Kötü üslupların, hakaretlerin, polemikler karşısında üyelere site kurallarını uygulayan Mavi kürklü eli cımbızlı müdüresiyim.
_______
Mesajı sil, mesajı düzenle diyenler sizleri de gördümmesaj içeriklerini silmek yasak biliyorsunuz, üyeleri sil diye yönlendirmeyin.
Diyorsanız ki dava açılır diye uyardık, herkes yazdıklarına dikkat etmeli hem burda hem her platformda.
neye üzülüyorum biliyo musunuz. Bu adamı ve partisini sevelim sevmeyelim bu adam bu ülkenin başbakanı. tüm dünyaya rezil olduk. Adam ve familyasının rezilliklerinin ortaya dökülmesi için dört gözle bekleşiyoruz. Bu arada olan Türkiyeye, bizlere oluyor. Ekonomi rezil bir durumda. Dolar euro aldı başını gitti. Çok ironik bi durum...
Ay tolin, angry paylaşmayın artık şu capsleri yemin ederim tıkandım gülmekten
Kötü üslupların, hakaretlerin, polemikler karşısında üyelere site kurallarını uygulayan Mavi kürklü eli cımbızlı müdüresiyim.
_______
Mesajı sil, mesajı düzenle diyenler sizleri de gördümmesaj içeriklerini silmek yasak biliyorsunuz, üyeleri sil diye yönlendirmeyin.
Diyorsanız ki dava açılır diye uyardık, herkes yazdıklarına dikkat etmeli hem burda hem her platformda.
evet ya kim attı çıksın ortaya
başlığa yeni giriş yapanlar tape mape yokmuş
Eki Görüntüle 1036450
evet sezon finaliymiş, lost un finali gibi oldu ya, beğenmedim imdb puanına 2 veriyorum
madem daha önce söyleyin demi ne bekletiyonuz, korku salmak için mi son dk söylediler acep
Ben bir şey sormak istiyorum.
şimdi artık teknoloji çağında yaşıyoruz. her şey hemen çözülüyor, ortaya çıkıyor.
bu tapelerin de montaj mı gerçek mi olup olmadığı anlaşılamıyor mu? veya başbakan hiç kendini aklamak için montaj olduğunu ispatlayacak şeyler yaptı mı?:44:
şimdi artık teknoloji çağında yaşıyoruz. her şey hemen çözülüyor, ortaya çıkıyor.
bu tapelerin de montaj mı gerçek mi olup olmadığı anlaşılamıyor mu? veya başbakan hiç kendini aklamak için montaj olduğunu ispatlayacak şeyler yaptı mı?:44:
bir şey dicem burak erdoğanın seks tapei diye bir şey düştü şu an medyaya 00.32 itibariyle ama tapei arıyorum daha Allah Allah :44:
Son cikan tape neydi bulamadim
Burak ne diyor
Yapmadı anca esti gürledi (!)
Bizi ilgilendirmez, kimseyi takmayız havalarında twitterı kapattırıp arkasından da ulusal ajanslara ingilizce açıklama göndermesi twitterın kapanmasıyla ilgili ironisine şaşırdık açıkçası. nereye gitti ahkam kesen tavırları yoksa bunlar görünürde mi
var canım hatta amerikada bi şirket yapıyo bunu.hatta bu baba-oğul 17 aralık konuşmaları çıktığı zaman kimliği belli olmayan biri o şirkette tapeyi incelettikleri söylentisi çıktı.tabi o şirkette hakkında böyle bi iddia olduğunu duyduğu zaman yalanlamıştı biz öyle bi tape incelemedik fln diye.ama ne hikmetse kendilerini aklamak adına böyle bi şirkete gidip de tapeleri inceletmedi.acabaaa neden :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?