• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan, Obama'nın Yanağını Okşadı

Su görüntü geldi sonrasında aklima... Durusunu , söylemlerini begenir miyim? Hayir.

Ayni üzüntüyü bu videodada yasamistim.

ne olacak diye beklerken sonunda bi gülme aldı : D
ama diğer videoda gerçek yüzlerini yada yüzsüzlüklerini mi göstermişler yada açı farkımı bilemedim.
yada çıkar ilişkisi farkı yada hep barış deyip insan öldürmelerinin protokole yansıyan hali...

Yalnız son paylaşılan videoda cidden yanlış algı oluşturulmuş.
Sevinenlere , boşa sevindiklerini ...
Üzülenlere de boşa üzüldüklerini hatırlatayım .
Bu liderlerin hepsi kapıda tek tek karşılanıp Erdoğan tarafından ; tokalaşıp , selamlaşıldı , hasbihal edildi , okşanan okşandı falan filan :KK52:
Ve içeriye fotoğraf çekimine geçildi . Yani Erdoğanı yok saymadılar . Twitter yorumlarındaki örnek her ne kadar çok bilmişler tarafından dalga geçilse de , doğru bir örnek . Siz ev sahibi olarak misafirinizi kapıda karşıladınız, öpüştünüz koklaştınız ve içeri aldınız ...O içerdeki diğer misafirlerle selamlaşmaya başladı , sizi tekrar hiç görmemiş gibi öper mi ?

Ha burada elbette tüm liderler arasında belirgin olan fark , Erdoğan hariç herkes birbirini ilk kez görüyor bu ortamda ama bir tek Obamaya gidiliyor .Asıl ahlanıp vahlanacak olanlar da surat ekşitmiş zaten :KK51:

Yani konunun aslı okşama fotoğrafıyla ilgili (daha yanlış açı olduğu ortaya çıkmadan) nasıl ki , bunda sevinip vay be diye gururlanılacak ne var diye yazdıysam ; bu videonunda sosyal medya da keyifle paylaşılıp altına saadet mesajları yazılmasına o kadar şaşkınım !

Erdoğan herkesi karşıladı sonra da fotoğraf çekimi için herkes toplanmaya başladı. Obama yı görmeyenler de burada görüştü. Ne var şimdi burda. Hadi diyelim görmezden geldiler Azerbaycan Başbakanı İlham Aliyev de mi görmezden geldi. Ne saçma.

Bu liderlerin hepsi kapıda tek tek karşılanıp Erdoğan tarafından ; tokalaşıp , selamlaşıldı , hasbihal edildi , okşanan okşandı falan filan :KK52:
Ve içeriye fotoğraf çekimine geçildi . Yani Erdoğanı yok saymadılar . Twitter yorumlarındaki örnek her ne kadar çok bilmişler tarafından dalga geçilse de , doğru bir örnek . Siz ev sahibi olarak misafirinizi kapıda karşıladınız, öpüştünüz koklaştınız ve içeri aldınız ...O içerdeki diğer misafirlerle selamlaşmaya başladı , sizi tekrar hiç görmemiş gibi öper mi ?

Ha burada elbette tüm liderler arasında belirgin olan fark , Erdoğan hariç herkes birbirini ilk kez görüyor bu ortamda ama bir tek Obamaya gidiliyor .Asıl ahlanıp vahlanacak olanlar da surat ekşitmiş zaten :KK51:

Yani konunun aslı okşama fotoğrafıyla ilgili (daha yanlış açı olduğu ortaya çıkmadan) nasıl ki , bunda sevinip vay be diye gururlanılacak ne var diye yazdıysam ; bu videonunda sosyal medya da keyifle paylaşılıp altına saadet mesajları yazılmasına o kadar şaşkınım !

Neden açıklama yaptın ki şimdi Aus, tüm hevesim kursağımda kaldı :63: iki günden beri depresyondayım,yüzlerce resimden,video'dan birşey buldular nihayet diye sevindiydim bende :KK61:

O videoya sevinen var mi ki? En azindan burada yok

O videoya sevinen var mi ki? En azindan burada yok

Ne yazık ki var karanfil.

Sosyal medya zaten almış başını yürümüş ama elbette o dip notu ziyaretçiler için yazmadım . Bu sitede de bu görüntülere sevinen insanlar pek tabii ki var . İlla bu konuya yorum yazmaları da gerekmiyor , belki okuyup geçiyordur bazı kitleler. :KK66:

Okurken beni de okusunlar da , boş yere sevinmesinler , sevinçlerini başka bir skandala saklasınlar istedim .

Ne yazık ki var karanfil.

Sosyal medya zaten almış başını yürümüş ama elbette o dip notu ziyaretçiler için yazmadım . Bu sitede de bu görüntülere sevinen insanlar pek tabii ki var . İlla bu konuya yorum yazmaları da gerekmiyor , belki okuyup geçiyordur bazı kitleler. :KK66:

Okurken beni de okusunlar da , boş yere sevinmesinler , sevinçlerini başka bir skandala saklasınlar istedim .
O görüntüye sevinen varsa zaten Turk vatandasiyim demesin. Gerci demeyen cok ya neyse

Su görüntü geldi sonrasında aklima... Durusunu , söylemlerini begenir miyim? Hayir.

Ayni üzüntüyü bu videodada yasamistim.

Bu videoda üzülecek ne var acaba çok merak ettimo_O
Adam Başbakanı görmemezlikten gelip gitmemiş ki
Eliyle işaret ediyor Başbakana
Bunlar rahat insanlar oldukları için biraz rahat davranmış olabilir ama onu da çağırmış yani ardına bakmadan Erdoğanı alıp gitse daha mı iyiydi acaba?
Üzülmemiz gereken nedir? ben mi göremiyorum?
Zaten sayın başbakan diye sesler geliyor belli ki Davutoğlu o arada başka birşeyle ilgilendi ya da daldı Obama da gel diye işaret etmiş sadece.
Yada gerçekten birşey var da ben mi göremedim uykusuzluktan.:KK51:

Back