Erdoğan, Obama'nın Yanağını Okşadı

Şu kronik Erdoğan düşmanlığı hastalığı olan arkadaşların yazıları Charlie Chaplin filmi izliyor hissi uyandırıyor bende
Erdoğan bu hareketi yapmış olsa " ayyy bune ya, şeyyy gibi eee" yorumları gelirdi ki Yanağı okşanan eski başbakanımızın ezik duruşunu çok iyi bikdikleri halde
Yapmasa " yapmamış hıhhh boşa sevinmeyin hıhhh Ecevit in tam tersi yorumları yapmayın hıhh" derler

Yani bu Erdoğan ne yaparsa yapsın bunlar hep birşey derler sizde bu demelere karşı arkadaşlara şifa dileklerinizi sunarken gülmeyi unutmayın

Yalnız bu fotoğraf gerçek heralde. Omzuna elini koymuş. pinkstrap ın dediği vücut dili ile üstünlük kurma olayı bu fotoğraftaki görüntüde var
:) Ben diğer konuda yapmıştır yapmamıştır konusuna değinmemiştim.
Yapmasının mantığını soranlar vardı. Açıklamam onun içindi. Erdoğan illa üstünlüğünü sağlayacak bir hareket yapmıştır, ondan yana şüphem yok, derste hiç protokol mağlubiyetinin olmadığını anlatıyordu hoca :)

Evet evet dediğin şeyi ben de biliyorum. Vücut dili üstünlüğü... ve Erdoğan bunu iyi başarıyor. Tabi yanak okşama biraz fazla olur yani Erdoğanın duruşunu, vücut dilini kullanışını, Erdoğan'dan nefret edenler bile takdir ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…