- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Med lütfen ver şunu mahkemeye.Benim yazmam onemli degil, senin desifre etmen onemli..yok sort ic camaaırından sayılmıyor, hadi ama..elindeki ic camasırlı fotoları yolla, kıvırma..
insanın iç çamaşırlı fotoğraflarını internet sitesine koyması suç değildir (olsa dahi)fakat bunu dile getirmek tehdittir ve TCK'nun 106/1 maddesine göre hapis cezası ile cezalandırılabilir.
IP adreslerini bulmak artık çok zor değil.
Med lütfen ver şunu mahkemeye.
Çıksın artık ortaya şu çoklu kişilik bölünmesi yaşayan arkadaş.
çok üzüldüm gerçekten.Kaldı ki ic camasır yok ortada..arkadasın ataturke hakaretleri de bolca mevcut..yemediginden dolaylı yoldan yapıyordu ama bu sefer kayaya tosladı...hem annemi diline dola, hem gercek ismimi dillendir hem ic camasırlı foton var elimde diye tehdit et...ahahhhha hogooho diye gulmeye devam edemicek malesef..
Ne oluyor?
Bu konuyu incelemek şart olmuş sanırım.
Ahahaaahooo şimdi avukatımla görüştüm...ilk hakaret mesajı senden gelmiş :) adam işini iyi biliyo valla...atatürk düşmanı dedin bana....Kaldı ki ic camasır yok ortada..arkadasın ataturke hakaretleri de bolca mevcut..yemediginden dolaylı yoldan yapıyordu ama bu sefer kayaya tosladı...hem annemi diline dola, hem gercek ismimi dillendir hem ic camasırlı foton var elimde diye tehdit et...ahahhhha hogooho diye gulmeye devam edemicek malesef..
Biraz mola :) gidip 2-3 ekran görüntüsü alayım mahkememiz için....
Kaçtı demeyin pilizz
O bölüme iç çamaşırlı foto koyan insanlarda var bu forumda med.Diyelim ki seninde var. Nasıl bir insan bunu siyaset bölümünde kullanmaya kalkar.Kaldı ki ic camasır yok ortada..arkadasın ataturke hakaretleri de bolca mevcut..yemediginden dolaylı yoldan yapıyordu ama bu sefer kayaya tosladı...hem annemi diline dola, hem gercek ismimi dillendir hem ic camasırlı foton var elimde diye tehdit et...ahahhhha hogooho diye gulmeye devam edemicek malesef..
Allah aşkına saf mısınız hepiniz?çok üzüldüm gerçekten.
bir kadın olarak bunlara maruz kalmak çok kötü.
benim anlamadığım face bilgilerinizi nasıl buldu.
mail adresiniz aynı olsa dahi bu sitede üye olurken kullandığımız mail adresini başkaları görmez diye biliyorum.
nasıl oldu acaba bu bilgileri görmesi.
Niye?O bölüme iç çamaşırlı foto koyan insanlarda var bu forumda med.Diyelim ki seninde var. Nasıl bir insan bunu siyaset bölümünde kullanmaya kalkar.
Ki burda önemli olan senin arkadaşın olan bizlerin bile senin şortlu fotonu görmediğimiz halde bu şahsın oturup bunu araştırıp bulup kullanmaya kalkması .
Nasıl bir ruh halidir bu, pess.
Ahahaaahooo şimdi avukatımla görüştüm...ilk hakaret mesajı senden gelmiş :) adam işini iyi biliyo valla...atatürk düşmanı dedin bana....
Bi karşı davaya bakar dedi :)
Dördüncü sayfadan itibaren oku.N'oluyor be burada yine ?
Allah aşkına saf mısınız hepiniz?
Nasıl bulmuşmuşum...
E herşeyini yazmış ulu orta...ayrıca çaba sarfetmedim yani...müneccimmiyim ki kendi kendime bulayım...
Herşeyi yaz yaz sonra ühühühüüüüü
Yazmasaydın arkadaş bu kadar rahatsız oluyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?