Erdoğan, Obama'nın Yanağını Okşadı

Binlerce yıllık müslüman yurduna yakışan Adam gibi Adam batıya uymaz onun yerine anadoluya uymayan batı yalakası kesimi verelim kaç bucuktur kütleleri bilmem ama hacimleri sıfırın altında

Binlerce yıllık müslüman yurduna yakışan Adam gibi Adam batıya uymaz onun yerine anadoluya uymayan batı yalakası kesimi verelim kaç bucuktur kütleleri bilmem ama hacimleri sıfırın altında

Batıya uymaz mı? O yüzden bir çocuğu isviçrede yaşıyor bilal ve sümeyye amerikada okudu. Bilal şimdi italyaya yerleşti. Emine desen belçikida caddeleri kapatıp alışveriş yapıyor. gayet uymuşlar batıya ama bu kötü bişey değil beyazım. Cumhurbaşkanı dediğin böyle olmalı

gerçeği yansıtmadığına dair haberler çıktı bugün bu resim için.
Ha hasbel kader okşadıysa da bu karenin resmedileceğini bildiği için bilerek yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorum.
Amerika'ya, Obama'ya bu kadar yakın bir lider imajı vermek için.
Zaten dünden beri milyon tane resim yayınlandı buna benzer.

değilmiş zaten. erdoğanın danışmanı açıkladı dün. yanlış açı dedi

Yanlış olsa ne olacak ki Reişciler face te, orada, burada gerçekmiş gibi kullanmaya devam edecek.
orası öylede. kullanıyorlarsada bindikleri dalı kesiyorlar. bir liderin başka bir liderin yanağını okşamasını hoş bulmakga normal değil.

bir erkek bir erkeğin yanağını neden okşasın.

bir cumhurbaşkanına hele yakışırmı bu.

Mantıken yakışmaz da. Geçmişte face te dolanan bir resim vardı görmüşsünüzdür.

Clinton koltuğa oturmuş, eli cebinde Ecevit ayakta iki büklüm duruyor. Altında Erdoğan’ın resmi Obama ile kol kola.

Gel de anla artık ne demek istendiğini.

Kaldı ki okuyarak haberdar olan insan zaten inanmaz buna. Bu kadar ciddi diplomasinin olduğu bir ortamda mümkün mü böyle bir şeyin olması? Ama capslerle ayakta kalanlar için doğru kabul edilir.

oysa ben o resme bakınca kibar misafirine saygılı, bir ecevit gördüm.

clintonda tipik amerikalı.
alt kültürü olmayan amerikalılardan beklenen bir hareket.
bürosunda arkadaşını yada misafirini bacaklarını masaya uzatarak karşılayan amerikalılardan beklenen bu zaten.
onlar böyle bir millet. biz ise kültürü olan,geçmişi olan bir ülkeyiz ve milletiz. insanlara davranışlarımız kaba değil. adabı muaşereti iyi biliriz.
bunu anlamayanda clinton kafasıdır zaten.. ve art niyetlidir

Pencere o kadar dar ki ne desen nafile
Alışveriş yapmak, bilgi almak, okumak, araştırma yapmak bunlar ve yalakalığı ayıramayacak kadar dar
Avrupa yalakaları cnm avrupaya uyacak kişiler
Yoksa Türkiye ye her iş için alışveriş için siyaset için araştırma için gelen Türkiye ye cuk oturmuyor kapişAma yalakalar cuk oturur

Hadi Obamanın yanağını okşamasını saçma bulanları anladım da, bunu bizim kültürümüze bağlayanları ve takdir edenleri çözemedim.

Bana açıkçası saçma da gelmedi, mantıklı da. O anki diyalogta olabilir, hatta ilk bakışta yanağını okşamış gibi de görünmüyor eli havada ama yanağına değmiyor sanki.

Takdir etmek ne yaa

ben buna aşağılık kompleksi olarak bakıyorum. bak erdoğan yanağını okşamış. resmen kompleksteyiz bir kısmımız.. twitterdaki yorumlar bana bunu gösterdi

ben buna aşağılık kompleksi olarak bakıyorum. bak erdoğan yanağını okşamış. resmen kompleksteyiz bir kısmımız.. twitterdaki yorumlar bana bunu gösterdi

Demekki böyle şakayla saçını okşasa, ensesine vursa ego tavanı yaşayacağız. Bak Cumhurbaşkanımız ABD başkanına şaka yaptı..

O değil başka bir lider Erdoğan'a bunu yapsa görgüsüz deriz ama biz yapınca heleli hoş olsun.

Dediğim gibi yanağını okşaması benim için çok anlam ifade etmiyor, büyütülecek mevzu değil.

Kimilerine göre erdoğan ne yaparsa doğru yapar düşünmeye ne hacet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…