Bekle biraz bulayım...eski estetik konuşarında vardı
Güzelim car car ötme ver mahkemeye....elimde ne var ne yok bulurlar üzme canını :)Bul bekliyorum..ic camasırlı olacak ama dikkat et..
Elimde dedigine gore kaydetmissin ve bununla şantaj yaptın, o pis dilininde anneme uzattın..
Kısacası b.ka battın..hadi temizle simdi yaydıgın pisligi..
bulamayacaksınBekle biraz bulayım...eski estetik konuşarında vardı
Valla can7m benim 3 kere uyarmama rağmen ısrarla "köpeğin BİLE senden kaçmış" derken düşünecekti onu...
Oku yaydan çıkaran o...çok uyardım...
Valla "elimde iç çamaşırlı fotoların var" deyince öyle anlaşılmıyorNe şantajı ya :) çarşaf çarşaf sitede geziyor...isyeten herkes bi tıkla ulaşabilir...banane
Aus kendini de parçalasa ok yaydan çıktı...onu çok defa uyardım...özeli buraya taşıma dedim...dinlemedi...Bu kadar kin gütmenin , olayları kişiselleştirmenin ve saldırmanın kime ne faydası var ?
Hem de bunları ulu orta yapmak .
Yapmayın yahu .
İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok çirkin .
bulamayacaksın
bulamayacakki yok çünküKorseli ve sortlu fotolarımdan bahsesiyor :) ic camasırlıları bekliyorum ama ben..
Aus kendini de parçalasa ok yaydan çıktı...onu çok defa uyardım...özeli buraya taşıma dedim...dinlemedi...
Çirkinleşen kendisi...
Umrumda mı yooo
Yettiler artık
Aha işte onlar..nasıl biliyorsun amaaaKorseli ve sortlu fotolarımdan bahsesiyor :) ic camasırlıları bekliyorum ama ben..
Bu kadar kin gütmenin , olayları kişiselleştirmenin ve saldırmanın kime ne faydası var ?
Hem de bunları ulu orta yapmak .
Yapmayın yahu .
İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok çirkin .
çevirdim ama. biz iç çamasırlısını bekliyoruz.Aha işte onlar..nasıl biliyorsun amaaa
Ben onları içime giydiğim için iç çamaşırı
Sen herşeyi ulu orta yazdın güzelim ben dedektifçilik oynamadım...geçenlerde de soyadını yazdın bana...burda forumda herkese açık...
Ahahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?
Sen çarşaf çarşaf bilgi ver sonra aaa kimliği mi açıklamış de...
Seni daha önce de uyardım...adam gibi özelden yazdım köpeğim kayıp üzgünüm diye...ama karşımda adam yokmuş...köpeğimi diline dolayamazsın
Senin yazdığın daha önceki hakaretlerin de elimde...aç valla bi dava iyi olur...ekşın olur
Ne sanıyosan kendini
Aha işte onlar..nasıl biliyorsun amaaa
Sen herşeyi ulu orta yazdın güzelim ben dedektifçilik oynamadım...geçenlerde de soyadını yazdın bana...burda forumda herkese açık...
şortmu iççamaşırı.Aha işte onlar..nasıl biliyorsun amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?