ:Saruboceq:

dilek10022gunaydinpl0.gif

w244.png

Eskişehir den günlük güneşlik bir havadan herkese merhabalar, Dışarısı nasıl bilmiyorum ama içeriden bahar gibi gözüküyor. İnsanın bütün evi kaldırıp temizlik yapası geliyor, ben başladım bile, molada tabiki :enbuyukkk: buradayım. Hepinize hayırlı günler diliyorum. Banada kolay gelsin..delikafadulden

selam güzel ergen anneleri nasılsınz bugün izmir çok güzel görünüyor kızım pazartesi gidiyor çok üzülüyordum son anda bizm bir ay sonra onun yanına gitmemiz gündeme geldi eşimin arkadaşının oğlunun düğünü var eşim tek başına gidecekti çocuklar annemde gelsin dediler yani bende gidiyorm çok sevindim hayırlısı olur inş tamam kızımla torun gidiyor diye üzülüyorum ama kendime söz vedim ağlamıyacam çünkü bir ay sonra biz gidiyoruz inş esmerim senin için öper koklarınm teyzesi oda hepinizin ellerinden öpüyor

a.s. Cıvıl cıvıl bir gün olsun .Allahım ,korkulardan uzak ,endişelerden uzak.

Hasta olan ergenim kızım okula gitti ama ,siz birde bana sorun tam atlatamadı .
Okulda denize sıfır yakın, nasıl poyraz esiyo kulaklarımızın içine inanın hep hasta çoğu.

Sıkı giyinip hiç dışarı çıkmasalar anca,birde benim ergenim çok kuvvetli bir bünyeye sahip ken yani ,zaif olan çocukların Allah yardımcısı olsun.

Okula koşturup gitme sebebide koşu antremanım var anne, çalışmam lazım dedi.
Dereceli kızım benim hiç dinlemedi kaçar gibi gitti.

inş. hepimizde güzel bir gün geçiririz.:sm_cool:

a.s. Cıvıl cıvıl bir gün olsun .Allahım ,korkulardan uzak ,endişelerden uzak.

Hasta olan ergenim kızım okula gitti ama ,siz birde bana sorun tam atlatamadı .
Okulda denize sıfır yakın, nasıl poyraz esiyo kulaklarımızın içine inanın hep hasta çoğu.

Sıkı giyinip hiç dışarı çıkmasalar anca,birde benim ergenim çok kuvvetli bir bünyeye sahip ken yani ,zaif olan çocukların Allah yardımcısı olsun.

Okula koşturup gitme sebebide koşu antremanım var anne, çalışmam lazım dedi.
Dereceli kızım benim hiç dinlemedi kaçar gibi gitti.

inş. hepimizde güzel bir gün geçiririz.:sm_cool:

kızına çok geçmiş olsun allah esirgesin ne güzel işte sporlcu yetişiyor kötülüklerden uzaklaşır vücudu daha zinde olur allah gençlerin yardımcıdı olsun:nazar::sm_cool:

selam fıstıkların,delikanlıların anneleri.nasılsınız.
esmerim hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin olursa.

murgizi,canım allah tekrar kavuştursun inş.iyi işte bir bahane olmuş tekrar gitmene.
bende ayın sonunu bekliyorum kızımın yanına ev yerleştirmeye gitcem inş.tercih yapacak yeniden tağini nere cıkarsa oraya gitcem,

hepinize güzel günler dilerim Şeniz

selam fıstıkların,delikanlıların anneleri.nasılsınız.
esmerim hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin olursa.

murgizi,canım allah tekrar kavuştursun inş.iyi işte bir bahane olmuş tekrar gitmene.
bende ayın sonunu bekliyorum kızımın yanına ev yerleştirmeye gitcem inş.tercih yapacak yeniden tağini nere cıkarsa oraya gitcem,

hepinize güzel günler dilerim Şeniz

canım tşk ederim allah senide kızınz kavuştursun gurbetlik zor anne olmak hepsinden zor heran onları düşünüyoruzinş kızının tayini istedeiği yere çıkar öptüm

günaydın sevgili anneler,genelde herkesler hasta çok geçmşler olsun,a.s.
sakaryada bol güneşli bir gün var yürüyüşümühihoyyyt yaptım,kahvaltım için arkadaşıma gitçem,
hepinize kolay gelsin,gününüz güzel geçsin,Şeniz

a.s.herkese bir kucak sevgiler Dağçiçeğim annem ve babam benim de maalesef sizlere ömür kızkardeşim de yok:1no2:
dışarı ya da çoook nadir çıkabiliyorum okul veya hastane için evde hastam var kayınvalidem demans geçiriyo tıpkı çocuk gibi oldu, ayakta durmakta zorlanıyor işini de göremiyo dördün cü kızım sayılır bebek gibi bakıma ihtiyacı var.:emir_bebek:

Gelelim şu bez ayakkabılara inanın sinir oluyorum.Nalanna yırtığı makbulmuş ne dense:roflol:

büyük ve ortanca raporlu lar iki günlük grip yüzünden ,ne menem şey şu grip bi türlü gitmek bilmedi:oklava:

murgizinannesi torun pek tatlı olurmuş demi ,yengem var torunuyla kanki adeta mucux mucux ay bitiyo valla,ayrılmanız dokunur ne edersin hayat işte Allahım hep sevdiklerimizle olmayı nasip etsin inş.Sağlıcakla kalın canlar.:1hug:
maruflu ,Allah senden razı olsun,Çok hayırlı bir iş yapıyorsun kayınvalidene bakarak ,bu devirde pek kalmadı senin gibiler.:teselli:Rabbim acil şifa versin inş..
Nasılsınız ergen anneleri benimkiler galiba ergenlikten çıktılar
dün akşam oğluma kız bakmaya gittim
ya inanlmaz bi his çok duygulandım oğlum büyümüşte evlenmek istiyor
onlarda kız evi ya naz evi olur derler ya okulu var bitirsin seviyorlarsa beklerler dediler ama çok güzel bi duygu kız isteme
--------------------işte boyle ergen anneleriiiiii

esmer güzeli, inan okurken tüğlerim diken diken oldu,o anı banada yaşattın.hayalimde.
Rabbim hayırlısını versin..Rabbim,size ve evladınıza layık insanlarla karşılaştırsın inşaAllah
.

Back
X