• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: 25 Martta ne çıkartırsanız çıkarın...

o söylemler zaten konuşuldu burada da hoş değil
o açıdan ona haksızlık yapılıyo özele giriliyo anlamında yazmadım
sadece senin oğlun da böyle demek için yayınlanmış olabilir ama bu kadar ülke gündemini etkileyecek birşey değil ki bu

benim hiç umrumda değil açıkçası oğlunun özel hayatı
montaj mı değil mi bilmem anlamadım ama gerçekse zaten herkes dalga geçiyo şimdi bu sebepten sıkıntı yaşıyolardır o ayrı

ama bu kadar olay yaratılıp sonra bunun çıkması beni şaşırttı
yani bu kadar tarih verilip çok büyük birşey çıkacak gibi aksettirilip bunun yayınlanması bana tuhaf geldi
çünkü kimse bu sebepten desteklediği partiyi bırakmaz yani bu saatten sonra
umursamazlar çünkü
o yüzden saçma buldum diyorum
yoksa her zamanki gibi yüz tane konuşma yayınladılar netten
onlar gibi birden koysalar böyle bi yorum yapmazdım

Kesinlikle katiliyorum
Ulke gundemini etkileyecek bir haber degil
Lakin bu adamlara dindar demesinler artik biri cok esli yasar digeri mali goturur
Genebu cocugu bir sanatciya carpip kacmisti
Tonlarca agirliktaki gemilere gene bu oglu sahip
Asker kacagi olan curuk raporlu oglu da bu
Bakalim ahirette nasil hessp odeyecekler
Bu kadar seyi hala nasil savunuyor insanlar kafami duvarlara carpasim geliyor

Videoyu izlerken Allahim evladimi hayirli namuslu yetistirmeyi nasip et dedim

Çok önemli ses kayıtları çıktı.Paylaşılan ihaleler,arsalar,hediyeler.Yandaş medya,mütahitlerin bakan ilişkileri.
Kuranla dalga geçen bakan ,kasalar,kamyonla taşınan avrolar.Benim için birilerinin artık bir şey çıkartması
önemli değil.Ortada tanesi 15 milyon avroluk 6 gemicik.Boğazın en şahane yerinde hepsinin ayrı villası bulunan
sitecik bile yeterli.Alnının teriyle bu ülkeye yıllarca hizmet edip emekli olan insanlar bir apartman dairesini zor alırken
başbakanlık maaşıyla bu servet nasıl oldu. Bunu görmek bana yetiyor.

Neden kimse Kılıçdaroğlu veya Bahçeli için hastane,market zinciri var demiyor.Neden rahmetli Ecevitin mal varlığı
çarşaf, çarşaf ortaya serilmedi. Her şey iddia, yalan, montaj

Size katılıyorum çok para haramsız olmaz derdi hep büyüklerimiz.
Ticaret yapan bir sürü vatandaş var ama kimse gemicikler villalar alamıyor bu kadar kısa sürelerde.
Benim için evlerindeki kasalardan çıkan paracıklar bile yeterli.

BAŞÇALAN kullanıcısı 20 dk önce videoyu tekrar yüklemiş, dün gece kaldırmıştın şimdi niye tekrar yüklüyosun:27::27:

tüh üzüldüm bugün tarihi bir gün olacaktı..
eğer büyük bir kaset çıkarsa başbakan gidecek karşıtlar sevinecek, bugünü bayram ilan edeceklerdi..
ksmet değilmiş demek..
gün bitmedi daha bekleyelim her an bişey çıkabilir :24:

yazık ya herkes işi gücü bıraktı birilerini takip ediyor dört gözle :)
mayaların kıyametini hatırllattı bu olay bana :)
bekle bekle sonu fos çıksın :)
inş çıkar bir şeyde bu kadar emek boşa gitmez :)

tüh üzüldüm bugün tarihi bir gün olacaktı..
eğer büyük bir kaset çıkarsa başbakan gidecek karşıtlar sevinecek, bugünü bayram ilan edeceklerdi..
ksmet değilmiş demek..
gün bitmedi daha bekleyelim her an bişey çıkabilir :24:

yoo öyle bişey asla olmayacak ne çıkarsa çıksın zaten akp seçmeni inanmayacak, sadece akp li olmayanlar daha neler yapabildiğini görecekti

biri 25 i diye bi laf ortaya attı beklentiyi yükseltti, bi kaç sayfa önce dediğim gibi tavşan dağ doğurdu

ben özel hayat diye önemsemedim, ama başkakan, kızlı erkekli oturan öğrenciler için baykal için hiiiiiiiiçte özel hayat bizi ilgilendirmez dememişti

