• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Biraz mola :) gidip 2-3 ekran görüntüsü alayım mahkememiz için....
Kaçtı demeyin pilizz

Bul bekliyorum..ic camasırlı olacak ama dikkat et..

Elimde dedigine gore kaydetmissin ve bununla şantaj yaptın, o pis dilininde anneme uzattın..

Kısacası b.ka battın..hadi temizle simdi yaydıgın pisligi..
Güzelim car car ötme ver mahkemeye....elimde ne var ne yok bulurlar üzme canını :)

Valla can7m benim 3 kere uyarmama rağmen ısrarla "köpeğin BİLE senden kaçmış" derken düşünecekti onu...
Oku yaydan çıkaran o...çok uyardım...

Kaşınma kaşırlar..millet te seni cok uyardı ama bel altı vurup tahrik etmeye devam ettin, kendine bakacaksın once..evet kopegin bile kacmıs senden..ama ben senle ilgili dedektifcilik oynamadım, ozel bilgilerini desifre etmedim..capın ne senin ki neyle tehdit ediyorsun beni? Gidersin dava edersin yasal suc islediysem sana karsı..

ic camasırlı fotolarımı koy simdi buraya da daha guzel netlessin her sey..

Bu kadar kin gütmenin , olayları kişiselleştirmenin ve saldırmanın kime ne faydası var ?

Hem de bunları ulu orta yapmak .

Yapmayın yahu .

İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok çirkin .
Aus kendini de parçalasa ok yaydan çıktı...onu çok defa uyardım...özeli buraya taşıma dedim...dinlemedi...
Çirkinleşen kendisi...
Umrumda mı yooo
Yettiler artık

Aus kendini de parçalasa ok yaydan çıktı...onu çok defa uyardım...özeli buraya taşıma dedim...dinlemedi...
Çirkinleşen kendisi...
Umrumda mı yooo
Yettiler artık

:70: ok yaydan cıktı evet..ama senin icin cıktı..hadi ic camasırlı foto bekliyorum, laf yetistirme millete..

Korseli ve sortlu fotolarımdan bahsesiyor :) ic camasırlıları bekliyorum ama ben..
Aha işte onlar..nasıl biliyorsun amaaa
Ben onları içime giydiğim için iç çamaşırı :D
Sen herşeyi ulu orta yazdın güzelim ben dedektifçilik oynamadım...geçenlerde de soyadını yazdın bana...burda forumda herkese açık...

Bu kadar kin gütmenin , olayları kişiselleştirmenin ve saldırmanın kime ne faydası var ?

Hem de bunları ulu orta yapmak .

Yapmayın yahu .

İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok çirkin .

Aus girme bence araya..once saraylıma yazdıgını oku, sonra aynı seyi kendisine yapınca döktuklerini ve annem icin soyledigini..cirkin kelimesini kullanırken cogul kullanma en azından..

Ben onları içime giydiğim için iç çamaşırı :KK70:
Sen herşeyi ulu orta yazdın güzelim ben dedektifçilik oynamadım...geçenlerde de soyadını yazdın bana...burda forumda herkese açık...
çevirdim ama. biz iç çamasırlısını bekliyoruz.

Ahahaaaa sen yaz yaz herşeyi sonra suç....elimde bu siteye koyduğun kaç iç çamaşırlı fotoğrafın var biliyor musun?
Sen çarşaf çarşaf bilgi ver sonra aaa kimliği mi açıklamış de...
Seni daha önce de uyardım...adam gibi özelden yazdım köpeğim kayıp üzgünüm diye...ama karşımda adam yokmuş...köpeğimi diline dolayamazsın
Senin yazdığın daha önceki hakaretlerin de elimde...aç valla bi dava iyi olur...ekşın olur :KK70:
Ne sanıyosan kendini

yanlış anlamayın da şu fotoları paylaşsanız ya....

Benim yazmam onemli degil, senin desifre etmen onemli..yok sort ic camaaırından sayılmıyor, hadi ama..elindeki ic camasırlı fotoları yolla, kıvırma..

şortmu iççamaşırı.
ahahahahaha. vede puhahahaha birazda
asdfghj

Tüm Türkiye'yi İsrail düşmanı yaptı adam şimdi çıkarlar diyor..
Türk halkıda dünden razı imiş İsraile'e düşman olmaya o ayrı..
İsrail hakkında Gazze hakkında özellikle Hamas hakkında bir bk bilmeyen bu halk medyanın taraflı haberleri ile Yahudileri lanetledi..(Allah da lanetlemiş cihad ı uygun görmüş ya) pehhh..
Buraya gerçekleri yazmak isterdim bir türk olarak ama kimsenin anlamayacağını bildiğimden yorulmak istemiyorum..
Çıkarlar önemli ama insanlık çok daha önemliii sadece bilmemiz gereken tek şey var biz nasıl pkk ile sonu gelmeyen bir mücadele içindeyiz İsrail'de Hamasla aynı mücadeleyi verip halkını koruma çabasında olan masum insanlara Filistinlilere oluyor...Bizde medya sayesinde İsrail çocuk katili diyoruz boykot ediyoruz falan filan.....
Tüm milletlere saygım var ve herkes kendi halkını ve çıkarlarını düşünmek zorunda..
Dünya barışı için insan olduğumuzu hepberaber daha güçlü olduğumuzu anlamamız gerek yoksa daha çookkk terör illeti ile uğraşacağız gibi görünüyor.
Erdoğan'ın bu hamlesinide her zamanki gibi çıkarlarına bağlıyorum hiç samimi değil ..

Back