bizde aglarız artık bize bi hi bile demedi diyeyuzune karsı hadi lan dese bile ayyy bana lan dedi diye sevinecek insanlar nerdeyse:)) nerdeyse degil pardon sevinirler havalara ucarlar hatta:)
cevir kazı yanmasınnn
Duka Tesla
Çok saygı duyduğum birisiniz. Her yorumunuzu tekrar tekrar okuyup hak veriyorum beğeniyorum. Allah aşkına şunlara cevap vermeyin. Sizi de kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar.
Bu topiğe yazmıcaktım. Konuşalan konu ayrı gelinen nokta ayrı saçma. Sadece size yazmak için girdim.
Seviliyorsunuz
Duka teslayi ben de seviyorum banane
kılıcdaroglu sen merdivene ters bindin milleti bindiremezsinKakaocoum açıklayayım da bari aydınlansınlar aydın ablalarım :)
Birilerinin aslında o kılın ne için söylendiğini bilmesi lazım
Şimdi canlarım ciğerlerim orada ki teyze diyor ki ; Kılıçtaroglu erdogan'ın bilmem neresinin kılı bile olamaz !
Ama spiker ablamız meselenin nereye gideceginin farkına varıp elinin tersiyle ittirince laf yarım kalmış ve dogal olarak anlamak istediginiz gibi anlamışsınız ha tasvip edilir mi ? Hayır !
Dememesi gerekirdi ama lakin demiş tarafımızdan da o konu açıldıgında kınanmıştır zaten :)
Ya ayrıca profil fotosu etmiş 27 nömreli arkedeş gel de gülme :)
Sen de sev, senide seviyorum zaten.
Hep beraber sarılalım sıkı sıkı
ahahahahahahahao dedıgın BAYRAMPAŞA BEN FAZLA KALMAYACAĞIM ' bir filmdiiçine mi doğdu kıss...
Lideriniz KASIMPAŞALI..
kasımpaşalıyııım eki maşalıyııımmm
Ama bugunde hava superdiii yawwwOoooo minnoşlarım, dediler ki burda yazanların canı banlanmak istiyormuş, aman Mune canım Mune gel bizi banla diye şarkılar söylüyormuşsunuz, bugün hava şahaneydi, kızımla gönlümüzce gezip tozduk, sizi ihmal etmek zorunda kaldım, kusuruma bakmayın lütfen
Artık sizinleyim, hiç üzülmeyin
Sariyer canim gec gordum.wallaaaaAyy bayılırım neresi orası
Tuhhh evli ammmaaaa oda SariyerliBen de mehmet gunsurla evlenmek istiyorum ama espiri tabi...
ofliiiii benidw op benideeeekız bu öpmeler başkaaa kocamı öptüğüm gibi değilkii..