Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

pessssss

sen çıksana aradan. konu senle alakalı değil.şu an değil.

Elinde?Milletin iç çamaşırlı fotolarını mı topluyorsun sen buradan?Bu yazdığın şantaj biliyor musun ve suçtur

İc camasırlı fotografım mı? Ne sacmalıyosun sen be hadsiz!

Mune Kazen bu şahıs kim ve ne diyor? Ben ne zaman nereye ic camasırlı foto koymusum? Acıklar mısınız?

Sen merak etme, su yazdıgın da iftira ve şantaja girer, dökül daha bekliyorum..

Ben dava etmedim edemedim çünkü yurt dışında denildi ancak med dava açabilir eğer suçsa.
Çok iğrenç bir durum bu yaşananlar kızlar...
O zaman da çok üzülmüştüm adına...

Pes ya mede ne diyor ya alttan alttan da tehide bak ya sen...

Çok iğrenç bir durum bu yaşananlar kızlar...
O zaman da çok üzülmüştüm adına...

Pes ya mede ne diyor ya alttan alttan da tehide bak ya sen...
Ben bu grubun yapacağı hiç bir şeye şaşırmıyorum.

Burası çok çirkinlesti.çıkıyorum ben kuzum.

Bu forumda aynı karakterde ne kadar çok insan var yahu?
Insanların ismi, cismi, çocuğu, iç çamaşırlı fotolarına kadar topluyorsunuz demek?
Hep aynı tavır, hep aynı tehditler.
Köşeye sıkışınca insanlara sadece belaltı vurabilen tipler.
Ve artık eminim hepiniz aynı kişisiniz, hemde hepimizin çok iyi tanıdığı birisiniz...

Kusura bakma da yazdiklarinda ciddiyse eger site yonetimini bosver, onlarin yapacagi bir sey yok. Gidip dava ac.

sen erkekmisinde milletin iç çamaşırlı fotoğraflarını saklıyorsunki. yok böyle fotoğraf

Elinde?Milletin iç çamaşırlı fotolarını mı topluyorsun sen buradan?Bu yazdığın şantaj biliyor musun ve suçtur
Ne şantajı ya :) çarşaf çarşaf sitede geziyor...isyeten herkes bi tıkla ulaşabilir...banane

sen erkekmisinde milletin iç çamaşırlı fotoğraflarını saklıyorsunki. yok böyle fotoğraf
Elimde derken medin şişko halini bastırıp saklamıyorum
Sitedeki görüntülerden bahsediyorum...
Çok merak ediyorsanız bakın :) halka açık koymuş

Valla can7m benim 3 kere uyarmama rağmen ısrarla "köpeğin BİLE senden kaçmış" derken düşünecekti onu...
Oku yaydan çıkaran o...çok uyardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…