Bu millet neleri unuttu, neler unutturuldu.. Yakında mavi marmara vs.. unutulur.. İsraille ne soğan yenmiş, ne ağzı kokmuş durumuna gelinir..
Ne cikarci bi millet olmusuz haberim yok. Daha dun İsrail masumlari olduruyor diye kola icmeyenler bu gun gelmis burda cikarlar diyor.
Ben sanırım yanlış dile getirmişim.. Mavi marmara bence göz göre göre kıyımdır, milli utanç tan ziyade dünyaya basiretsiz düştüğümüz durumdur, Kendi vatandaşını koruyamamış ülke durumuna düştük resmen.. Asla akp iktidarının vekillerinin doğru ve samimim olduklarına inanmadım inanmam.. Benim demek istediğim MAVİ MARMARA OLAYINIDA UNUTUR BU MİLLET..Çünkü gözleri bağlı, kulakları sağır..Mavi marmara bilerek yapılmıştır, senaryosu önceden yazılmıştır. Neden AKP velillerinin seyahate katılmaları engellendi sonradan. Kimse memleketimizin menfaati için engellendi zırvasını uydurmasın pls...
Kola ya ambargo koyduk da neden domatese bibere patlıcana ve bütün sebzelere ambargo koyulmadı. Tohumları İsrail den geliyor çünkü. Domatese de ambargo konmalı.
Yoksa Coca Cola dan Cola Turka ya bir geçiş mi sağlamak amaç????
Ben sanırım yanlış dile getirmişim.. Mavi marmara bence göz göre göre kıyımdır, milli utanç tan ziyade dünyaya basiretsiz düştüğümüz durumdur, Kendi vatandaşını koruyamamış ülke durumuna düştük resmen.. Asla akp iktidarının vekillerinin doğru ve samimim olduklarına inanmadım inanmam.. Benim demek istediğim MAVİ MARMARA OLAYINIDA UNUTUR BU MİLLET..Çünkü gözleri bağlı, kulakları sağır..
hakikaten sokak ortasında öldürülen ve cenazeleri haftalar sonra teslim edilen filistinliler var
şu an gazze bombalanıyor ama bu kez boykot etmiyoruz aksine ihtiyacımız olduğunu söylüyoruz
hayırlısı
hayır ben şunu anlamıyorum hadi ben hoşlanmam bu durumdan da
muhalif olanlar siz anlaşsın istiyor musunuz ?
yoksa istemiyor musunuz ?
ben onu merak ediyorum en çok
Sen saka misin? Bu isler neden he zaman boyleymis? Biz Kibrisa cikartma yaptigimizda ambargolu iliskiler bozulmasi olayini yasadik AKPden once, ilk ve son kez belki de.. O cikartmayi yapmaya da mecburduk. Bu ulkenin bir dis politikasi vardi her zaman, artik yok.. Artik meydan gosterileri, showlar ve ambargolara dayanan bir dis politikamiz var AKP sayesinde.. Once ucuz kahramanlik, sonra tukurdugunu yalamadan ibaret bir dis politika. Karsiliginda yillarin getirdigi ticari iliskilerin bozulmasi, bu mudur? Libyadan kovulduk, Israil ambargo koydu Turk mallarina, oyle koladan sudan ibaret olmayan.. Rusya tarim urunlerine, insaat firmalarimiza.. Irak ve Iran ultimatomlar yagdiriyor.. Suriyeye savas tezkeresi mi cikartmistik sahi? Teroristlerini destekliyoruz sinirlarimizi sonuna kadar acip.. Ha bu arada da 90 yildir elimizde olan Suleyman Sah turbesinden nasil tasi taragi toplayip kacacagimizi sasirmistik..Olsun, erkekligin onda dokuzu kacmaktir di mi? Once kukre, sonra alkislarin sesi bile kesilmeden kac..Ya cikarci diye bana mi denmis bilmiyorum ama uzerime alindim, cevap yazacagim o yuzden.
Oncelikle sahsen ben koladan vazgecmedim. Daha iyisini yapsinlar vazgeceyim, yoksa olmaz.
Neyse... siyaset boyle bir sey iste. Bugun ak dersin yarin kara. Kosullar her gun degisirken siyasi kararlar ayni kalamaz. Bugun kavga dovus yarin can ciger kuzu sarmasi. Olmasi gereken de budur zaten.