[video=youtube;-RCDiTffsAE]https://www.youtube.com/watch?v=-RCDiTffsAE[/video]

amaaaa şimdi kendi kasetleri için ne diyecekler, özel hayat diyecekler:27::27::27:

yoo öyle bişey asla olmayacak ne çıkarsa çıksın zaten akp seçmeni inanmayacak, sadece akp li olmayanlar daha neler yapabildiğini görecekti

biri 25 i diye bi laf ortaya attı beklentiyi yükseltti, bi kaç sayfa önce dediğim gibi tavşan dağ doğurdu

ben özel hayat diye önemsemedim, ama başkakan, kızlı erkekli oturan öğrenciler için baykal için hiiiiiiiiçte özel hayat bizi ilgilendirmez dememişti

aynı şekilde ne çıkarsa çıksın muhalefet seçmeni de körü körüne inanacak...
keşke bir taraf diğer taraftan farklı olsa da bende size çok haklısınız desem...
konunun kızlı erkekli kısmını anlayamadım konu 25 mart...
ama yorumumu yapayım madem..
baykal olayında dedikodular var mesela chp den çıkartıldı bu kaset dendi baykalın bırakması için
kızlı erkekli konulara destek veriyorum doğru kalmasınlar diye bir yorumum yok benim...
öyle bir yorumum olsaydı o zaman sorardınız bana hesabı :)

Türkiye'yi sarsan ses kayıtlarını yayınlayan hesaplardan Başçalan, 25 Mart'ta beklenen kaydı yayınlamayacaklarını duyurdu.

Twitter’da yayınlanan ses kayıtlarıyla ilgili olarak Türkiye’nin gözü kulağı bugüne (25 Mart) kilitlendi. Birçok yandaş yazarın duyurduğu tarih olan 25 Mart için ses kayıtlarının en büyüğünün yayınlanacağı belirtilirken, Haramzadeler333 hesabı ile birlikte tapeleri Twitter’da yayınlayan hesaplardan olan Başçalan, 25 Mart’ta ‘turpun büyüğünü’ yayınlamayacaklarını duyurdu. Haramzadeler hesabı ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Başçalan hesabından yapılan duyuru şöyle:

-Tayyip Erdoğanın evindeki rüşvet ve yolsuzluk mahsulü 1Milyar dolar nakit parayı(2.3 Katrilyon) 17 Aralık günü ailece kaçırdığını yayınladık

-Tayyip’in 10 Milyon Dolar rüşveti bile az bulup beğenmediğinin, kendi beslemesi işadamını kucağa oturtacağının kaydını yayınladık!

-Tayyip’in Mısır’da İhvan Hareketini, Yasin El Kadı’dan aldığı 100 Milyon Dolar rüşvet karşılığında sattığının kaydını yayınladık!

-Tayyip’in has adamı Egemen Bağış’ın Kuran’a hakaretini, Efkan Ala’nın hukuk tanımazlığının kayıtlarını yayınladık!

-THY’nin Nijerya’ya kimi öldüreceği belli olmayan silah taşıdığının kaydının yayınladık.

-Tayyip Erdoğan’ın kamu arazilerini, araçlarını, mülklerini zimmetine geçirdiğinin kaydını yayınladık.

-Tayyip’in; Danıştay, Yargıtay, HSYK ve Adalet Akademisine müdahale ettiğinin kaydını yayınladık!

-Tayyip’in ve kurmaylarının Sayıştay raporlarının Meclis’e gelmesini engellediğinin ve “duman” olmaktan korktuğunun kaydını yayınladık!

-Tayyip’in hemen her gün basına baskı uyguladığının ve kendisini eleştiren her gazeteciyi işten attırdığının kaydını yayınladık!

-Tayyip’in işadamlarına rüşvet karşılığı Sabah, ATV, SKY, Star, Takvim, 24 gibi organları aldırıp kendisine bağladığının kaydının yayınladık!

-Daha onlarca usulsüzlük, ahlaksızlık, hırsızlık, kayırma, talan, yalan vs yayınladık!

-AMA HALA BÜYÜK TURP BEKLENİYOR. AKP’LİLER KENDİ KENDİLERİNE BİR KORKU POMPALADILAR. YA ULUDERE YA YAZICIOĞLU YA MUTA DEDİLER. BİZ DEMEDİK!

