Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Bosver .. bel altı vuruyor aklı sıra.. bel altı vurmayı biz de iyi biliyoruz ama, hani saraylimin çapı belli donanımı belli..sen kimsin derler adama..
ben neden bu kadar kurcalıyorum biliyor musun?
ben buraya üye olduğumda hep saraylım zannettiler ,gerçi başkalarına da benzettiler ama anlam veremedim.

Tükürdüğünü yalamak mı ?
Siteden sahibi tarafından kovulsaydım bu kadar kendimden emin konuşmazdım

Mune mudurum bildigim kadarıyla kazen ozur dilemisti o konu icin..boyle fütursuzca insanlara bel altı vurulmasın, kendilerine yapılınca yaygarayı kopartıyorlar cunku..kaşınmanın manası yok..

Pınar son kez söylüyorum benimle dalaşma... annenin kirli düşüncelerini sana geçirmesi kadar doğal...

Pınar son kez söylüyorum benimle dalaşma... annenin kirli düşüncelerini sana geçirmesi kadar doğal...

Annem mi? Annemin kirli dusunceleri neymis? Bir de sen benim ismimi herkese acık forumda mi zikrettin ben mi yanlıs gordum?

Dalaştım bile, annemi doladıgın o dili de yutturdum sana, gecmis olsun

Annemin kirli dusunceleri neymis anlat hele bakalım, az daha dökül..son kez soyluyormus, sen insanlara dalaş, bel altı vurup kışkırt, sonra anne babayı diline dola sıkıstın mı..bekle simdi evine gelecek kagıdı..uzun zamandır bekliyordum acıgını..

Ahahahaaaaaaaa ahahaaaaa burda kar var postacı düşmesin söyle
Ahahahhaaaaaa

Yahu gecen baslikta Saraylim'a "senin vicdan merhameti edebiyatini unutmadim hala" dedim ya ben... O konudan bahsediyorlar. Gerci silinmis sanirim o konu...
Yok o değil.kazen ve saraylım arasındaydı.sen var miydin ki o ara? Hatırladın mi o konuyu?

sen kimsin ya. kimliğin ne.. apranaxx adı altında neyi gizliyorsun sen.kimi yada...
insanların annesine varana kadar laf etmeyi nasıl kendine yakıştırıyorsun. nasıl birisin sen.

Yahu gecen baslikta Saraylim'a "senin vicdan merhameti edebiyatini unutmadim hala" dedim ya ben... O konudan bahsediyorlar. Gerci silinmis sanirim o konu...
anımsayamadım.
sizler bu sitede epey eskisiniz sanıyorum.
ben daha kim kimdir ne düşünür nasıl davranır pek kavrayamadım.

Annem mi? Annemin kirli dusunceleri neymis? Bir de sen benim ismimi herkese acık forumda mi zikrettin ben mi yanlıs gordum?

Dalaştım bile, annemi doladıgın o dili de yutturdum sana, gecmis olsun
Aaaaa adın pınar mıı ?
Bak gördün mü artım tuttu

Önce çocuklar sonra anneler sıra babalarda mı?

Çok tiksinc bir hal aldi bu bölüm.

Bunların fıtratı bu, kuyruklarına basılınca doluyorlar dillerine aileyi anneyi babayı..neymis annemin kirli dusunceleri onu anlat diyorum anlatmıyor..Tas gibi Ataturkcu bir kadındır annem, o battı galiba bi tarafına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…