• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

sen hiç yazma hele.. o mesajları en önde beğenen sensin

Oky yavaş gel . Dunden beri saldirmadigin kimse kalmadi . Istediğim msji beğenir istediğim msji begenmem . Seni ne alakadar ediyor bu ?
Kendine gelince kimene benim begenilerimden diyorsun herkes istediğini beğenir diyorsun. Şimdi geçmiş ne diyorsun . Işine bak sen . Ve lütfen ortaligi alevlendirip durma..

Oky yavaş gel . Dunden beri saldirmadigin kimse kalmadi . Istediğim msji beğenir istediğim msji begenmem . Seni ne alakadar ediyor bu ?
Kendine gelince kimene benim begenilerimden diyorsun herkes istediğini beğenir diyorsun. Şimdi geçmiş ne diyorsun . Işine bak sen . Ve lütfen ortaligi alevlendirip durma..
o mesajlardan bahsediyorum ben. ben gidipte böyle özele hakaret edilen mesajları beğenmem. farkımız bu senle

Kızlar siyaset için kalp kırmaya değmez inanın,üç günlük dünyaaa,onu bunu bırakında cola içebiliyor muyuz artıkın onu deyin hele,yoksa ayrana devammı :KK45::KK50:

Kızlar siyaset için kalp kırmaya değmez inanın,üç günlük dünyaaa,onu bunu bırakında cola içebiliyor muyuz artıkın onu deyin hele,yoksa ayrana devammı :KK45::KK50:
ben colayı bıraktım. rwjimden sonra bir bıraktım. bırakış o bırakış. marttan beri içmiyorum:)

Haklısın hanim abla ya valla gecenin uykusuzlugunun üstüne bi de bu gerginlik... her an kalpten gidebilirim. Valla agri çıktı başıma.

Sabah bir baktım dünden olaylar çıkmış,bazılarıda haddini aşarak mesajlar yazıyorlar..

Şimdi tarafsız bakmak istiyorum buna..

Vatandaş oky'e söylenmemesi gereken ağır bir söz etti,annesini örnek verdi.
Sonrada sende ne var bunda dedin,bende sana kadın resmen annesine dil uzattı verilen örneğin çok çirkin olduğunu söyledim.Sende eğer yanlış anladıysam hatta oky den özür dilerim dedin..

Offf inan bazen çekilmez oluyorsun hele bugün hiç

Neyse yazın cizin banane aslında çokta fifi benimki de ayrı salaklik ne diye karışıyorum ki

Mune Mune kendime salak deyince banlamiyorsun değil mi haha

Sabah bir baktım dünden olaylar çıkmış,bazılarıda haddini aşarak mesajlar yazıyorlar..

Sonrada sende ne var bunda dedin,bende sana kadın resmen annesine dil uzattı verilen örneğin çok çirkin olduğunu söyledim.Sende eğer yanlış anladıysam hatta oky den özür dilerim dedin..
boşver hanım. ben anlatamıyorum bazı şeyleri. olaya birebir şahit olanlar biliyor işte. sen dahil

Evet dedim . Ve o deyisimin hala arkasındayım abla ..

Bak bu konuda apranax a yaskimadini söyledim çünkü annesine aleni laf ediyor . Ama o konuda o arkadasin annesine hakaret ettini düşünmüyorum.

boşver hanım. ben anlatamıyorum bazı şehyleri. olaya birebir şahit olanlar biliyor sen dahil

Hatta şunuda yazmıştım çok iyi hatırlıyorum,bu anne konusu kime söylenirse söylensin aynı tepkiyi veririm demiştim.
Burada haz almadığım kişiye dense yine aynını yapardım,konu anne ise susamam ..

Offf inan bazen çekilmez oluyorsun hele bugün hiç

Neyse yazın cizin banane aslında çokta fifi benimki de ayrı salaklik ne diye karışıyorum ki

Mune Mune kendime salak deyince banlamiyorsun değil mi haha

:-) yok kendine söylüyorsun sonuçta ama kendine küfredersen iş değişir, küfür yasak ya.
Bu bölüm siyasi görüş yazma bölümlüğünden çıktı zaten, çıkalı çok oldu, herşeyin serbest olduğu dönem hanımefendilikler bitti, ben hep şey diyorum takke düştü kel göründü:-)

:-) yok kendine söylüyorsun sonuçta ama kendine küfredersen iş değişir, küfür yasak ya.
Bu bölüm siyasi görüş yazma bölümlüğünden çıktı zaten, çıkalı çok oldu, herşeyin serbest olduğu dönem hanımefendilikler bitti, ben hep şey diyorum takke düştü kel göründü:-)
salon kadını çizgisinden çıktı herkes, zincirini koparttı :D

Evet dedim . Ve o deyisimin hala arkasındayım abla ..

Bak bu konuda apranax a yaskimadini söyledim çünkü annesine aleni laf ediyor . Ama o konuda o arkadasin annesine hakaret ettini düşünmüyorum.
buyur hanım. benim annemi örnek verirken hayat kadını olsaydı diye örnek vermek normalmiş.
ama ben aynını yapınca kendisine bak sana yapılsa dediğimde bana tepki verende kendsisiydi bana asla yapılamaz, okye normal
hey yavrum hey

Ben bu topiği kapıyorum, kusura bakmayın ama yok olmuyor.

Herkes karşı görüşteki insanlara yapılanları değilde sadece kendine yapılanı veya kendi gibi düşünenlere yapılanları not almış kenara, en ufak bir kıvılcımda ortaya dökülüyor.
Sizlerin dün dünde kaldı bugün bugündür deyip eski defterleri kapatmaya niyetiniz yok.
Beğenilere kadar not alıyorsunuz resmen. Bu sözleri herkes üstüne alınsın, o taraf bu taraf değil hepiniz aynısını yapıyorsunuz, açık aramak, yakalayınca şöyle yaptın, bunu dedin deyip sataşıyorsunuz.
Birinize birşey yapıldı mı 2 kişi arasında da kalmıyor, vay fikirdaşıma daldılar deyip hepiniz giriyorsunuz işin içine, alaycılık var, aşağılama var, kavga var.
Birşey olduğunda çoluk çocuk ana bacıya kadar ortaya dökme var.
Bu konu kapanınca dişinize uygun bir topikte yine birbirinize dalarsınız nasılsa, diyorum ya bakalım bir dahaki kavga kimler arasında olacak bekliyorum.

Tükürdüğünü yalamak mı ?
Siteden sahibi tarafından kovulsaydım bu kadar kendimden emin konuşmazdım :KK14:

Ne acı değil mi kelimeler yetmediğinde hakaret etmek. Biz düşüncelerimizi yazdık kimi zaman ters düştük kimi zaman anlaştık. Eğer benden rahatsız isen burada durmanın anlamı yok dedim. Konu farklı yerlere gitmişti rahatsız oldum ve o tarihten sonrada burada hiç bir konuya girmedim. Dünde konu kib ile geldi hangi bölüm diye bakmadım tek gördüğüm haddini aştığın yorumundu. Ben Saraylim Saraylim 'dan bir gün sonra özür diledim. Bak rahatlayacaksan burada da özür diliyorum o gün için haddimi çok aştım diye. Şimdi bir kez daha özür dileyerek ne kadar doğru hareket ettiğimi görüyorum. Tek bir şeye üzülüyorum bu da size malzeme vermiş olmam.

Back