Erdoğan: 25 Martta ne çıkartırsanız çıkarın...

Kesinlikle katiliyorum
Ulke gundemini etkileyecek bir haber degil
Lakin bu adamlara dindar demesinler artik biri cok esli yasar digeri mali goturur
Genebu cocugu bir sanatciya carpip kacmisti
Tonlarca agirliktaki gemilere gene bu oglu sahip
Asker kacagi olan curuk raporlu oglu da bu
Bakalim ahirette nasil hessp odeyecekler
Bu kadar seyi hala nasil savunuyor insanlar kafami duvarlara carpasim geliyor

Videoyu izlerken Allahim evladimi hayirli namuslu yetistirmeyi nasip et dedim

Size katılıyorum çok para haramsız olmaz derdi hep büyüklerimiz.
Ticaret yapan bir sürü vatandaş var ama kimse gemicikler villalar alamıyor bu kadar kısa sürelerde.
Benim için evlerindeki kasalardan çıkan paracıklar bile yeterli.

BAŞÇALAN kullanıcısı 20 dk önce videoyu tekrar yüklemiş, dün gece kaldırmıştın şimdi niye tekrar yüklüyosun

HARAMZADELER333 kullanıcısında bişey yok

tüh üzüldüm bugün tarihi bir gün olacaktı..
eğer büyük bir kaset çıkarsa başbakan gidecek karşıtlar sevinecek, bugünü bayram ilan edeceklerdi..
ksmet değilmiş demek..
gün bitmedi daha bekleyelim her an bişey çıkabilir

yazık ya herkes işi gücü bıraktı birilerini takip ediyor dört gözle :)
mayaların kıyametini hatırllattı bu olay bana :)
bekle bekle sonu fos çıksın :)
inş çıkar bir şeyde bu kadar emek boşa gitmez :)

yoo öyle bişey asla olmayacak ne çıkarsa çıksın zaten akp seçmeni inanmayacak, sadece akp li olmayanlar daha neler yapabildiğini görecekti

biri 25 i diye bi laf ortaya attı beklentiyi yükseltti, bi kaç sayfa önce dediğim gibi tavşan dağ doğurdu

ben özel hayat diye önemsemedim, ama başkakan, kızlı erkekli oturan öğrenciler için baykal için hiiiiiiiiçte özel hayat bizi ilgilendirmez dememişti

[video=youtube;-RCDiTffsAE]https://www.youtube.com/watch?v=-RCDiTffsAE[/video]

amaaaa şimdi kendi kasetleri için ne diyecekler, özel hayat diyecekler

aynı şekilde ne çıkarsa çıksın muhalefet seçmeni de körü körüne inanacak...
keşke bir taraf diğer taraftan farklı olsa da bende size çok haklısınız desem...
konunun kızlı erkekli kısmını anlayamadım konu 25 mart...
ama yorumumu yapayım madem..
baykal olayında dedikodular var mesela chp den çıkartıldı bu kaset dendi baykalın bırakması için
kızlı erkekli konulara destek veriyorum doğru kalmasınlar diye bir yorumum yok benim...
öyle bir yorumum olsaydı o zaman sorardınız bana hesabı :)

Türkiye'yi sarsan ses kayıtlarını yayınlayan hesaplardan Başçalan, 25 Mart'ta beklenen kaydı yayınlamayacaklarını duyurdu.

Twitter’da yayınlanan ses kayıtlarıyla ilgili olarak Türkiye’nin gözü kulağı bugüne (25 Mart) kilitlendi. Birçok yandaş yazarın duyurduğu tarih olan 25 Mart için ses kayıtlarının en büyüğünün yayınlanacağı belirtilirken, Haramzadeler333 hesabı ile birlikte tapeleri Twitter’da yayınlayan hesaplardan olan Başçalan, 25 Mart’ta ‘turpun büyüğünü’ yayınlamayacaklarını duyurdu. Haramzadeler hesabı ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Başçalan hesabından yapılan duyuru şöyle:

-Tayyip Erdoğanın evindeki rüşvet ve yolsuzluk mahsulü 1Milyar dolar nakit parayı(2.3 Katrilyon) 17 Aralık günü ailece kaçırdığını yayınladık

-Tayyip’in 10 Milyon Dolar rüşveti bile az bulup beğenmediğinin, kendi beslemesi işadamını kucağa oturtacağının kaydını yayınladık!

-Tayyip’in Mısır’da İhvan Hareketini, Yasin El Kadı’dan aldığı 100 Milyon Dolar rüşvet karşılığında sattığının kaydını yayınladık!

-Tayyip’in has adamı Egemen Bağış’ın Kuran’a hakaretini, Efkan Ala’nın hukuk tanımazlığının kayıtlarını yayınladık!

-THY’nin Nijerya’ya kimi öldüreceği belli olmayan silah taşıdığının kaydının yayınladık.

-Tayyip Erdoğan’ın kamu arazilerini, araçlarını, mülklerini zimmetine geçirdiğinin kaydını yayınladık.

-Tayyip’in; Danıştay, Yargıtay, HSYK ve Adalet Akademisine müdahale ettiğinin kaydını yayınladık!

-Tayyip’in ve kurmaylarının Sayıştay raporlarının Meclis’e gelmesini engellediğinin ve “duman” olmaktan korktuğunun kaydını yayınladık!

-Tayyip’in hemen her gün basına baskı uyguladığının ve kendisini eleştiren her gazeteciyi işten attırdığının kaydını yayınladık!

