Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

Bir de haberimiz olmadan gss (genel sağlık sigortasi) na borclandirilip,magdur edilmemizi konuşsunlar. Aylardir aklayamadik kendimizi,yakamizi gss belasindan kurtaramadik. Hem bağ-kur öde,hem gss'ye borclan ohhh ne ala suyundan da koy

Ama sen yurdumun gerçeklerinden bahsediyorsun. Bu kimsenin ilgisini çekmez ki !

Ama sen yurdumun gerçeklerinden bahsediyorsun. Bu kimsenin ilgisini çekmez ki !
Çekmez tabii, geçen gün burda Kanser hastası bir adamcağızın SGK ilaçlarını karşılamadığı için Öldüğü haberi paylaşıldı, hatta o topikte bir kardeşimiz kızkardeşininde maalesef devletin kanser hastalarına uyguladığı prosedürler yüzünden birkaç hafta önce öldüğünü yazdı ama kaç kişi ilgilendi?

BES'in zorunlu olması Gündeme geldi yeniden, kim ilgileniyor, torba yasalarda kalem kalem SGK'nın sigortalıyla ilgili maddeleri çıkarılıyor, kaç kişi farkında?

Burda Gelmişler, LAN dedi yav dedi muhabbeti.

Çok teşekkür ederim mai hisler ve düşünceler karşılıklı :) Karşılıklı ceza aldığımız savcının vurulması ile alakalı haberden beri takipçinim :)

Duka teslayi ben de seviyorum banane

Ben de seviyorum benn de! Kızlar gelin taksim yapalım sizinle vargasabreu 'i de alırız

Sevgili Mune bunlardan da bahsediyoruz aslında, asgari ücretliyi @cryptic kadar anan kimse yok hiçbir başlıkta hatta :) Ama "ekonomi çok iyi, herkes rahat rahat geçiniyor, ohh misler gibi yaşıyor" gibi gerçek dışı tepkiler görünce konu dağılıyor, sinir bozucu bir hal alıyor ister istemez.

Bir de haberimiz olmadan gss (genel sağlık sigortasi) na borclandirilip,magdur edilmemizi konuşsunlar. Aylardir aklayamadik kendimizi,yakamizi gss belasindan kurtaramadik. Hem bağ-kur öde,hem gss'ye borclan ohhh ne ala suyundan da koy
GSS ayrı bir mevzu, çoğu insan Borçlu olduğunu bilmiyor, o borçlara taksitlendirme geldi, haberiniz var mı? Yok çünkü ne sizler, sizler derken yanlış anlaşılmasın halkın genelinden bahsediyorum, ne sizler takip ettiniz bu haberleri, ne devlet tam bir açıklama yaptı.

GSS 01/01/2012'den itibaren uygulanmaya başladı, gelir tespiti yaptırılması gerekiyordu, kimler yaptırdı?
Engelli maaşları kesildi, hanginiz takip ediyor? Torba yasalarda devlet hastanelerinde yararlandığınız birçok kalem sağlık hizmetinden yoksun bırakıldınız, kaç kişi şimdiye kadar geçmiş torba yasalarda araya konulmuş o maddeleri biliyor?

Öyle yok artık kalp hastasıyım deyip SGK'da ameliyat, kalp ameliyatlarında kullanılan malzemelere sınırlama getirildi, Felç geçirirseniz fizik tedavinize sınırlama var, hee bunları SGK'nızla özelde de yaptıramayacaksınız zira SGK kısıtlamasına takılıyorsunuz, bir insanın ortalam Ömrü hesap ediliyor, geçirebileceği hastalıklar öngörülüyor ve Kalıcı hastalıklar( tansiyon, şeker, vs vs ) tedavilerine sınır geliyor, yani artık paran varsa sağlığını satın alırsın.

BES Zorunlu olacak deniyordu dünkü haberlerde, hani isteyen katılacaktı, isteğe bağlıydı?

Bunları Konuşun bunları, garibanları da düşünün biraz...