Yani ne bekliyordunuz ki? Sonsuza kadar Israil ile dusman mi olalim? Ya da mesela yil olmus 5334, artik kapsulle besleniyoruz falan... o gun bile daha hala Rusya ile gecenlerde dusurdugumuz ucagin muhabbetini yapip dusmanlik mi besleyelim karsilikli?
Bu isler boyledir. Once hir gur kavga kiyamet, hakaretler... sonra gecenin ilerleyen saatlerinde barisip tatliya baglanir olaylar. Yaaa tanidik geldi dimi?
Ulkeler bazinda da bu boyledir. Once baris ortami olsun ki duzen olsun, anlasmalar yapilsin... sonra anlasmalar uzerinden anlasmazliklara dusulsun... sonra hukuk devreye girsin... bi yerden sonra hukuk yetmez olsun... sonra savas baslasin... insanlar savastan yorulsun ve yenisen baris gelsin... boyle bir dongu iste bu da. Tarih boyunca hep boyleydi yahu. Once taraflar savasir sonra baris imzalanir, sonra da karsilikli ticaret iliskiler gelisir ta ki bi sonraki savasa kadar... Hep boyleydi de niye simdi ilk defa duymus gibi yapiyorsunuz aaaa...
Allah korusunTeşekkür ederim. Gerçekten çok güzel izah etmişin. Aslında bu milletin gözleri bağlı, kulakları sağır veya aptal değil. Dünyadaki en zeki milletlerden biridir. Ama malesef öyle olmak zorunda bırakılıyor.
Hepsinin bir sebep sonucu var. İnsanlar da milletler de yaptığı hatalrı öder. Malesef ki Filistin Milleti de geçmiş hatalarını ödemekte. Ama sanırım biz de bazı hatalarımızı ödeyeceğiz yakın bir gelecekte.
Tükürdüğünü yalamak mı ?Sen saka misin? Bu isler neden he zaman boyleymis? Biz Kibrisa cikartma yaptigimizda ambargolu iliskiler bozulmasi olayini yasadik AKPden once, ilk ve son kez belki de.. O cikartmayi yapmaya da mecburduk. Bu ulkenin bir dis politikasi vardi her zaman, artik yok.. Artik meydan gosterileri, showlar ve ambargolara dayanan bir dis politikamiz var AKP sayesinde.. Once ucuz kahramanlik, sonra tukurdugunu yalamadan ibaret bir dis politika. Karsiliginda yillarin getirdigi ticari iliskilerin bozulmasi, bu mudur? Libyadan kovulduk, Israil ambargo koydu Turk mallarina, oyle koladan sudan ibaret olmayan.. Rusya tarim urunlerine, insaat firmalarimiza.. Irak ve Iran ultimatomlar yagdiriyor.. Suriyeye savas tezkeresi mi cikartmistik sahi? Teroristlerini destekliyoruz sinirlarimizi sonuna kadar acip.. Ha bu arada da 90 yildir elimizde olan Suleyman Sah turbesinden nasil tasi taragi toplayip kacacagimizi sasirmistik..Olsun, erkekligin onda dokuzu kacmaktir di mi? Once kukre, sonra alkislarin sesi bile kesilmeden kac..Bugun Israil ile de olan bu, yarin Rusya ile olacak olan da.. Rezaletin savunmasi olmaz, olmamali. Kor muyuz, sagir miyiz biz?
Yunana ne zaman savas aciyoruz? Biz saga sola ne kaddar boyyuk lider oldugumuzu kanitlamaya ugrasirken Ege Yunan denizi haline geldi, kiyidan bir kac mil acilamaz haldeyiz.. Butun adalarimiz ellerinde artik.. Onlar da biliyor ne kadar bos konusan iktidarsiz bir iktidar oldugumuz artik, bir taraflari ile halimize gulup adalarimizda hukumdarlik suruyorlar.
Hangi devletlerin normali bu? Almanya ve diger Avrupa ulkesi komsularinin mi?Iskandinav ulkelerinin mi? Amerika ve cevresindeki Brezilya, Arjantin, Meksika gibi ulkelerin mi? S. Arabistan bile komsulari ile daha iyi geciniyor yav.. Pes..