-ASLINDA BAŞTAN BERİ YAYINLADIĞIMIZ HER KAYIT 25 MART BEKLENTİSİNİ KARŞILAYACAK CİNSTENDİ.

-BU KAYITLARLA YÜZÜ KIZARMAYANININ HANGİ KAYITLA YÜZÜ KIZARACAK? YA DA O İNSANDA KIZARACAK BİR YÜZ VAR MIDIR?

-PRENSİPLERİMİZDEN KAYNAKLI BİZİM YAYINLARIMIZ BUNLARDIR. TAYYİP’İN AHLAKLI OLMADIĞINI VE KORKTUĞUNU,ALDIĞI TEDBİRLERDEN ANLAMAK MÜMKÜN. sözcü

Son düzenleme:
arkadaş beni alıntılayıp yazmış siz de ona yönelik cevap vermişsiniz o yüzden söyledim
zaten bu zamana kadar sarsılmadıysa bundan sonra da böyle birşeyle hiç sarsılmaz
insanlar oğlunu umursamaz ki
ki zaten bdv konularına bakarsanız erkeklerin aldatması da çok normal görülüp kabul ediliyo bu ülkede maalesef
anca dalga geçerler yani
ben daha güçlü birşeyler sunacaklar sanmıştım

Şimdi, zaten çok gözü açık olmayan insanlara bunu sunarsan yetmez. Daha fazla sunacaksın ki, artık o da; "yaa evet bu ne be yok daha neler" olacak . Ama zaten akmıyor , damlıyor. E bu tape yetmedi dolayısı ile .

her mitingde bunlar montaj kaset diyo
hatta gülen pensilyada bu kayıtları hazırlatmak için evin yanında bi fabrika mı şirket mi öyle bişey kurdurmuş demiş geçen gün mitinginde
ama tam hatırlamıyorum
bikaç gzetede gördüm
birazdan bakıp eklerim

Başbakan: Bunlar seçim öncesi plan yaptılar, tuzak kurdular. Bu CHP MHP BDP . Onların yanında Pensilvanya. Ne dediler? Ortak aday çıkaralım dediler. Hükümete her türlü çirkin saldırıyı yapalım dediler. Pensilvanya’daki zat çiftliğinin yanındaki yeri satın aldı. Orada montaj fabrikasını kurdu. Çok kabiliyetleri yeğenleri varmış. Yeğenleriyle bu işi götürüyor. Tek ceketi varmış. Nasıl tek ceketse. Buna CHP de sığıyor, BDP de sığıyor. Milyarlarca dolarlar da sığıyor, ananaslar sığıyor, rafineriler sığıyor. Sen neyin hocasısın ya? Maşallah tek odada oturmuş, tek odada. Yahu ben senin İstanbul’daki Altunizade’de oturduğun yeri de biliyorum, çiftliğini de biliyorum, oradaki villaları da biliyorum. Kimi aldatıyorsunuz kimi? Ufak atın da güvercinler yesin.

http://www.radikal.com.tr/politika/basbakan_erdogan_pensilvanyada_montaj_fabrikasi_kuruldu-1182757

bi de bu var
bununla ilgili program bile yapmışlar
ispatlamaya çalışmıyo ama aslında programlarında da bunların montaj olduğuna yönelik ispatlama çalışmaları var

Eki Görüntüle 1036512

ABD’den ‘paralel yapıyı’ yöneten Fethullah Gülen, Silikon Vadisi’ni malikanesinin yanına taşıdı. Teknoloji üssü kurarak, montaj kasetleri üretti. Yalan fabrikasının başına ise bu işlerde uzman iki yeğenini geçirdi.

Kendisini maddi dünyaya kapattığını ve sadece bir tane ceketi olduğunu söyleyen Fethullah Gülen, CEO gibi hareket etti. Milyar dolarlarla oynayarak, işadamlarına yön verdi. İstihbarat şefliğine soyunarak, ABD’deki malikanesinden binlerce kişiyi ve devletin zirvesini dinledi. Paralel çeteyle birlikte teknolojinin kalbinin attığı Silikon Vadisi‘ne rakip oldu. Hükümeti yıpratmak için montajlı ses ve görüntü kasetleri üretti.

