Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

Buradaki yazılarımızı bir habere dayandırıyoruz yani ben bu konuyla ilgili görüşlerimi bir başlık açıp paylaşamam, formata aykırı olduğu için kapanır. Öyle bir zorunluluk olmasa çok isterim Chp ile, Hdp ile, Mhp ile ya da Atatürk ile ilgili uzun yazılar yazarım tartışmaya açarım. Ama siyasetin tartışıldığı başka bir topik de yok bildiğim kadarı ile. Bir de ülkedeki muhalefetin iktidar kadar eleştirilecek konusu yok çünkü tek parti iktidarında gerçekleşen olaylarda gündem haliyle hükümet üzerinde oluyor genelde. Yani sanma ki Chp, Mhp, Hdp yapınca aferin Akp yapınca tüü.

Su bi kadin vardi kocama vermediklerimi size vermeye hazirim baskanim siz isteyin kocami bosar hareminize girerim diyordu. Akp bitlis teskilatindandi sanirsam. ayran kafasi bu anlayan el sallasin

Düsünsenize, evlisiniz, cocuklariniz var ve yabanci bir adam icin agzindan öperim diyorsun. Nasil birsey bu ???

şoktayım okuduklarımdan şimdi,bir kaç kere okudum yanlışmı anladım diye

ya bunlar bişeymi kadın basbas biyanını yırtıyor kıçının kılıyııııkk dıye..
kımısı kocasına vermedıgını vermeye kalkısır , kişisi ağzını öper..
pess.. bu lafların ne mecazı ne esprisi olur..

Arkadaşlarrr tebrik edin benii elinize verdim bir malzeme eee akşama kadar çekiştirir durursunuz artıkk hani pes mes diyorsun yaa asıl size pesss ordaki o lafı anlamadınız yaaa.. anlamadınız yaaaa.. şimdi akşama kadar yazışın durunnn..

Kusura bakma kapasitem yetmedı demekkı fazlasına..

Of ne anlicaz ya boyle espri mi olur? Hos bana ne. Kocan dusunsun.

Ben de mehmet gunsurla evlenmek istiyorum ama espiri tabi...

Ya da miden almamistir komsuuu
yok yok kapasıtem yetmemıstır..
komşim istediğinle evlenmek isteyebilir hayran olabılırsın. bekarsın sonucta günsur bekaarmı bılmıyroum ama..
en azından kocama vermedımı ona vermek ıstıyorum demıyorsun..

Ahaha ne guldum ya sevgilimi sutlayim mehmet de kariyi bosasin beni alsin aah ne hayaller ama imkansiz benden kisa bikere boyu

Neyse saka maka konuya gelecek olursak bu tip seyler normal artik herzamanki uslupsuz erdogan ve uslupsuz secmenleri dicek bisey yok...

deme öyle deme.. onlar seviyeli , kültürlü insanlar
ay sımdı nerden cıktıysa şu vermiiceeeem vermiceeem hatunu geldı aklımaa.. kocama vermiceeem ona verceeem
cok takıldım ben bu konuya. gdıp bisigara içip kendıme gelım..

Hadi bi ic de rahatla

Hayy ağzından öpemm senii evet yaa istanbuldaysann yeminlenn yazz geldiii nihayet geldi bu istanbulaa..
kakao neden herkesı agzından öpüyosun kocan yetmiyomu sana yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…