haydaaa. ne alaka şimdi. olabiliyorsan ol. olmamı diyen varben ülkemide Cumhurbaşkanımıda seviyorum. Bundan kime ne. mumkun olsa danışmanıda olurdum kime ne)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydaaa. ne alaka şimdi. olabiliyorsan ol. olmamı diyen varben ülkemide Cumhurbaşkanımıda seviyorum. Bundan kime ne. mumkun olsa danışmanıda olurdum kime ne)
ben sadece nankörlük yapmıyorum yapılanları görüyorum. keşke herkes görebilse.tabii. böyle olmayan şeylerle mutlu oluorsanız olun tabii. yıkmayım hayyalerinizi
yarısından fazlasıda karşı. yine eee noldu şimdii:)ben sadece nankörlük yapmıyorum yapılanları görüyorum. keşke herkes görebilse.
Ülkenin oy verenlerin yarısı görüyo bunu.. kabullenmek lazım bişeyleri bence artık..
Anaaa hakkaten görünmez adammış gibi davranmışlarYanagi falan geçelim de...
Ben gerçekten su görüntüye üzüldüm.
https://twitter.com/DurBirDinlee/status/666253123518922752
aa öyle deme. yıkma birilerinin sürrealist bakış açılarını şimdi.Anaaa hakkaten görünmez adammış gibi davranmışlar![]()
yani çoğunluk kazandı yinede.. burda amacını anlamadım senin neden münakaşaya giroyosun benle çözemedim gitti.yarısından fazlasıda karşı. yine eee noldu şimdii:)
İşte bu da hep bahsettikleri "vücut dili"nde "Seni görmüyorum,saymıyorum" demekaa öyle deme. yıkma birilerinin sürrealist bakış açılarını şimdi.
daha once Erdoğanla tokalaştıkları için olabilirmi acabaaa. Erdogan karşılamıştı hepsini. Obamayı yeni goruyolar orda. tamamını gormeden bilmeden yorum yapmayınızİşte bu da hep bahsettikleri "vücut dili"nde "Seni görmüyorum,saymıyorum" demek
çoğunluk yüzde 51 yalnız.yani çoğunluk kazandı yinede.. burda amacını anlamadım senin neden münakaşaya giroyosun benle çözemedim gitti.
Sana mı soracaktık yorum yaparken?Görünen gayet açık burada.daha once Erdoğanla tokalaştıkları için olabilirmi acabaaa. Erdogan karşılamıştı hepsini. Obamayı yeni goruyolar orda. tamamını gormeden bilmeden yorum yapmayınız
bir partideki oy verenlerin çoğunluğundan bahsediyorum... iktidar olanınkinden. diğerlerin oranı ve çoğunlugundan değilllçoğunluk yüzde 51 yalnız.
bende bir partiye karşı olanlarının oylarından bahsediyorum. napacağız şimdiibir partideki oy verenlerin çoğunluğundan bahsediyorum... iktidar olanınkinden. diğerlerin oranı ve çoğunlugundan değilll
senin çirkin yorumuna cevap vermeyeceğim NOKTASana mı soracaktık yorum yaparken?Görünen gayet açık burada.
hıhı haklısın bybybende bir partiye karşı olanlarının oylarından bahsediyorum. napacağız şimdii
İsabet olursenin çirkin yorumuna cevap vermeyeceğim NOKTA
Su görüntü geldi sonrasında aklima... Durusunu , söylemlerini begenir miyim? Hayir.
Ayni üzüntüyü bu videodada yasamistim.