- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
Bakk şimdi ayıp ettinn.. ben senin analizlerini takdir ediyorumm...ama ben senin her konuda analizlerini görmek isterimm.. sadece tayyip olan kısmı değil..kılıçdaoğlu için,,bahçeli,,içinn,,demirtaş için,,hatta köşelerde sıkışmış haydar baş için bilee,,analizcilik budur yoksa çok severim analizinii.. aç bir konu analizlerine dayanarak kılıçdaroğlu neden hep muhalefette neden bu chp iktidar yüzü görmüyorr.. neden halk buna güvenmiyorr.. neden bunlar yerinde sayıyorr.. haaa bide her türlü ben almamm öyle tatlılar varki akla ziyann..
Buradaki yazılarımızı bir habere dayandırıyoruz yani ben bu konuyla ilgili görüşlerimi bir başlık açıp paylaşamam, formata aykırı olduğu için kapanır. Öyle bir zorunluluk olmasa çok isterim Chp ile, Hdp ile, Mhp ile ya da Atatürk ile ilgili uzun yazılar yazarım tartışmaya açarım. Ama siyasetin tartışıldığı başka bir topik de yok bildiğim kadarı ile. Bir de ülkedeki muhalefetin iktidar kadar eleştirilecek konusu yok çünkü tek parti iktidarında gerçekleşen olaylarda gündem haliyle hükümet üzerinde oluyor genelde. Yani sanma ki Chp, Mhp, Hdp yapınca aferin Akp yapınca tüü.