- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
evet aslında aklanmak ne kadar basit bir şey. madem bunu yapabilen kurum da varsa neyi bekliyor peki?
mitinglerde bunlar şantajdır, montajdır demek yerine aklamanın daha işe yarayacağını benden iyi biliyordur neticede.
suyorumcusu: ''Milyarlar çalmışlar, basını telefona bağlamışlar, yargıyı parti organına çevirmişler, uçanı kaçanı fişlemişler. Daha ne tapesi bekliyoruz..''
aynen öyle canım. bunu söylediğimizde suçlu oluyoruz ama.Ya tr de ki uzmanlar çok dedi montaj değil, arka fondaki sesler montajlanamaz diye ama, kim neye inanmak istiyorsa ona inanıyor sonuçta
biliyordur da eğer suçluysa nasıl aklanacak?o tapeleri nasıl bunlar montaj diyecek?bilmem hiç fark ettin mi ama mitinglerde konuşmlarında bunlar montoj dediğini ben duymadım sadece başbakanı bile kriptolu tlfdan dinliyorlar oldu.yani bi nevi suçunu itiraf etti.
Fuat Avniye bakın ne yazdı
Fuat Avniye bakın ne yazdı
ne yazdııı, giremiyorum twitter a
aynen öyle canım. bunu söylediğimizde suçlu oluyoruz ama.
ben sanki bir kez ''bunlar şantajdır, bunlar montajdır'' dediğini izledim tvden ama şimdi tam da hatırlamıyorum yalan olmasın.
evet bir yere konuk olduğunda da artık normal telefon kullanmaya karar verdim daha rahat dinlesinler dedi
bunları neden yayınlıyolar anlamıyorum
çok saçma buldum
montaj mı değil mi bilmem ama kime ne adamın sevgilisiyle konuşmasından
eşi düşünsün biz napalım yani bunları
Ben bir şey sormak istiyorum.
şimdi artık teknoloji çağında yaşıyoruz. her şey hemen çözülüyor, ortaya çıkıyor.
bu tapelerin de montaj mı gerçek mi olup olmadığı anlaşılamıyor mu? veya başbakan hiç kendini aklamak için montaj olduğunu ispatlayacak şeyler yaptı mı?:44:
aynen arkadasim sana katiliyorum... onun haricinden arkadaslar size bir sorum var???? hanginiz burak erdoganin sesini duydunuz bugüne kadar???
lütfen el cevap...
arkadasim coook güzel bir soru sordun en güze cvp burda rahmetli erbakan tam 34 yil önce bunu cok güzel bir sekilda aciklamis buyrun izleyelim..
[video=youtube;KwIlltJnrFw]http://www.youtube.com/watch?v=KwIlltJnrFw[/video]
bunun haricinde teknoloji okadar ilerledi ki öyle programlar ve cihazlar varki mesela sizin kiz arkadasiniz, erkek arkadasiniz, bir filim vs. sesini cekip kayit ediyorsunuz,
sonra siz istediginizi konusunn ses o cektiginiz sesin sesi gibi cikioyr, umarim anlata bilmisimdir
mesela su program bu linke göz atin videoyu izleyin nasil calisiyormus
http://www.yeniklasor.com/ses-degistirici/
biliyordur da eğer suçluysa nasıl aklanacak?o tapeleri nasıl bunlar montaj diyecek?bilmem hiç fark ettin mi ama mitinglerde konuşmlarında bunlar montoj dediğini ben duymadım sadece başbakanı bile kriptolu tlfdan dinliyorlar oldu.yani bi nevi suçunu itiraf etti.
Bir de, bize ne tabi ki karısı düşünsün ama Rte ahlaklı gençler yetiştirecekti. Oğlu böyle olunca, e insan şöyle der o zaman; ilk önce oğlunu yetiştir.
bana yönelik yazdınız sanırım
ben çok saçma buldum
kimsenin özel hayatıyla ilgilenmiyorum çünkü
kendi çocuklarıyla ilgili söylemleri varsa bilmiyorum dinlemedim ilgilenmiyorum da
ama o kadar sanki birşey varmış gibi olay yaratıp sonra da bunun paylaşılması tuhaf geldi bana
o kadar gümdem yaratmaya çalıştılar tarih bile verdiler çıka çıka bu çıktı yani
Yok size yönelik yazmadım. Görmedim sizi. Yani hedef almadım arada yorumları okuyup geçtim. İsim görmedim. Dikkat etmemişim ama olsun ben de aynı fikirdeyim ztn. Çıka çıka bu çıktıysa aman insanlar bunun için mi heyecanlandı . Bu sarsmaz bile Rte'yi. İnsanların gözünü açacak daha büyük bir şey lazım.
Ülkenin geleceğini , akıbetini etkileyecek bir bilginin 25 Martta sinemalarda der gibi günlerdir reklam edilmesi olayın ciddiyetini sorgulatır hale gelmiştir benim adıma .
Kimsenin devletin ali menfaatini düşündüğü yok , herkes gündem ve düşmanlık peşinde .
bana yönelik yazdınız sanırım
ben çok saçma buldum
kimsenin özel hayatıyla ilgilenmiyorum çünkü
kendi çocuklarıyla ilgili söylemleri varsa bilmiyorum dinlemedim ilgilenmiyorum da
ama o kadar sanki birşey varmış gibi olay yaratıp sonra da bunun paylaşılması tuhaf geldi bana
o kadar gümdem yaratmaya çalıştılar tarih bile verdiler çıka çıka bu çıktı yani
Simon bu kayit cbaskani veya bi baskasi ile ilgili ciksa tabiki sacma
Ama erdogan icin degil
Baykali aylarca diline doladi bunlar ozel degil genel genel dedi
Geldi boyle ayagina dolasti iste
Fethullah gulene devlet bahceliye suz aileden cocuktan ne anlarsiniz dedi
Geldi ayagina gene dolasti
Universite ogrencilerine bunlar kizli erkekli kaliyor ahlaksizlar dedi
Geldi gene dolasti
Bunca tahrik iceren lafi eden kendisi
Ozel mozel degil genel bunlar genel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?