Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

Ayyy hava o kadar güzel, gökyüzü o kadar pırıl pırıl kiiii. Bahar gelmişşş ağaçlar çiçek açmışşşş kelebekler uçuşuyorrr.
Ohhhh missss gibiii.
O yüzden tayyipçiğime bile olumsuz bir seyler yazamicimmmm

Cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan birinin ağzından çıkan laflara dikkat kesilmemizde bir gariplik yok. Temsil ettiği makama uygun davranması ve konuşması gerekir.
Dukaa şekerimm boş ver bu siyaseti atla gel yemeklerimize pişir bize bir sütlü tatlıı hep siyastte takılıyonn..
gel orda kapışalımm rakibim oll gel oyunu bana kullannn..

ha iste budur, bravo hayatim, ne güzelde konusursun öyle...
Bir söz vardir : her ülke hak ettigi gibi yönetilir diye. Ista tam senin gibiler icin söylenmis bu cümle, canim benim. Bak cok seviyorsun, agzina öpücükler kondurmayi bile hayal ediyorsun, oda sizleri cok seviyoooorrrrrrrr, hic üzülme....yakinda sizleri ne kadar cok sevdigini tüm dünya görecegiz. Ama ne olursun o zaman burada ol, kacma, seninle birebir konusmak isterim.

Ondan sonra körü körüne seviyorsunuz deyince biz suçlu olalımAyrıca hiç malzemesiz bırakmıyor sağolsun maşallah her gün "saçmaladan seçmeler"
Hee vallaa düşünsenize iyikide saçmalardan seçmeler yapıyorr.. yapmasa ne konuşcaktık ,kimi verip veriştirecektikk,,devam etmesi lazım bence saçmalardan seçmelere ..ne konuşcaz bizz,,enerji veriyor bizee,,dedikodu yapmamızı sağlıyorr..ayy pardon fikir alışverişi diyoruz ona bizz.. hay ağzıma biber sürülesicee..devam etsin yoksa öksüz kalır bu topiklerr...

Yok be kaçmamm konuşuruz tabi buralarda olmasam bile dürttttt beni gelirim benn.. ağzına öpücük olayıda mecazice söylenmiş laf ..

Su bi kadin vardi kocama vermediklerimi size vermeye hazirim baskanim siz isteyin kocami bosar hareminize girerim diyordu. Akp bitlis teskilatindandi sanirsam. ayran kafasi bu anlayan el sallasin
Çok komik bu yaaa. varmıydı böyleleri sapıtmışş bak şimdi merak ettimm kocası ne yapmış sonraa.. devamınıda anlatsanaa.

Hep aynı adam saçmalıyor ama sıkıldım ben o yüzden,bu gitsin de artık başkaları saçmalasın.Hem belki siz de böylece cansiperane savunma dürtünüzden kurtulursunuz,yeni gelenin "dedikodusunu" beraber yaparız,sütlü tatlı filan yeriz,ne güzel olmaz mı?

Ama böyle kisilere böyle bir yönetici iste. Üzüldügüm kurunun yaninda yasinda yanmasi....

Gidecek elbet daha ne kadar duracak ki..enemmmm ne geldi aklıma biliyonmu kız.. elinde bastonn dişleri dökülmüşş hala lider öyle olursa napcazzçekilmez bu kadar kahırr beee.. bizide gömer bu tayyipçimm.. Ahhh o dürtümm varya kardeşş her yolu deniyorumm kahretsinkiii tayyibe çıkıyor o yollarrr..yüzde 75 buçukkk ..

Ne diyeyim,Allah kurtarsın bacım,seni de bizi de...

Düsünsenize, evlisiniz, cocuklariniz var ve yabanci bir adam icin agzindan öperim diyorsun. Nasil birsey bu ???
Ordaki yazılanı anlamadın demii. ordaki espiriyide anlamadınn hani ağzımdan pardonnn klavyemden öyle bir yazı çıktıı.. mecazi anlamda ve espri anlamındaa anlamadın demii.. tayyibe yaptığın gibi cımbızla çektin o yazıyı teeee. şimdi akşama kadar yazar durursunn. işte sana malzeme canımcımm.. sen onu bunu bırakk kara dutsoslu parfe yapmışım bir uçç ona yorum yap gel emek sarfetmişiz değilmii.. şu siyasettekiler bir uğrasın yemekteyiz bölümüne yahuu

Dukaa şekerimm boş ver bu siyaseti atla gel yemeklerimize pişir bize bir sütlü tatlıı hep siyastte takılıyonn..
gel orda kapışalımm rakibim oll gel oyunu bana kullannn..

Ben yemek konusunda iddialı değilim. Öyle geniş bir tatlı skalam da yok. Her türlü sen alırsın :)

Ama tarih olsun, siyaset olsun konuşmak için salt bilginin yetmediği, analizin de gerektiği konuları yorumlamakta sıkıntı çekmem, analistim de zaten bir yönden işim bu. Objektif olarak cevap ver şimdi Akp ile ilgili eleştirilerimin hangisi mantığa dayanmıyor? Hangisi mantıksal bir çıkarımın ürünü değil? Senin ya da diğer Akp sempatizanı arkadaşların savunma şekilleri genelde duygusal tepkilerden oluşuyor. Sen Tayyip'i sev yani %75,5 -niye bilmiyorum- hayranmışsın zaten ama yani en azından şunu da kabul et bu hayranlık yüzünden mantıklı eleştirilere kulak tıkayabiliyorsunuz.

Bakk şimdi ayıp ettinn.. ben senin analizlerini takdir ediyorumm...ama ben senin her konuda analizlerini görmek isterimm.. sadece tayyip olan kısmı değil..kılıçdaoğlu için,,bahçeli,,içinn,,demirtaş için,,hatta köşelerde sıkışmış haydar baş için bilee,,analizcilik budur yoksa çok severim analizinii.. aç bir konu analizlerine dayanarak kılıçdaroğlu neden hep muhalefette neden bu chp iktidar yüzü görmüyorr.. neden halk buna güvenmiyorr.. neden bunlar yerinde sayıyorr.. haaa bide her türlü ben almamm öyle tatlılar varki akla ziyann..

Hayy ağzından öpemm senii evet yaa istanbuldaysann yeminlenn yazz geldiii nihayet geldi bu istanbulaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…