Bir de bu ne idugu belirsiz, mahallenin kabadayisi kilikli dis politikayi bile normal diye yutturmaya calismaz mi?
bir kendine gel sen istersen. onların özelde ne konuştuklarını biliyormusunda böyle konuşuyorsunTükürdüğünü yalamak mı ?
Siteden sahibi tarafından kovulsaydım bu kadar kendimden emin konuşmazdım
ne sitesi,ne sahibi,ne kovulması ?Tükürdüğünü yalamak mı ?
Sen saka misin? Bu isler neden he zaman boyleymis? Biz Kibrisa cikartma yaptigimizda ambargolu iliskiler bozulmasi olayini yasadik AKPden once, ilk ve son kez belki de.. O cikartmayi yapmaya da mecburduk. Bu ulkenin bir dis politikasi vardi her zaman, artik yok.. Artik meydan gosterileri, showlar ve ambargolara dayanan bir dis politikamiz var AKP sayesinde.. Once ucuz kahramanlik, sonra tukurdugunu yalamadan ibaret bir dis politika. Karsiliginda yillarin getirdigi ticari iliskilerin bozulmasi, bu mudur? Libyadan kovulduk, Israil ambargo koydu Turk mallarina, oyle koladan sudan ibaret olmayan.. Rusya tarim urunlerine, insaat firmalarimiza.. Irak ve Iran ultimatomlar yagdiriyor.. Suriyeye savas tezkeresi mi cikartmistik sahi? Teroristlerini destekliyoruz sinirlarimizi sonuna kadar acip.. Ha bu arada da 90 yildir elimizde olan Suleyman Sah turbesinden nasil tasi taragi toplayip kacacagimizi sasirmistik..Olsun, erkekligin onda dokuzu kacmaktir di mi? Once kukre, sonra alkislarin sesi bile kesilmeden kac..Bugun Israil ile de olan bu, yarin Rusya ile olacak olan da.. Rezaletin savunmasi olmaz, olmamali. Kor muyuz, sagir miyiz biz?
Yunana ne zaman savas aciyoruz? Biz saga sola ne kaddar boyyuk lider oldugumuzu kanitlamaya ugrasirken Ege Yunan denizi haline geldi, kiyidan bir kac mil acilamaz haldeyiz.. Butun adalarimiz ellerinde artik.. Onlar da biliyor ne kadar bos konusan iktidarsiz bir iktidar oldugumuz artik, bir taraflari ile halimize gulup adalarimizda hukumdarlik suruyorlar.
Hangi devletlerin normali bu? Almanya ve diger Avrupa ulkesi komsularinin mi?Iskandinav ulkelerinin mi? Amerika ve cevresindeki Brezilya, Arjantin, Meksika gibi ulkelerin mi? S. Arabistan bile komsulari ile daha iyi geciniyor yav.. Pes..
Bir de bu ne idugu belirsiz, mahallenin kabadayisi kilikli dis politikayi bile normal diye yutturmaya calismaz mi?
Israil Turkiye iliskilerinin gecmisi yillarca oteye dayanir. Bundan onceki hukumetler de Israil Filistin arasinda araciliga soyunmuslardi, ama hic biri zorla limanlarina dur ikazlarina ragmen kafa tutarcasina Mavi Marmara filan gondermeye kalkmadi. Dis politika kabadayilikla halledilecek kadar baside indirgenebilecek bir olay degil. Yanlis hesap Bagdattan doner. Simdi ugrasiriz boyle, hatalari nasil telafi edecez diye. Israil zengin, kendileri zaten gonullu idi olenlere tazminat odemeye.. Ama Gazzeden ablukanin Tayyip oyle istedi diye kalkmasi filan hikaye. Elalemin dis politikasi bizimki gibi coluk cocuk inatlasmasina benzemez, her gun bir oyle bir boyle dansetmiyor elalem.. Oyle politika bize giydirilir ancak, yuzde 50 sagolsun. Herkes hata yapiyor deyip geceriz biz gene..Gelsin yeni hatalar...
Tükürdüğünü yalamak mı ?
ne sitesi,ne sahibi,ne kovulması ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?