Hayır, fikir savunmak banlanma sebebi değil, çift üyelik, hakaret, polemik, üslupsuzluk gibi durumlar banlanma sebebi.bundan sonra bende bu forumda aktif olucam bayaaa şenlikli geçiyor.. fikrini savunmak banlanma sebebi sanırım ?
Bir büyüğün olarak seni ahlaksızca şeylere teşvik ediyorum.Kendime çok kızdım şu an. Tüüü bana.
siyaset gercekten de polemik olmadan olmuyor. Bir de din konusunun yasak olmasini dogru bulmuyorum siyasal islamla yonetilirken hem de... :)sevgiliMune
1-sıyaset konusu polemiksiz nasıl konusulur sorarım ?
2-kımseye hakaret etmedim ne ederim nede ettiririm..
3-insanlar tam siyasetçi olup ortalığı karıştırıyor bu tuzağa düşeni banlıyorsun pes..
4-o kadar tartıstımda hıcbırını KİB lemedim. ben kiblenmişim söyleyecek bişey bulamadım..
5-hafatsonu evde bakma fırsatım olmadıgı için şimdi anladım banlandığımı..
siyaset gercekten de polemik olmadan olmuyor. Bir de din konusunun yasak olmasini dogru bulmuyorum siyasal islamla yonetilirken hem de... :)
ya sıyasette dınde yasaklanmalı , din konusuda polemiksiz olmaz herkesın yaşayışı ayrı yaşam tarzı ayrı , fikirleri apayrı.. tartısmaya cok musaıt konular.. kı tartısmakta gayet normal , tv lerde bıle onlarca tartısma programı yokmu.siyaset gercekten de polemik olmadan olmuyor. Bir de din konusunun yasak olmasini dogru bulmuyorum siyasal islamla yonetilirken hem de... :)
sevgili pinoli i zaten bunu üzerime hıc alınmıyorum ki aynısını cuma gunu bende söylemıstım. malahhe kavagsına söndü dıye.Ya polemik olmadan da olur ama bazı insanlar tahrik etmeye çalışmasa. Bir de üsluplar çok çirkin. Herkes için demiyorum ama bazıları rsmen mahalle kavgası gibi oluyor.
sevgiliMune
3-insanlar tam siyasetçi olup ortalığı karıştırıyor bu tuzağa düşeni banlıyorsun pes..
4-o kadar tartıstımda hıcbırını KİB lemedim. ben kiblenmişim söyleyecek bişey bulamadım..
ya sıyasette dınde yasaklanmalı , din konusuda polemiksiz olmaz herkesın yaşayışı ayrı yaşam tarzı ayrı , fikirleri apayrı.. tartısmaya cok musaıt konular.. kı tartısmakta gayet normal , tv lerde bıle onlarca tartısma programı yokmu.
sevgili pinoli i zaten bunu üzerime hıc alınmıyorum ki aynısını cuma gunu bende söylemıstım. malahhe kavagsına söndü dıye.
Resmen gıdıklıyorlar cevap veresın , çıldırasın dıye , sonucta emellerine ulaşıyorlarmı EVETTTT !!!
sevgiliMune
Ben de katiliyorum. Bu kadar tahrik flan varken neden sen banlandin ben de anlamadim. karsi taraf hic ceza almamis...
siyaset gercekten de polemik olmadan olmuyor. Bir de din konusunun yasak olmasini dogru bulmuyorum siyasal islamla yonetilirken hem de... :)