Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Yok o değil.kazen ve saraylım arasındaydı.sen var miydin ki o ara? Hatırladın mi o konuyu?

Daha bi iki gun once Saraylim'a ""senin vicdan merhamet nutuklarini unutmadim" derken o konuya atif yapmistim.

O konuda zaten benle saraylim tartisiuorduk. Cumhuriyey donemi uyusturucu fabrikalarinin muhabbetini ceviriyorduk ama gorduk orada da samimiyetsizligini... bunu da soylemeden edemiyciiim.

Sonra bu tuttu dedi ki; akp ye oy verdiginiz icin hepiniz katilsiniz falan demeyr getirdi. Sonra ben buna verdim veristirdim, sonra da kazen verdi veristirdi. Sonra ozur dilemis diyorlar... niye diledi bilemem, usluptan dolayidir herhaldr. Ama o konuda gayet de hakliydi kazen. Ta amerkiadan tutmus vicdan merhamet nutuklari atiyor, biz de akp ye oy verdik diye katilmisiz tabi, elimizde olen askerlerin kani varmis da bilmem ne... saka midir nedir.

Med olay ne?bu konuların annen ile olan ilgisi ne?

Bilmiyorum iste onu anlamaya calısıyorum..annemi faceten bulmustur da ondan ötüyordur vik vik..Ataturkcu ya, kirli dedigi dusunce de odur..pabucumun muslumanı..anaya babaya laf etmek neymis gostericem ben ona, bosver..

Sana çok samimi bir şey diyim mi şu anda siyaset bölümünde kim kimdir ne yapmaya çalıyor hepsi şaka gibi.

Özel hayatın gizliliğini ifşa etmek suçtur arkadaşlar.
Bir de bu tip sitelere üye olurken facede kullandığınız mail adresini kullanmayın.
Türlü türlü insan var.

sen kimsin ama şunu biliyorumki tanıdık birisin. o kahkahalarında beyaz griye ne çok benziyor ilginç değilmi novalgin

sen kimsin ama şunu biliyorumki tanıdık birisin. o kahkahalarında beyaz griye ne çok benziyor ilginç değilmi novalgin
Beyazgri deme bana okyyy abla deme gerçekten de kahkaha atması falan ay aklıma gelmesin kadesa okuma sen

Ne olmuş med bacı yazsana annene mi sataşmış ne oldu ya

Noldugunı bilmiyorum asena, annenin kirli dusunceleri diye girdi iste..anlatsana diyorum yemiyor..

Bosver bunun yanında kopegi bile durmamıs, kacmıs kurtarmıs kendini hayvancagız..

Millete bel altı vur, sana yapılınca yaygara koparıp anneye dil uzat..oldu be cınım..

Cok iyi oldu..gercek kimligin forum sitesinde baskası tarafından desifre edilmesi suctur..guzel acık verdi..
Ahahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?
Sen çarşaf çarşaf bilgi ver sonra aaa kimliği mi açıklamış de...
Seni daha önce de uyardım...adam gibi özelden yazdım köpeğim kayıp üzgünüm diye...ama karşımda adam yokmuş...köpeğimi diline dolayamazsın
Senin yazdığın daha önceki hakaretlerin de elimde...aç valla bi dava iyi olur...ekşın olur
Ne sanıyosan kendini

Sana çok samimi bir şey diyim mi şu anda siyaset bölümünde kim kimdir ne yapmaya çalıyor hepsi şaka gibi.

Ben baskasini bilmem. Ben tek kisiyim, kimseyle de ilgim yok, savunduklarim da belli.

Gecen de okypete guya benim kim oldugumu anlamis da falan... okypete oku bunu, her kim oldugumu dusunduysen emin ol o degilim. Ayrica kim oldugumla da cok alakadar olma, ne yazdiysam oyum ben. Yani anlamadim ki gizli gizli odama girip parfumlerimi karistiriyorsun, gelis gidis saatlerimi kontrol ediyorsun, niye hep beni dusunuyorsun, niye aklin hep bende bihter? Haaa? Sorarim sana???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…