O KASETLER GÜLEN’E TESLİM EDİLİYOR
“Gerçek dışı kurgu” için yönetmen koltuğuna oturan Gülen’in montaj kasetlerini hayata geçirdiği fabrikasını ise “a haber”de yayınlanan “Yaz-Boz” programı deşifre etti. Pensilvanya‘da Gülen’in kaldığı 35 dönümlük çiftliğinin yanında bulunan 55 dönümlük montaj fabrikası, yüksek teknolojiyle donatıldı. Orman içine saklanan fabrikanın, her türlü ses ve görüntü kaydı montajı hizmeti verdiği ortaya çıktı. Gülen’in yönettiği dev fabrikanın ise yeğeni Mebruke ile eşi Cevdet Türkyolu‘na ait olduğu ve “MBCG Prodüksiyon” firması adıyla faaliyet gösterdiği tespit edildi. Yalan fabrikasının başına ise Fethullah Gülen’in teknik takip ve telefon dinleme konularında uzman olan kardeşi Mesih Gülen getirildi. Mesih Gülen’in oğlu Muaz Bin Cebel Gülen ile Mebruke Türkyolu’nun oğlu Esat Türkyolu da montaj ekibinin en başarılı 2 ismi olarak gösterildi. Grafik tasarım, ses ve görüntü kaydı ile montaj programlarını çok iyi bilen yeğenler, doğrudan Hoca’ya bağlı görev yapıyor. Kurgu uzmanları, Türkiye’den yasa dışı takiplerle elde edilen önemli isimlere ait verileri an be an izleyip, beraber çalıştıkları ekiplerle montaj kasetleri hazırlıyor. Kilit isimler, hazırladıkları kaset ve tapeleri, Gülen’e teslim ediyor. Paralel yapının lideri ise kritik öneme sahip tüm kasetleri odasındaki kasada saklıyor.

KURGUDA USTA

Gülen’in yeğeni Mebruke Türkyolu’nun oğlu Esat Türkyolu, fotoğraf-video çekimi ve montajlama konusunda uluslararası tecrübeye sahip olarak gösteriliyor.

TECRÜBELi YEĞEN
Fethullah Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Muaz Bin Cebel Gülen, internet sayfasında kendisini şu sözlerle tanıtıyor: “Sonic Soundry, Sound Forge ve diğer ses kayıt ve montaj programlarında üstün tecrübeye sahiptir.”

SINIRSIZ HiZMET
Gülen’in kardeşi ile yeğenlerinin başında bulunduğu prodüksiyon firması, ses ve görüntü kaydının yanı sıra montaj hizmeti de veriyor.

DİNLEME UYDUSU
a haber’deki Yaz-Boz programında yayınlanan “montaj fabrikası” gerçeği, gündeme bomba gibi düştü. Böylece 17 Aralık operasyonunun arkasındaki teknolojik kurgu gözler önüne serildi.

Paralel çete, Türkiye’de yasa dışı yollarla yaptığı dinleme kayıtlarını, “uydu kanalıyla” İstanbul, Londra ve ABD’deki üç merkeze aktarıyor. Çok önemli isimlere ait kasetler ayıklanarak Pensilvanya’ya iletiliyor.

İstenilen şekilde montajlanan bu kasetler, Gülen’in çiftliğindeki veri havuzunda saklanıyor. Operasyon düğmesine basıldığı an, “yalan” kasetler, paralel yapı içindeki kritik görevlerdeki yetkililere servis ediliyor.

http://www.medyagundem.com/gulen-orgutunun-abddeki-montaj-fabrikasi-da-desifre/

demişse de ben kaçırmışım demek ki :1::1: ayrıca bunlarda bile montaj biz yapmadık demek yerine biraz da bunu yapanı kötülemeye çalışıyorlar.madem montaj o zaman neden gidip amerikanın köklü şirketinde tapeleri inceletmiyo?kendine güvenen insan gider inceletir bunu.bunlar ise daha çok üstünü örtüp başkasında suç arıyorlar.

