Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

Bakk şimdi ayıp ettinn.. ben senin analizlerini takdir ediyorumm...ama ben senin her konuda analizlerini görmek isterimm.. sadece tayyip olan kısmı değil..kılıçdaoğlu için,,bahçeli,,içinn,,demirtaş için,,hatta köşelerde sıkışmış haydar baş için bilee,,analizcilik budur yoksa çok severim analizinii.. aç bir konu analizlerine dayanarak kılıçdaroğlu neden hep muhalefette neden bu chp iktidar yüzü görmüyorr.. neden halk buna güvenmiyorr.. neden bunlar yerinde sayıyorr.. haaa bide her türlü ben almamm öyle tatlılar varki akla ziyann..

Buradaki yazılarımızı bir habere dayandırıyoruz yani ben bu konuyla ilgili görüşlerimi bir başlık açıp paylaşamam, formata aykırı olduğu için kapanır. Öyle bir zorunluluk olmasa çok isterim Chp ile, Hdp ile, Mhp ile ya da Atatürk ile ilgili uzun yazılar yazarım tartışmaya açarım. Ama siyasetin tartışıldığı başka bir topik de yok bildiğim kadarı ile. Bir de ülkedeki muhalefetin iktidar kadar eleştirilecek konusu yok çünkü tek parti iktidarında gerçekleşen olaylarda gündem haliyle hükümet üzerinde oluyor genelde. Yani sanma ki Chp, Mhp, Hdp yapınca aferin Akp yapınca tüü.

Su bi kadin vardi kocama vermediklerimi size vermeye hazirim baskanim siz isteyin kocami bosar hareminize girerim diyordu. Akp bitlis teskilatindandi sanirsam. ayran kafasi bu :KK70: anlayan el sallasin :KK53:

Düsünsenize, evlisiniz, cocuklariniz var ve yabanci bir adam icin agzindan öperim diyorsun. Nasil birsey bu ???

şoktayım okuduklarımdan şimdi,bir kaç kere okudum yanlışmı anladım diye:KK57:

ya bunlar bişeymi kadın basbas biyanını yırtıyor kıçının kılıyııııkk dıye..
kımısı kocasına vermedıgını vermeye kalkısır , kişisi ağzını öper..
pess.. bu lafların ne mecazı ne esprisi olur..

ya bunlar bişeymi kadın basbas biyanını yırtıyor kıçının kılıyııııkk dıye..
kımısı kocasına vermedıgını vermeye kalkısır , kişisi ağzını öper..
pess.. bu lafların ne mecazı ne esprisi olur..
Arkadaşlarrr tebrik edin benii elinize verdim bir malzeme eee akşama kadar çekiştirir durursunuz artıkk hani pes mes diyorsun yaa asıl size pesss ordaki o lafı anlamadınız yaaa.. anlamadınız yaaaa.. şimdi akşama kadar yazışın durunnn..

Arkadaşlarrr tebrik edin benii elinize verdim bir malzeme eee akşama kadar çekiştirir durursunuz artıkk hani pes mes diyorsun yaa asıl size pesss ordaki o lafı anlamadınız yaaa.. anlamadınız yaaaa.. şimdi akşama kadar yazışın durunnn..
Kusura bakma kapasitem yetmedı demekkı fazlasına..

Of ne anlicaz ya boyle espri mi olur? Hos bana ne. Kocan dusunsun.:KK53:

Ya da miden almamistir komsuuu :KK70:
yok yok kapasıtem yetmemıstır..
komşim istediğinle evlenmek isteyebilir hayran olabılırsın. bekarsın sonucta günsur bekaarmı bılmıyroum ama..
en azından kocama vermedımı ona vermek ıstıyorum demıyorsun.. :cool:

yok yok kapasıtem yetmemıstır..
komşim istediğinle evlenmek isteyebilir hayran olabılırsın. bekarsın sonucta günsur bekaarmı bılmıyroum ama..
en azından kocama vermedımı ona vermek ıstıyorum demıyorsun.. :cool:

Ahaha ne guldum ya :KK70: sevgilimi sutlayim mehmet de kariyi bosasin beni alsin aah ne hayaller ama imkansiz benden kisa bikere boyu :KK70:

Neyse saka maka konuya gelecek olursak bu tip seyler normal artik herzamanki uslupsuz erdogan ve uslupsuz secmenleri dicek bisey yok...

Ahaha ne guldum ya :KK70: sevgilimi sutlayim mehmet de kariyi bosasin beni alsin aah ne hayaller ama imkansiz benden kisa bikere boyu :KK70:

Neyse saka maka konuya gelecek olursak bu tip seyler normal artik herzamanki uslupsuz erdogan ve uslupsuz secmenleri dicek bisey yok...
deme öyle deme.. onlar seviyeli , kültürlü insanlar:KK45:
ay sımdı nerden cıktıysa şu vermiiceeeem vermiceeem hatunu geldı aklımaa.. kocama vermiceeem ona verceeem :KK19:
cok takıldım ben bu konuya. gdıp bisigara içip kendıme gelım..:oops:

deme öyle deme.. onlar seviyeli , kültürlü insanlar:KK45:
ay sımdı nerden cıktıysa şu vermiiceeeem vermiceeem hatunu geldı aklımaa.. kocama vermiceeem ona verceeem :KK19:
cok takıldım ben bu konuya. gdıp bisigara içip kendıme gelım..:oops:

Hadi bi ic de rahatla :KK70:

Benn onuun ağzınaa....varyaaa..öpücükler kondurayım dicem ama olmazkii dukacımm.. koca adam eee evlidee.. ee bende evliyimm...yüzde ..75 buçuk seviyorumm ben bu adamıı beeeyaaa napamm...lan da dese,, sert çıkışlarda yapsa yakışıyor bu adamaa..yeri geldimi yumuşak,, yeri geldimii sert olacak erkek dediğin..dedim yaa yüzde 75 buçuk kanım ısınmış bu adamaaa..

Hayy ağzından öpemm senii evet yaa istanbuldaysann yeminlenn yazz geldiii nihayet geldi bu istanbulaa..
kakao neden herkesı agzından öpüyosun kocan yetmiyomu sana yoksa?o_O:KK53:

X