- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Öylee demaaa. bak şimdi topa dikecekler seniii..Ben de mehmet gunsurla evlenmek istiyorum ama espiri tabi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylee demaaa. bak şimdi topa dikecekler seniii..Ben de mehmet gunsurla evlenmek istiyorum ama espiri tabi...
İvetttt...bişe değil adımm öpücükçüye çıkacak bir kere munede yorum yapmıştı patt aynısını onada dedimm hay ağzını öpem demiştim neyseki cımbızlamadı benii beğendii..french kiss gibimi?
farkındamısın bilmiyorum ama konuştukca battınİvetttt...bişe değil adımm öpücükçüye çıkacak bir kere munede yorum yapmıştı patt aynısını onada dedimm hay ağzını öpem demiştim neyseki cımbızlamadı benii beğendii..
yok önemli değill yavruu..Kusura bakma kapasitem yetmedı demekkı fazlasına..
batmakk...????farkındamısın bilmiyorum ama konuştukca battın
bak buna gülerdim ama mehmet günsuru nee yapcazzz..Ya da miden almamistir komsuuu
Teee budurr işteee..Of ne anlicaz ya boyle espri mi olur? Hos bana ne. Kocan dusunsun.
Daha kıl meselesini anlayamamis insanlar dolu burasi heheh
Ayrica bırak kakao yahu esin yetmedi mi diye soranin üslubunda asıl kusur ararım ben :))
Forever TAYYİP inadına (şımarma efekti )
Kib bay beybisiler
İnsanlarla dalga geçmek o portföyün seçimi olabilir kalitesi olabilir saygı duyarım..
Forever tayyıbın kılı tüyü öpücüğü olun umurumda değilde ,
şuraya takıldım kıl meselesini cidden anlamadım anladığım gbide kalmak istemiyorum açıklayabilir misiniz ??
Hahahah tamam bacim anladığınla kal sen :) demek ki ben gözümle izleyip kulağımla da duymuş kesimdenimanladım işte götünün kılıyım dedi desteklediniz. ben gozumle bunu izledim siz nerenizle ne izlediniz bılmıyroum ama..
resmen karsıt görüşlü olanların banlanması için uğrasıyor propaganda yapıyprsunuz ama umurumda değilsiniz..
kıl meselesını nasıl anlamamız gerekıyodu?Daha kıl meselesini anlayamamis insanlar dolu burasi heheh
Ayrica bırak kakao yahu esin yetmedi mi diye soranin üslubunda asıl kusur ararım ben :))
Kib bay beybisiler (efsun'cugumun eşsiz repligi )
Ayy hiç sormaaa diyorumki geçen munede bir yorum yapmıştı onada hay ağzını öpem diye yazdımm ..anlamı farklı anlamamalarına şaştımm..Daha kıl meselesini anlayamamis insanlar dolu burasi heheh
Kib bay beybisiler (efsun'cugumun eşsiz repligi )
Ben bu siyaset topiğine fazla girmiyorumm ama şöyle bir bakıyorumdaa bir kaç kişi burayı parsellemişsinizz. ve düsturunuz alay etmek açık aramak dalga geçmekk kızmadımm sadece acıyorumm sizeee.. bakk ben o espriyle söylediğin günsur 3 çocuklu evli adam olayını öyle bir boyuta getiririmki şaşar kalırsın ama bana yakışmazz.. espri espiridirrr.ben senin ne demek istediğini anladımm .. ama haklısınn herkes burda karakterini ortaya koyuyor demekkii..vee alıntı yapma vee kendine gell..Ahaha ne guldum ya sevgilimi sutlayim mehmet de kariyi bosasin beni alsin aah ne hayaller ama imkansiz benden kisa bikere boyu
Neyse saka maka konuya gelecek olursak bu tip seyler normal artik herzamanki uslupsuz erdogan ve uslupsuz secmenleri dicek bisey yok...