Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

bundan sonra bende bu forumda aktif olucam bayaaa şenlikli geçiyor.. fikrini savunmak banlanma sebebi sanırım ?
Hayır, fikir savunmak banlanma sebebi değil, çift üyelik, hakaret, polemik, üslupsuzluk gibi durumlar banlanma sebebi.

______

Hanımlar,
sizde lütfen konuyu geyiğe çevirmeyiniz.

Konuyu okurken hem çok guldum hem çok sasirdim hem çok sinirlendim yani karmaşık duygular icerisindeyim

Cumhurbaşkanının lan ya da başka bisey demesine saşırmam şehitlerimize 3-5 kelle dediği günden beri beni şaşırtamiyor artık

Bu Arada bende topik modasına uyup mune ablama hay ağzını öpeyim demek istiyorum :)

sevgili Mune
1-sıyaset konusu polemiksiz nasıl konusulur sorarım ?
2-kımseye hakaret etmedim ne ederim nede ettiririm..
3-insanlar tam siyasetçi olup ortalığı karıştırıyor bu tuzağa düşeni banlıyorsun pes..
4-o kadar tartıstımda hıcbırını KİB lemedim. ben kiblenmişim söyleyecek bişey bulamadım..
5-hafatsonu evde bakma fırsatım olmadıgı için şimdi anladım banlandığımı..

siyaset gercekten de polemik olmadan olmuyor. Bir de din konusunun yasak olmasini dogru bulmuyorum siyasal islamla yonetilirken hem de... :)

siyaset gercekten de polemik olmadan olmuyor. Bir de din konusunun yasak olmasini dogru bulmuyorum siyasal islamla yonetilirken hem de... :)

Ya polemik olmadan da olur ama bazı insanlar tahrik etmeye çalışmasa. Bir de üsluplar çok çirkin. Herkes için demiyorum ama bazıları rsmen mahalle kavgası gibi oluyor.

ya sıyasette dınde yasaklanmalı , din konusuda polemiksiz olmaz herkesın yaşayışı ayrı yaşam tarzı ayrı , fikirleri apayrı.. tartısmaya cok musaıt konular.. kı tartısmakta gayet normal , tv lerde bıle onlarca tartısma programı yokmu.

Ya polemik olmadan da olur ama bazı insanlar tahrik etmeye çalışmasa. Bir de üsluplar çok çirkin. Herkes için demiyorum ama bazıları rsmen mahalle kavgası gibi oluyor.
sevgili pinoli i zaten bunu üzerime hıc alınmıyorum ki aynısını cuma gunu bende söylemıstım. malahhe kavagsına söndü dıye.
Resmen gıdıklıyorlar cevap veresın , çıldırasın dıye , sonucta emellerine ulaşıyorlarmı EVETTTT !!!

5.madde süpermiş anlamadan banın açılmış çünkü aa neden hangi mesajımdan banlandım durumu yaşamamışsın :))

ben gördüğüm kadarını yazayım 2-3 arkadaş var bu arkadaşlar genelde "ohh çatlayın patlayın biz yine oy verirz siz ona kurban olun" üslubunda yazıp kışkırtmaya çalışıyor sonrada kibliyorlar bence.yani gözlemlediğim bu,ben o kişileri ne alıntılarım ne cevap veririm çünkü bu üslupla siyasette tartışılmaz.o sizi kibliyor ancak siz onu kiblemediğiniz için siz banlanıyorsunuz,olay bu.yoksa mune nin bir haksızlık yapacğını hiç sanmıyorum adil olmaya çalışır hep.

burada çok farklı düşündüğümüz ama seviyeyi bozmadan adam gibi tartıştığımız çok arkadaşımız oldu,siyasette tartışma muhakkak olur da iş senin baban benim babamı döver kıvamına gelince tadı tuzu kalmıyor.

kadesa tamda deiğin gbi oldum ama şok oldum yani.. o 3-5 arkadas sadece catlada patla yapsa yıne catlamıcam cunku o onun görüşü kime ne verirse versin derim
ama dedıgın gbı hem benı fitili ateşleyıp hem kibleniyorsam da yazıklar olsun yanı. ben kuralına göre oynamamışım demekki oyunu..

Sanıyorum aynı insanlardan bahsediyoruz. Alıntılasın arkadaşım, bırak alıntılasın hiç muhatap olma.

O okypete
iyide arkadasım 7 yasında sokakta oynayan cocukların herseyı annesıne sıkayet etmesı gbı bırsey bu. x benım fıkrıme karsı cıktı kib.
pekı madem oyunun kuralları bu , bundan sonra kurallarına göre oynarım..

Ben de katiliyorum. Bu kadar tahrik flan varken neden sen banlandin ben de anlamadim. karsi taraf hic ceza almamis...

Ben de katiliyorum. Bu kadar tahrik flan varken neden sen banlandin ben de anlamadim. karsi taraf hic ceza almamis...

şimdi şöyle oluyor,diyelim ikimiz tartıştık ben seni kib ledim sen beni kiblemedin.yöneticiler kib lere bakıyor ve ben seni bildirdiğim için sen direkt ceza alıyorsun ben almıyorum.

23 nisan gelirken ve ben kuralları bu ka güzel bilirken bir günlüğüne mune nin koltuğuna oturmak istiyorum

Sana katılıyorum dine girmemek mümkün değil siyaset tartışırken. Zaten önceden yasak da değildi birkaç kişi beni ve bazı arkadaşları dinden çıkardığı için çirkinleşen bir konu yüzünden en son yasaklandı. Oysa dini konuları yasaklamak yerine konuyu çirkinleştirenleri banlamak lazım illa bir şeyleri yasaklayacaksak.

c.b. olunca accık köşesinde oturur dediydim ama hala gördüğü her mikrofonu kapıp naralar atıyo.

öyle bir anlatmış ki sanirsin kademeli tuzak yöntemleri uygulayıp onu içine çekmisler :)

Çok defa ban yedim ama kalkıpta Mune sen beni banlayip niye onu banlamadin demedim ha zaten farkına bile varmamissin burasi forum olur öyle şeyler çok takma derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…