insanların annesine hakarete kadar gittiniz. med bunu şikayet etmelisin
pessssssAhahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?
Sen çarşaf çarşaf bilgi ver sonra aaa kimliği mi açıklamış de...
Seni daha önce de uyardım...adam gibi özelden yazdım köpeğim kayıp üzgünüm diye...ama karşımda adam yokmuş...köpeğimi diline dolayamazsın
Senin yazdığın daha önceki hakaretlerin de elimde...aç valla bi dava iyi olur...ekşın olur
Ne sanıyosan kendini
suç evet.Öyle mi?örneğin birisi adımizi yazsa bu suç mu?
Ben dava etmedim edemedim çünkü yurt dışında denildi ancak med dava açabilir eğer suçsa.Beyazgri deme bana okyyy abla deme gerçekten de kahkaha atması falan ay aklıma gelmesin kadesa okuma sen
sen çıksana aradan. konu senle alakalı değil.şu an değil.Ben baskasini bilmem. Ben tek kisiyim, kimseyle de ilgim yok, savunduklarim da belli.
Gecen de okypete guya benim kim oldugumu anlamis da falan... okypete oku bunu, her kim oldugumu dusunduysen emin ol o degilim. Ayrica kim oldugumla da cok alakadar olma, ne yazdiysam oyum ben. Yani anlamadim ki gizli gizli odama girip parfumlerimi karistiriyorsun, gelis gidis saatlerimi kontrol ediyorsun, niye hep beni dusunuyorsun, niye aklin hep bende bihter? Haaa? Sorarim sana???
Elinde?Milletin iç çamaşırlı fotolarını mı topluyorsun sen buradan?Bu yazdığın şantaj biliyor musun ve suçturAhahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?
Seni daha önce de uyardım...adam gibi özelden yazdım köpeğim kayıp üzgünüm diye...ama karşımda adam yokmuş...köpeğimi diline dolayamazsın
Senin yazdığın daha önceki hakaretlerin de elimde...aç valla bi dava iyi olur...ekşın olur
Ne sanıyosan kendini
Ahahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?
Ne sanıyosan kendini
Çok iğrenç bir durum bu yaşananlar kızlar...Ben dava etmedim edemedim çünkü yurt dışında denildi ancak med dava açabilir eğer suçsa.
sen çıksana aradan. konu senle alakalı değil.şu an değil.
Ben bu grubun yapacağı hiç bir şeye şaşırmıyorum.Çok iğrenç bir durum bu yaşananlar kızlar...
O zaman da çok üzülmüştüm adına...
Pes ya mede ne diyor ya alttan alttan da tehide bak ya sen...
Buraya işte bu yüzden girmiyorum ...Ben bu grubun yapacağı hiç bir şeye şaşırmıyorum.
Burası çok çirkinlesti.çıkıyorum ben kuzum.
sen erkekmisinde milletin iç çamaşırlı fotoğraflarını saklıyorsunki. yok böyle fotoğrafAhahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?
Ne sanıyosan kendini
Ne şantajı ya :) çarşaf çarşaf sitede geziyor...isyeten herkes bi tıkla ulaşabilir...bananeElinde?Milletin iç çamaşırlı fotolarını mı topluyorsun sen buradan?Bu yazdığın şantaj biliyor musun ve suçtur
Elimde derken medin şişko halini bastırıp saklamıyorumsen erkekmisinde milletin iç çamaşırlı fotoğraflarını saklıyorsunki. yok böyle fotoğraf
Kusura bakma da yazdiklarinda ciddiyse eger site yonetimini bosver, onlarin yapacagi bir sey yok. Gidip dava ac.
Valla can7m benim 3 kere uyarmama rağmen ısrarla "köpeğin BİLE senden kaçmış" derken düşünecekti onu...Bu forumda aynı karakterde ne kadar çok insan var yahu?
Insanların ismi, cismi, çocuğu, iç çamaşırlı fotolarına kadar topluyorsunuz demek?
Hep aynı tavır, hep aynı tehditler.
Köşeye sıkışınca insanlara sadece belaltı vurabilen tipler.
Ve artık eminim hepiniz aynı kişisiniz, hemde hepimizin çok iyi tanıdığı birisiniz...
Bekle biraz bulayım...eski estetik konuşarında vardıAcıcam zaten.. hangi resimlerse onlar yuklesin buraya bekliyorum..ic camasırlı resim yuklemisim siteye, iftiraya gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?