Yok o değil.kazen ve saraylım arasındaydı.sen var miydin ki o ara? Hatırladın mi o konuyu?
kimsin sennnnnnnnnnnnAaaaa adın pınar mıı ?
Bak gördün mü artım tuttu
Med olay ne?bu konuların annen ile olan ilgisi ne?
bu kişiler tanıdık. hemde çok tanıdıkÖnce çocuklar sonra anneler sıra babalarda mı?
Çok tiksinc bir hal aldi bu bölüm.
adını nerden biliyorsun. kimsin sen ve nasıl siteye yazarsın pes
Zimbabelikimsin sennnnnnnnnnnn
Sana çok samimi bir şey diyim mi şu anda siyaset bölümünde kim kimdir ne yapmaya çalıyor hepsi şaka gibi.Daha bi iki gun once Saraylim'a ""senin vicdan merhamet nutuklarini unutmadim" derken o konuya atif yapmistim.
O konuda zaten benle saraylim tartisiuorduk. Cumhuriyey donemi uyusturucu fabrikalarinin muhabbetini ceviriyorduk ama gorduk orada da samimiyetsizligini... bunu da soylemeden edemiyciiim.
Sonra bu tuttu dedi ki; akp ye oy verdiginiz icin hepiniz katilsiniz falan demeyr getirdi. Sonra ben buna verdim veristirdim, sonra da kazen verdi veristirdi. Sonra ozur dilemis diyorlar... niye diledi bilemem, usluptan dolayidir herhaldr. Ama o konuda gayet de hakliydi kazen. Ta amerkiadan tutmus vicdan merhamet nutuklari atiyor, biz de akp ye oy verdik diye katilmisiz tabi, elimizde olen askerlerin kani varmis da bilmem ne... saka midir nedir.
anımsayamadım.
sizler bu sitede epey eskisiniz sanıyorum.
ben daha kim kimdir ne düşünür nasıl davranır pek kavrayamadım.
Ne olmuş med bacı yazsana annene mi sataşmış ne oldu yaCok iyi oldu..gercek kimligin forum sitesinde baskası tarafından desifre edilmesi suctur..guzel acık verdi..
Öyle mi?örneğin birisi adımizi yazsa bu suç mu?Cok iyi oldu..gercek kimligin forum sitesinde baskası tarafından desifre edilmesi suctur..guzel acık verdi..
şaka yapmıyorum ben. gayet ciddyim. senin kimliğini bulacağım. gör bakZimbabeli
onları bilmem ama bu topikteki şeyler çok yakışıksız.Cok eski degil bu olay. 1 kasim secimlerimde oldu.
Beyazgri deme bana okyyy abla deme gerçekten de kahkaha atması falan ay aklıma gelmesin kadesa okuma sensen kimsin ama şunu biliyorumki tanıdık birisin. o kahkahalarında beyaz griye ne çok benziyor ilginç değilmi novalgin
Ne olmuş med bacı yazsana annene mi sataşmış ne oldu ya
Ahahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?Cok iyi oldu..gercek kimligin forum sitesinde baskası tarafından desifre edilmesi suctur..guzel acık verdi..
Sana çok samimi bir şey diyim mi şu anda siyaset bölümünde kim kimdir ne yapmaya çalıyor hepsi şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?