-Tayyip’in işadamlarına rüşvet karşılığı Sabah, ATV, SKY, Star, Takvim, 24 gibi organları aldırıp kendisine bağladığının kaydının yayınladık!

-Daha onlarca usulsüzlük, ahlaksızlık, hırsızlık, kayırma, talan, yalan vs yayınladık!

-AMA HALA BÜYÜK TURP BEKLENİYOR. AKP’LİLER KENDİ KENDİLERİNE BİR KORKU POMPALADILAR. YA ULUDERE YA YAZICIOĞLU YA MUTA DEDİLER. BİZ DEMEDİK!

-ASLINDA BAŞTAN BERİ YAYINLADIĞIMIZ HER KAYIT 25 MART BEKLENTİSİNİ KARŞILAYACAK CİNSTENDİ.

-BU KAYITLARLA YÜZÜ KIZARMAYANININ HANGİ KAYITLA YÜZÜ KIZARACAK? YA DA O İNSANDA KIZARACAK BİR YÜZ VAR MIDIR?

-PRENSİPLERİMİZDEN KAYNAKLI BİZİM YAYINLARIMIZ BUNLARDIR. TAYYİP’İN AHLAKLI OLMADIĞINI VE KORKTUĞUNU,ALDIĞI TEDBİRLERDEN ANLAMAK MÜMKÜN. sözcü

Son düzenleme:

Şimdi, zaten çok gözü açık olmayan insanlara bunu sunarsan yetmez. Daha fazla sunacaksın ki, artık o da; "yaa evet bu ne be yok daha neler" olacak . Ama zaten akmıyor , damlıyor. E bu tape yetmedi dolayısı ile .

demişse de ben kaçırmışım demek ki ayrıca bunlarda bile montaj biz yapmadık demek yerine biraz da bunu yapanı kötülemeye çalışıyorlar.madem montaj o zaman neden gidip amerikanın köklü şirketinde tapeleri inceletmiyo?kendine güvenen insan gider inceletir bunu.bunlar ise daha çok üstünü örtüp başkasında suç arıyorlar.

Son düzenleme:
Kabataş'ta kucağında bebeğiyle böşörtülü bacıma saldırdılar senaryosu, Ülkeyi kutuplaştırmak kaos ortamı yaratmak isteğinin somut delilidir.
Montaj dublaj iddia değil. Bu iftira ile haftalarca gövde gösterisi yaptığını hepimiz gördük, duyduk.

hehe ben de sabırsızlıkla bekliyorum canım ne hale geldi valla 4 gözle tapelerin çıkmasını bekliyoruz Rabbim sonumuzu hayır etsin

Şaka bir yana, ben beklemiyorum ve olmamasını diliyorum. Çünkü güzel vatanımın karışmasını, bu koca pastadan bir dilim kapmak isteyenlerin yarışmasını istemiyorum. Bölünelim, ülkede kaos ortamı oluşsun diye ellerini ovuşturarak bekleyen çakallar dolu. Allahım Türk ırkını korusun ve yüceltsin, yeniden istiklal marşı yazdırmasın inşallah

burak erdoğanın isviçreli sevgilisi varmış onunla ilgili ses kaydı çıktı bugün.
açıkcası ben daha önemli bişey bekliyordum bu kadar merak ettirdiler bizi

valla ben beklemiyorum acaba ne çıkacak ne yayınlanacak diye.
şimdiye kadar hiçbir tapeyi de dinlemedim, bakmadım.

tek şaşırdığım nokta, bir siyasiyi insanların bu kadar savunabilmesi
siyaset kirlidir. her an her şey olablir. ve siyasilerde de nefs var, onlar da insan. Allah başbakanı da diğer genel başkanları da bizi de aynı yaratmış.
sadece peygamberler günah işlemez.

buna rağmen nasıl onlar günahsızdır, yok yapamaz, mümkün değil denebiliyor hayret ediyorum. çok merak ediyorum o insanların ne düşündüğünü, nasıl düşündüğünü..:26:
bizler hem eleştirdiklerimizden hem savunularımızdan sorumluyuz. bunu unutmayalım.

neyse artık siyaset bölümüne girmemek daha mantıklı olacak sanırım. sadece sinir bozuyor başka değil.

düşüncene saygım sonsuz ama saman altından su yürütenlerin de gün yüzüne çıkması gerektiğini düşünüyorum.yani o 17 aralık operasyonu gün yüzüne çıkmasaydı millet hiç bir şeyi öğrenemeyecektir.o paralarda senin benim hakkım var yetimin öksüzün hakkı var.vatandaş 848 lirayla geçinmeye çalışırken onlar haddinden fazla miktarda ayakkabı kutusuna koyup saklamaya çalışıyorlar.yani bunun savunacak bi tarafı olduğunu düşünmüyorum.asıl kaos ortamı oluşturanlar onlar.ülkeyi çıkmaza sürekleyerek sadece kendi partileri iktidara gelsin istiyorlar.bugün bi açıklama yaptılar silahlı 100 kişi mhp ve chp yi birbirine düşürmek için provokasyon hazrılığı içinde olduğu söylenmiş

Son düzenleme:

Türkiye ve aslında dünya siyaset tarihi özel ilgi alanım, çok severim bu konulara dair okumayı. Artık o kadar sıtkım sıyrıldı ki memleket içi huzursuzluktan değil okumak kitap sayfası çevirmek istemiyorum. Bu vatan ne badireler atlattı bunu da atlatacaktır eminim. Yapılan haksızlıkların da hesabı elbet sorulur, bu dünyada olamasa da ahirette mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…