Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

Gercekten birazcik insaf ve birazcik merhamet olsa bazi insanlarda, simdiye kadar Türkiye´de olan biteni gönül gözüyle görür diye düsünüyorum. Ama yok, " bana dokunmayan yilan, bin yasasin "
Iste bu beni cok üzüyor. Simdi burada mahalle agziyla güya saka yapanlari bu iktidar gittikten sonra görecegim.
Benim kalbim en ufak bir haksizliga gelemiyor ama cogu insanlar varki o kadar sey oldu, hala görmüyor, hala göremiyor, hala görmek istemiyor....vvaayyyyy arkadas yaaaa

seçime doğru ve seçim sonrası burada neler yaşanacak burada merak ediyorum. Bu arada KİB'ler sabahtan beri geldi birikti, Mune Mune burada yapılan kötü içeriklere dikkatlice bakacaktır.

İçinizi ferah tutun....

Kakaocoum açıklayayım da bari aydınlansınlar aydın ablalarım :)

Birilerinin aslında o kılın ne için söylendiğini bilmesi lazım

Şimdi canlarım ciğerlerim orada ki teyze diyor ki ; Kılıçtaroglu erdogan'ın bilmem neresinin kılı bile olamaz !

Ama spiker ablamız meselenin nereye gideceginin farkına varıp elinin tersiyle ittirince laf yarım kalmış ve dogal olarak anlamak istediginiz gibi anlamışsınız ha tasvip edilir mi ? Hayır !

Dememesi gerekirdi ama lakin demiş tarafımızdan da o konu açıldıgında kınanmıştır zaten :)

Ya ayrıca profil fotosu etmiş 27 nömreli arkedeş gel de gülme :)

Duka Tesla Duka Tesla

Çok saygı duyduğum birisiniz. Her yorumunuzu tekrar tekrar okuyup hak veriyorum beğeniyorum. Allah aşkına şunlara cevap vermeyin. Sizi de kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar.

Bu topiğe yazmıcaktım. Konuşalan konu ayrı gelinen nokta ayrı saçma. Sadece size yazmak için girdim.
Seviliyorsunuz :KK36:

Duka teslayi ben de seviyorum banane :KK12:

Kakaocoum açıklayayım da bari aydınlansınlar aydın ablalarım :)

Birilerinin aslında o kılın ne için söylendiğini bilmesi lazım

Şimdi canlarım ciğerlerim orada ki teyze diyor ki ; Kılıçtaroglu erdogan'ın bilmem neresinin kılı bile olamaz !

Ama spiker ablamız meselenin nereye gideceginin farkına varıp elinin tersiyle ittirince laf yarım kalmış ve dogal olarak anlamak istediginiz gibi anlamışsınız ha tasvip edilir mi ? Hayır !

Dememesi gerekirdi ama lakin demiş tarafımızdan da o konu açıldıgında kınanmıştır zaten :)

Ya ayrıca profil fotosu etmiş 27 nömreli arkedeş gel de gülme :)
kılıcdaroglu sen merdivene ters bindin milleti bindiremezsin :KK70: diyen teyze ama oyle soylemişki kılımı kılıyızmı muamma:KK45:

konuya ben de yazmak istemeyenlerdenim aslında.

ama belirtmek istedim,
akp secmeninin hepsinin öyle cümleler sarfettigini düşünmüyorum,
keza kıl meselesindeki teyzenin görüntüsünü izledigimde bir kez bile gülmedim, gelmedi icimden, sadece üzüldüm, o kadar asagılayıcı birsey ki bunu demek, onu söyleyecek konuma getirilmek... gercekten içler acısı.
televizyonlarda insanların saf, dengesiz hallerinden yararlanılıp program yapılmasını da benzer karşılıyorum.

kimse kimsenin bir yerinin kılı olmasın lütfen.

fakat daha fena olan bunun onur duyulacak birseymiş gibi sahiplenilmesi,
övgü icin kullanılabilmesi.
yapmayın rica ediyorum,
eger bunu destekliyorsanız da adınız soyadınızla gazetelere aynı beyanı verin, sonra destekleyin.

bunu hangi partinin secmeni yaparsa yapsın farketmez,
kimse bu kadar asagılayıcı bir duruma girmemeli, istenmemeli, normal de karsılanmamalı.

Ooooo minnoşlarım, dediler ki burda yazanların canı banlanmak istiyormuş, aman Mune canım Mune gel bizi banla diye şarkılar söylüyormuşsunuz, bugün hava şahaneydi, kızımla gönlümüzce gezip tozduk, sizi ihmal etmek zorunda kaldım, kusuruma bakmayın lütfenHoppa

Artık sizinleyim, hiç üzülmeyin:KK39:

Ooooo minnoşlarım, dediler ki burda yazanların canı banlanmak istiyormuş, aman Mune canım Mune gel bizi banla diye şarkılar söylüyormuşsunuz, bugün hava şahaneydi, kızımla gönlümüzce gezip tozduk, sizi ihmal etmek zorunda kaldım, kusuruma bakmayın lütfenHoppa

Artık sizinleyim, hiç üzülmeyin:KK39:
Ama bugunde hava superdiii yawww
benim veletimde soyundu bugun havayin :KK70:goruncee

Şimdi siz birbirinizi KİB'lemişsiniz ya, tencere dibin kara seninki benden kara olmuş:KK70:

İnsanoğlu işte sevince lan'da dese, ağzını burnunu kırarım da dese Bülbül gibi şakıyor denir, sevmiyorsa da canım da dese Can'ın çıksın denir.

Boşverin kimin nasıl hitap ettiğini, ekonomi ne alemde, fakir fukaranın hali nedir, SGK'nın kanser hastalarının ilaçlarını karşılamaması yüzünden insanların ölmesine, Felç geçirince yok kardeş, fizik tedavini SGK karşılamaz, artık bitti o günler dişine, böbreğine tamamlayıcı sigorta yaptıracaksın demelerine, BES'in zorunlu olmasının Gündeme gelmesiyle bunu ödeyemeyecek durumdaki insanların mağdur olup olmayacağına, kıvırcık 4 lira, Fasulye 10 lira ohhh yandan yandan mevzularına dalın azıcık:KK70:

X