Son düzenleme:
Kabataş'ta kucağında bebeğiyle böşörtülü bacıma saldırdılar senaryosu, Ülkeyi kutuplaştırmak kaos ortamı yaratmak isteğinin somut delilidir.
Montaj dublaj iddia değil. Bu iftira ile haftalarca gövde gösterisi yaptığını hepimiz gördük, duyduk. :31:

hehe ben de sabırsızlıkla bekliyorum canım ne hale geldi valla 4 gözle tapelerin çıkmasını bekliyoruz Rabbim sonumuzu hayır etsin

Şaka bir yana, ben beklemiyorum ve olmamasını diliyorum. Çünkü güzel vatanımın karışmasını, bu koca pastadan bir dilim kapmak isteyenlerin yarışmasını istemiyorum. Bölünelim, ülkede kaos ortamı oluşsun diye ellerini ovuşturarak bekleyen çakallar dolu. Allahım Türk ırkını korusun ve yüceltsin, yeniden istiklal marşı yazdırmasın inşallah :ssz:

burak erdoğanın isviçreli sevgilisi varmış onunla ilgili ses kaydı çıktı bugün.
açıkcası ben daha önemli bişey bekliyordum bu kadar merak ettirdiler bizi :27:

valla ben beklemiyorum acaba ne çıkacak ne yayınlanacak diye.
şimdiye kadar hiçbir tapeyi de dinlemedim, bakmadım.

tek şaşırdığım nokta, bir siyasiyi insanların bu kadar savunabilmesi
siyaset kirlidir. her an her şey olablir. ve siyasilerde de nefs var, onlar da insan. Allah başbakanı da diğer genel başkanları da bizi de aynı yaratmış.
sadece peygamberler günah işlemez.

buna rağmen nasıl onlar günahsızdır, yok yapamaz, mümkün değil denebiliyor hayret ediyorum. çok merak ediyorum o insanların ne düşündüğünü, nasıl düşündüğünü..:26:
bizler hem eleştirdiklerimizden hem savunularımızdan sorumluyuz. bunu unutmayalım.

neyse artık siyaset bölümüne girmemek daha mantıklı olacak sanırım. sadece sinir bozuyor başka değil.

Şaka bir yana, ben beklemiyorum ve olmamasını diliyorum. Çünkü güzel vatanımın karışmasını, bu koca pastadan bir dilim kapmak isteyenlerin yarışmasını istemiyorum. Bölünelim, ülkede kaos ortamı oluşsun diye ellerini ovuşturarak bekleyen çakallar dolu. Allahım Türk ırkını korusun ve yüceltsin, yeniden istiklal marşı yazdırmasın inşallah :ssz:

düşüncene saygım sonsuz ama saman altından su yürütenlerin de gün yüzüne çıkması gerektiğini düşünüyorum.yani o 17 aralık operasyonu gün yüzüne çıkmasaydı millet hiç bir şeyi öğrenemeyecektir.o paralarda senin benim hakkım var yetimin öksüzün hakkı var.vatandaş 848 lirayla geçinmeye çalışırken onlar haddinden fazla miktarda ayakkabı kutusuna koyup saklamaya çalışıyorlar.yani bunun savunacak bi tarafı olduğunu düşünmüyorum.asıl kaos ortamı oluşturanlar onlar.ülkeyi çıkmaza sürekleyerek sadece kendi partileri iktidara gelsin istiyorlar.bugün bi açıklama yaptılar silahlı 100 kişi mhp ve chp yi birbirine düşürmek için provokasyon hazrılığı içinde olduğu söylenmiş

Son düzenleme:
düşüncene saygım sonsuz ama saman altından su yürütenlerin de gün yüzüne çıkması gerektiğini düşünüyorum.yani o 17 aralık operasyonu gün yüzüne çıkmasaydı millet hiç bir şeyi öğrenemeyecektir.o paralarda senin benim hakkım var yetimin öksüzün hakkı var.vatandaş 848 lirayla geçinmeye çalışırken onlar haddinden fazla miktarda ayakkabı kutusuna koyup saklamaya çalışıyorlar.yani bunun savunacak bi tarafı olduğunu düşünmüyorum.asıl kaos ortamı oluşturanlar onlar.ülkeyi çıkmaza sürekleyerek sadece kendi partileri iktidara gelsin istiyorlar.bugün bi açıklama yaptılar silahlı 100 kişi mhp ve chp yi birbirine düşürmek için provokasyon hazrılığı içinde olduğu söylenmiş

Türkiye ve aslında dünya siyaset tarihi özel ilgi alanım, çok severim bu konulara dair okumayı. Artık o kadar sıtkım sıyrıldı ki memleket içi huzursuzluktan değil okumak kitap sayfası çevirmek istemiyorum. Bu vatan ne badireler atlattı bunu da atlatacaktır eminim. Yapılan haksızlıkların da hesabı elbet sorulur, bu dünyada olamasa da ahirette mutlaka :34:

Back