Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

Daha kıl meselesini anlayamamis insanlar dolu burasi heheh

Ayrica bırak kakao yahu esin yetmedi mi diye soranin üslubunda asıl kusur ararım ben :))

Forever TAYYİP inadına (şımarma efekti )

Kib bay beybisiler

İnsanlarla dalga geçmek o portföyün seçimi olabilir kalitesi olabilir saygı duyarım..
Forever tayyıbın kılı tüyü öpücüğü olun umurumda değilde ,
şuraya takıldım kıl meselesini cidden anlamadım anladığım gbide kalmak istemiyorum açıklayabilir misiniz ??

kıl meselesini anlayamamis insana neyini açıklayayım allasen haha aç izle :)

Ya da kizlar biriniz açıklayın hele bana açıklama yapmaktan gina geldi de

anladım işte götünün kılıyım dedi desteklediniz. ben gozumle bunu izledim siz nerenizle ne izlediniz bılmıyroum ama..
resmen karsıt görüşlü olanların banlanması için uğrasıyor propaganda yapıyprsunuz ama umurumda değilsiniz..

Hahahah tamam bacim anladığınla kal sen :) demek ki ben gözümle izleyip kulağımla da duymuş kesimdenim

kıl meselesını nasıl anlamamız gerekıyodu?
kadın acık acık soyledı iste neresının kılı oldugunu daha neyi anlamak için uğraşalım ya komıksınız

Neyse benimm mesaim biter ben çıkarımm arkadaşlarr..
Ayy hiç sormaaa diyorumki geçen munede bir yorum yapmıştı onada hay ağzını öpem diye yazdımm ..anlamı farklı anlamamalarına şaştımm..

Ben bu siyaset topiğine fazla girmiyorumm ama şöyle bir bakıyorumdaa bir kaç kişi burayı parsellemişsinizz. ve düsturunuz alay etmek açık aramak dalga geçmekk kızmadımm sadece acıyorumm sizeee.. bakk ben o espriyle söylediğin günsur 3 çocuklu evli adam olayını öyle bir boyuta getiririmki şaşar kalırsın ama bana yakışmazz.. espri espiridirrr.ben senin ne demek istediğini anladımm .. ama haklısınn herkes burda karakterini ortaya koyuyor demekkii..vee alıntı yapma vee kendine gell..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…