- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
Bakk şimdi ayıp ettinn.. ben senin analizlerini takdir ediyorumm...ama ben senin her konuda analizlerini görmek isterimm.. sadece tayyip olan kısmı değil..kılıçdaoğlu için,,bahçeli,,içinn,,demirtaş için,,hatta köşelerde sıkışmış haydar baş için bilee,,analizcilik budur yoksa çok severim analizinii.. aç bir konu analizlerine dayanarak kılıçdaroğlu neden hep muhalefette neden bu chp iktidar yüzü görmüyorr.. neden halk buna güvenmiyorr.. neden bunlar yerinde sayıyorr.. haaa bide her türlü ben almamm öyle tatlılar varki akla ziyann..
Burada ucurtma senligi var bugun hadi cik gelllAyyy hava o kadar güzel, gökyüzü o kadar pırıl pırıl kiiii. Bahar gelmişşş ağaçlar çiçek açmışşşş kelebekler uçuşuyorrr.
Ohhhh missss gibiii.
O yüzden tayyipçiğime bile olumsuz bir seyler yazamicimmmm
Burada ucurtma senligi var bugun hadi cik gelll
şoktayım okuduklarımdan şimdi,bir kaç kere okudum yanlışmı anladım diyeDüsünsenize, evlisiniz, cocuklariniz var ve yabanci bir adam icin agzindan öperim diyorsun. Nasil birsey bu ???
o dedıgın BAYRAMPAŞA BEN FAZLA KALMAYACAĞIM ' bir filmdiDese ne ola demese ne olaa bayrampaşa cocugu zatiii
Su bi kadin vardi kocama vermediklerimi size vermeye hazirim baskanim siz isteyin kocami bosar hareminize girerim diyordu. Akp bitlis teskilatindandi sanirsam. ayran kafasi buanlayan el sallasin
Düsünsenize, evlisiniz, cocuklariniz var ve yabanci bir adam icin agzindan öperim diyorsun. Nasil birsey bu ???
şoktayım okuduklarımdan şimdi,bir kaç kere okudum yanlışmı anladım diye
Arkadaşlarrr tebrik edin benii elinize verdim bir malzeme eee akşama kadar çekiştirir durursunuz artıkk hani pes mes diyorsun yaa asıl size pesss ordaki o lafı anlamadınız yaaa.. anlamadınız yaaaa.. şimdi akşama kadar yazışın durunnn..ya bunlar bişeymi kadın basbas biyanını yırtıyor kıçının kılıyııııkk dıye..
kımısı kocasına vermedıgını vermeye kalkısır , kişisi ağzını öper..
pess.. bu lafların ne mecazı ne esprisi olur..
Şoka girme okycimm baştan sonra oku anlarsınn diğerleri gibi cımbızlama lütfenn..oradaki espriyi eminimm sen anlarsınn eminimm ...şoktayım okuduklarımdan şimdi,bir kaç kere okudum yanlışmı anladım diye
bilemiyorum. ben bu tarz espride olsa hemcinslerime bunu yakıştıramıyorum. hoş gelmiyor. hele evli insanlaraŞoka girme okycimm baştan sonra oku anlarsınn diğerleri gibi cımbızlama lütfenn..oradaki espriyi eminimm sen anlarsınn eminimm ...
Kusura bakma kapasitem yetmedı demekkı fazlasına..Arkadaşlarrr tebrik edin benii elinize verdim bir malzeme eee akşama kadar çekiştirir durursunuz artıkk hani pes mes diyorsun yaa asıl size pesss ordaki o lafı anlamadınız yaaa.. anlamadınız yaaaa.. şimdi akşama kadar yazışın durunnn..
Of ne anlicaz ya boyle espri mi olur? Hos bana ne. Kocan dusunsun.Arkadaşlarrr tebrik edin benii elinize verdim bir malzeme eee akşama kadar çekiştirir durursunuz artıkk hani pes mes diyorsun yaa asıl size pesss ordaki o lafı anlamadınız yaaa.. anlamadınız yaaaa.. şimdi akşama kadar yazışın durunnn..
Kusura bakma kapasitem yetmedı demekkı fazlasına..
yok yok kapasıtem yetmemıstır..Ya da miden almamistir komsuuu
yok yok kapasıtem yetmemıstır..
komşim istediğinle evlenmek isteyebilir hayran olabılırsın. bekarsın sonucta günsur bekaarmı bılmıyroum ama..
en azından kocama vermedımı ona vermek ıstıyorum demıyorsun..
deme öyle deme.. onlar seviyeli , kültürlü insanlarAhaha ne guldum yasevgilimi sutlayim mehmet de kariyi bosasin beni alsin aah ne hayaller ama imkansiz benden kisa bikere boyu
Neyse saka maka konuya gelecek olursak bu tip seyler normal artik herzamanki uslupsuz erdogan ve uslupsuz secmenleri dicek bisey yok...
deme öyle deme.. onlar seviyeli , kültürlü insanlar
ay sımdı nerden cıktıysa şu vermiiceeeem vermiceeem hatunu geldı aklımaa.. kocama vermiceeem ona verceeem
cok takıldım ben bu konuya. gdıp bisigara içip kendıme gelım..
Benn onuun ağzınaa....varyaaa..öpücükler kondurayım dicem ama olmazkii dukacımm.. koca adam eee evlidee.. ee bende evliyimm...yüzde ..75 buçuk seviyorumm ben bu adamıı beeeyaaa napamm...lan da dese,, sert çıkışlarda yapsa yakışıyor bu adamaa..yeri geldimi yumuşak,, yeri geldimii sert olacak erkek dediğin..dedim yaa yüzde 75 buçuk kanım ısınmış bu adamaaa..
kakao neden herkesı agzından öpüyosun kocan yetmiyomu sana yoksa?Hayy ağzından öpemm senii evet yaa istanbuldaysann yeminlenn yazz geldiii nihayet geldi bu istanbulaa..
kız bu öpmeler başkaaa kocamı öptüğüm gibi değilkii..kakao neden herkesı agzından öpüyosun kocan yetmiyomu sana yoksa?
french kiss gibimi?kız bu öpmeler başkaaa kocamı öptüğüm gibi değilkii..