Erdoğan, Obama'nın Yanağını Okşadı

adamı 10 yılda 20 yıl yaşlandırdınız onun yaşı onun yaşı bir mi

çökerttiniz dağ gibi adamı

oo videoya bakın. kanada başbakanı erdoğandanda uzunmuş. uzun adam sıfatını kaybetti şimdi:)
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/...nada_Basbakani_ni_kapida_boyle_karsiladi.html

Bu o yakışıklı değilmi

Adam öyle kısa kısa geliyorki, sonra bi geliyor dadadataa, uzunmuş. Meğer Erdoğan yüksekteymiş

Arkada paylaştığın capslerde de iki çançinçon abi de uzun RTE'den.

Merkel'e bak kısacık, utanmadan o boyla başbakan olmuş, hııııııh, insan o boyla oraya gelmeye utanır. Uzun değilsen siyaset yapmayacaksın arkadaş.

çok yakışıklı kanada başbakanı. videodan sonra bir kere daha emin oldum:)

eskiler eğilip bükülürken dünya liderlerin karşısında. şimdi onlar eğilip bükülüyo. bi foto bile herşeyi çok net anlatıyo...

a erdoğanı es geçmiş hep obamayla el sıkışmışlar pes

Bir de herkesi Obama selamlıyor, Erdoğan dikiliyor. O ne işkine??

O değilde belki hiçbir şey yok araya biri kaynamış görmemişte, kavuşamamışta olabilirler.

Şu an her görüntüyü kafamıza göre yorumlayıp ülkeler arası kriz çıkartacak moddayız

ama kanada başbakanınında erdoğanın üstünde ee noldu şimdi
ben videonun tamamını izlemistim. Erdoğın liderlerle tokalaşması genelinde Erdoğan baskın. neye nasıl bakmak istersen oyle görürsün. neyde kusur bulmak istersen onda bulursun haklısın

ayrıca danışmanı bunun yanlış açı olduğunu söyledi. cumhurbaşkanının danışmanından daha iyi biliyorsunuz siz tabii:)
ben ülkemide Cumhurbaşkanımıda seviyorum. Bundan kime ne. mumkun olsa danışmanıda olurdum kime ne )

ben videonun tamamını izlemistim. Erdoğın liderlerle tokalaşması genelinde Erdoğan baskın. neye nasıl bakmak istersen oyle görürsün. neyde kusur bulmak istersen onda bulursun haklısın
tabii. böyle olmayan şeylerle mutlu oluyorsanız olun tabii. yıkmayım hayyalerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…