- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
ben neden bu kadar kurcalıyorum biliyor musun?Bosver .. bel altı vuruyor aklı sıra.. bel altı vurmayı biz de iyi biliyoruz ama, hani saraylimin çapı belli donanımı belli..sen kimsin derler adama..
Tükürdüğünü yalamak mı ?
Siteden sahibi tarafından kovulsaydım bu kadar kendimden emin konuşmazdım
ben neden bu kadar kurcalıyorum biliyor musun?
ben buraya üye olduğumda hep saraylım zannettiler ,gerçi başkalarına da benzettiler ama anlam veremedim.
Pınar son kez söylüyorum benimle dalaşma... annenin kirli düşüncelerini sana geçirmesi kadar doğal...Senin durum daha vahim be minnoşum..sen de Ataturk dusmanısın ama, O'nun kurdugu ulkede, onun sagladıgı haklarla yasıyorsun utanmadan..onu napiciz?
İnsanlara bel altı vururken bence az dusunerek kelam et..kopegin bile kacmıs senden, anla artık kendini
Pınar son kez söylüyorum benimle dalaşma... annenin kirli düşüncelerini sana geçirmesi kadar doğal...
ben bir şey anladıysam arap olayım.
biri site diyor kovulmak diyor ,diğer arkadaş köpeği kaçmış diyor.
bazen kendimi yabancı hissediyorum
Pınar son kez söylüyorum benimle dalaşma... annenin kirli düşüncelerini sana geçirmesi kadar doğal...
Ahahahaaaaaaaa ahahaaaaa burda kar var postacı düşmesin söyleAnnemin kirli dusunceleri neymis anlat hele bakalım, az daha dökül..son kez soyluyormus, sen insanlara dalaş, bel altı vurup kışkırt, sonra anne babayı diline dola sıkıstın mı..bekle simdi evine gelecek kagıdı..uzun zamandır bekliyordum acıgını..
Yok o değil.kazen ve saraylım arasındaydı.sen var miydin ki o ara? Hatırladın mi o konuyu?Yahu gecen baslikta Saraylim'a "senin vicdan merhameti edebiyatini unutmadim hala" dedim ya ben... O konudan bahsediyorlar. Gerci silinmis sanirim o konu...
sen kimsin ya. kimliğin ne.. apranaxx adı altında neyi gizliyorsun sen.kimi yada...Pınar son kez söylüyorum benimle dalaşma... annenin kirli düşüncelerini sana geçirmesi kadar doğal...
anımsayamadım.Yahu gecen baslikta Saraylim'a "senin vicdan merhameti edebiyatini unutmadim hala" dedim ya ben... O konudan bahsediyorlar. Gerci silinmis sanirim o konu...
Aaaaa adın pınar mıı ?Annem mi? Annemin kirli dusunceleri neymis? Bir de sen benim ismimi herkese acık forumda mi zikrettin ben mi yanlıs gordum?
Dalaştım bile, annemi doladıgın o dili de yutturdum sana, gecmis olsun
Ahahahaaaaaaaa ahahaaaaa burda kar var postacı düşmesin söyle
Ahahahhaaaaaa
adını nerden biliyorsun. kimsin sen ve nasıl siteye yazarsın pesPınar son kez söylüyorum benimle dalaşma... annenin kirli düşüncelerini sana geçirmesi kadar doğal...
Ahahaaaa olur ahahaaaaaCanımsın ya, tamam soylerim
Neyse ki benim anam babam belli..
Anneme uzanan o dilini yutturucam ama sana bilgin olsun
Med olay ne?bu konuların annen ile olan ilgisi ne?Canımsın ya, tamam soylerim
Neyse ki benim anam babam belli..
Anneme uzanan o dilini yutturucam ama sana bilgin olsun
beyazgri geri geldiAhahahaaaaaaaa ahahaaaaa burda kar var postacı düşmesin söyle
Ahahahhaaaaaa
Önce çocuklar sonra anneler sıra babalarda mı?
Çok tiksinc bir hal aldi bu bölüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?