Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Benim yazmam onemli degil, senin desifre etmen onemli..yok sort ic camaaırından sayılmıyor, hadi ama..elindeki ic camasırlı fotoları yolla, kıvırma..
Med lütfen ver şunu mahkemeye.
Çıksın artık ortaya şu çoklu kişilik bölünmesi yaşayan arkadaş.

estetik bölümünde estetik yapılmış önce sonra fotoğraflar bunlar. ve şortlu. öyle bir yazıyorki sanki erotik küilotlu foto çekip koymuş.

Kaldı ki ic camasır yok ortada..arkadasın ataturke hakaretleri de bolca mevcut..yemediginden dolaylı yoldan yapıyordu ama bu sefer kayaya tosladı...hem annemi diline dola, hem gercek ismimi dillendir hem ic camasırlı foton var elimde diye tehdit et...ahahhhha hogooho diye gulmeye devam edemicek malesef..

çok üzüldüm gerçekten.
bir kadın olarak bunlara maruz kalmak çok kötü.
benim anlamadığım face bilgilerinizi nasıl buldu.
mail adresiniz aynı olsa dahi bu sitede üye olurken kullandığımız mail adresini başkaları görmez diye biliyorum.
nasıl oldu acaba bu bilgileri görmesi.

Ahahaaahooo şimdi avukatımla görüştüm...ilk hakaret mesajı senden gelmiş :) adam işini iyi biliyo valla...atatürk düşmanı dedin bana....
Bi karşı davaya bakar dedi :)

O bölüme iç çamaşırlı foto koyan insanlarda var bu forumda med.Diyelim ki seninde var. Nasıl bir insan bunu siyaset bölümünde kullanmaya kalkar.
Ki burda önemli olan senin arkadaşın olan bizlerin bile senin şortlu fotonu görmediğimiz halde bu şahsın oturup bunu araştırıp bulup kullanmaya kalkması .
Nasıl bir ruh halidir bu, pess.

Allah aşkına saf mısınız hepiniz?
Nasıl bulmuşmuşum...
E herşeyini yazmış ulu orta...ayrıca çaba sarfetmedim yani...müneccimmiyim ki kendi kendime bulayım...
Herşeyi yaz yaz sonra ühühühüüüüü
Yazmasaydın arkadaş bu kadar rahatsız oluyorsan

Niye?
Siyasette özelde konuşulanı ifşa etmek çok mu ahlaklı bir davranış

Ahahaaahooo şimdi avukatımla görüştüm...ilk hakaret mesajı senden gelmiş :) adam işini iyi biliyo valla...atatürk düşmanı dedin bana....
Bi karşı davaya bakar dedi :)

He canım he, avukatına selam soyle benden, karsı dava acmayanı napsınlar?

Soyle avukatına,ben de ataturke dolaylı yoldan soysuz demistim de bakalım ne dicek..akıllı bıdık seni..

Bak bir daha soyluyorum, sen bu forum tarafındaki herkes tarafından tescilli bir ataturk dusmanısın...karsı davayı dort gozle beklicem..

Bak hala kıvırıyor, sen santaj ve tehdit savurdun..hadi git simdi avukatına yolla tum ekran gıruntulerini..sonucu gorucez hepberaber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…