Duka,
zaten yazarken bir veya birkaçınız için demiyorum fakat gerçekten kusura bakılmasın seviye kalmadı siyaset topiklerinde, gerçekleri konuşsun herkes biraz.

Ekonomi deniyor iyi güzelde ben bir şekilde ekonominin içindeyim, tahvil fonlarına girilmiyor, piyasa enstrümanları hangi yöne gideceğine karar veremedi zira içerdeki ve dışardaki piyasa yapıcılar belirsizlik yüzünden tedirgin.

Hergün bankalarla ilgili olumsuz haberler çıkıyor, dolar fırladı gitti 2,72 seviyesinde, bu dış borcumuzu etkiliyor, şu an tek lokomotif sektör inşaat, o da bitince ya sonra?

Maalesef o kadar haklısınız ki,keşke olmasaniz... devlet önce herşeyi bol keseden verdi,halkın ağzına bal çaldı,şimdi 3'er 5'er geri çekiyor elimizden.

Gss için gelir tespiti yaptırdık,borcu öğrendikten sonra. 3 ay da sonuclanacakmis en iyi ihtimalle... bu süreçte borç işlemeye devam ediyor.ve bir kısmı silinecek o borcun. Hiç haberimiz olmayan bir kuruma 2-3 bin tl ceza ödeyeceğiz

Traji komik bir olay oldu,gelir tespiti yaptirmak için gittigimiz kaymakamliktaki memurun dahi gss borcu çıkmış,ceza ödemiş. O kadar içler acısı bir haldeyiz ki,sonumuz hayrola !

Eşkıya düzeniyle yönetilen bir devlet,gözü inadına kör bir millet...

Siyaset topiğinde bir konuya kapanmadan yetişebilmenin mutluluğunu yaşıyorum şu an. queenEb ne karar almıştık tatlım ?

Gördünüz mü topiğin konu seyri birden değişti, en azından gerçekleri yazıyoruz şu an, lan, yav sözlerinden çok daha önemli bunlar.

Bir liderin üslubuna hiç takılmam, yeter ki beni vatandaşını korusun, sağlığımı, eğitimimi, refah düzeyimi yükseltmeye çalışsın.

Zaten tüm sorun bu Mune abla, sekilcilik. Biz diyoruz ülkede artik hak kalmadi, hukuk kalmadi, insanlar fakirlesiyor, egitim sistemi hiçbirseye benzemiyor, sinavlarda torpilden dolayi gençlerin haklari yeniliyor, gün geçmiyor insaatlerde isçinin ölmedigi, isçinin zaten hiç hakki yok,......

Onlarin (ki ne yazikki onlar demek zorunda kaliyorum, bu ayrimi ben degil, bizzat Erdogan kendisi sagladi) tek dedigi sey: "Eee, bak yollar oldu, metrolar oldu, ve daha önemlisi okullarda basörtü serbest oldu." Yani yasam kalitesi ile hiç alakali olmayan seyler. Adam sirf müslüman görünümü veriyor diye oy aliyor. Iste isin can yakicisi zaten budur. Içerige bakilmiyor,ha adam camiye gidiyor "hadi oy verelim" oluyor.

Bu ülke çok kötü yerlere gelecek daha ama bilerek göz yumuluyor. Ve asil çok ironik bir durum. Ülke battiginda olan bu Akp'nin fanatik hayranlari (fanatik çünkü asla kötü tarafini görmezler, daima örtbaz ederler) olacak. Yada olan tüm Türkiye vatandaslara olacak. O çok sevdikleri Erdogan'da insanlardan çaldigi milyonlar ile yurtdisinda çok güzel bir hayat yasayacak ve ne bu ülke, ne seçmenleri zerre kadar umurunda olmaz, ki zaten hiç bir zaman olmadi.

Son düzenleme:

bundan sonra bende bu forumda aktif olucam bayaaa şenlikli geçiyor.. fikrini savunmak banlanma sebebi sanırım ?

bi arkadaş yazmış aynen ona katılıyorum.
ben O' nun lan ya da yaw (artık her ne dediyse) diyen ağzına öpücük konduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…