- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
işte onu diyorum %49 garanti oyu var.
Oylarınıda mı götürecek giderken? Valla şahane

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte onu diyorum %49 garanti oyu var.
Binlerce yıllık müslüman yurduna yakışan Adam gibi Adam batıya uymaz onun yerine anadoluya uymayan batı yalakası kesimi verelim kaç bucuktur kütleleri bilmem ama hacimleri sıfırın altında![]()
değilmiş zaten. erdoğanın danışmanı açıkladı dün. yanlış açı dedigerçeği yansıtmadığına dair haberler çıktı bugün bu resim için.
Ha hasbel kader okşadıysa da bu karenin resmedileceğini bildiği için bilerek yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorum.
Amerika'ya, Obama'ya bu kadar yakın bir lider imajı vermek için.
Zaten dünden beri milyon tane resim yayınlandı buna benzer.
Şu ifade içimi gıcıklıyor ama Binali Yıldırım bile kullandıysa artıkVurur yüze ifadesi, çukulata tenlidir bitanesi...![]()
Yanlış olsa ne olacak ki Reişciler face te, orada, burada gerçekmiş gibi kullanmaya devam edecek.değilmiş zaten. erdoğanın danışmanı açıkladı dün. yanlış açı dedi
orası öylede. kullanıyorlarsada bindikleri dalı kesiyorlar. bir liderin başka bir liderin yanağını okşamasını hoş bulmakga normal değil.Yanlış olsa ne olacak ki Reişciler face te, orada, burada gerçekmiş gibi kullanmaya devam edecek.
orası öylede. kullanıyorlarsada bindikleri dalı kesiyorlar. bir liderin başka bir liderin yanağını okşamasını hoş bulmakgta normal değil. bir erkek bir erkeğin yanağını neden okşasın. yakışırmı bu.
oysa ben o resme bakınca kibar misafirine saygılı, bir ecevit gördüm.Mantıken yakışmaz da. Geçmişte face te dolanan bir resim vardı görmüşsünüzdür.
Clinton koltuğa oturmuş, eli cebinde Ecevit ayakta iki büklüm duruyor. Altında Erdoğan’ın resmi Obama ile kol kola.
Gel de anla artık ne demek istendiğini.
Kaldı ki okuyarak haberdar olan insan zaten inanmaz buna. Bu kadar ciddi diplomasinin olduğu bir ortamda mümkün mü böyle bir şeyin olması? Ama capslerle ayakta kalanlar için doğru kabul edilir.
Pencere o kadar dar ki ne desen nafileBatıya uymaz mı? O yüzden bir çocuğu isviçrede yaşıyor bilal ve sümeyye amerikada okudu. Bilal şimdi italyaya yerleşti. Emine desen belçikida caddeleri kapatıp alışveriş yapıyor. gayet uymuşlar batıya ama bu kötü bişey değil beyazım. Cumhurbaşkanı dediğin böyle olmalı![]()
ben buna aşağılık kompleksi olarak bakıyorum. bak erdoğan yanağını okşamış. resmen kompleksteyiz bir kısmımız.. twitterdaki yorumlar bana bunu gösterdiHadi Obamanın yanağını okşamasını saçma bulanları anladım da, bunu bizim kültürümüze bağlayanları ve takdir edenleri çözemedim.
Bana açıkçası saçma da gelmedi, mantıklı da. O anki diyalogta olabilir, hatta ilk bakışta yanağını okşamış gibi de görünmüyor eli havada ama yanağına değmiyor sanki.
Takdir etmek ne yaa![]()
ben buna aşağılık kompleksi olarak bakıyorum. bak erdoğan yanağını okşamış. resmen kompleksteyiz bir kısmımız.. twitterdaki yorumlar bana bunu gösterdi
ama bence Merkel bacıya söyleyin dikine kessin, enine değil, sonra uzun olmaznasıl olmasınlar ADAM uzun bir kere
![]()