• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: 25 Martta ne çıkartırsanız çıkarın...

Kötü üslupların, hakaretlerin, polemikler karşısında üyelere site kurallarını uygulayan Mavi kürklü eli cımbızlı müdüresiyim.

_______
Mesajı sil, mesajı düzenle diyenler sizleri de gördüm:51: mesaj içeriklerini silmek yasak biliyorsunuz, üyeleri sil diye yönlendirmeyin.
Diyorsanız ki dava açılır diye uyardık, herkes yazdıklarına dikkat etmeli hem burda hem her platformda.

eee kem küm, site kurallarını bilmiyordu uyardım Mune ablacığım

neye üzülüyorum biliyo musunuz. Bu adamı ve partisini sevelim sevmeyelim bu adam bu ülkenin başbakanı. tüm dünyaya rezil olduk. Adam ve familyasının rezilliklerinin ortaya dökülmesi için dört gözle bekleşiyoruz. Bu arada olan Türkiyeye, bizlere oluyor. Ekonomi rezil bir durumda. Dolar euro aldı başını gitti. Çok ironik bi durum...

aynen canım olan bize oldu ama artık bunu değiştirebilirz oyumuzu kullanarak umarım insanlar bu defa gerçekten bilinçli davranır gerçekleri görür ve oyunu doğru kullanır.

Kötü üslupların, hakaretlerin, polemikler karşısında üyelere site kurallarını uygulayan Mavi kürklü eli cımbızlı müdüresiyim.

_______
Mesajı sil, mesajı düzenle diyenler sizleri de gördüm:51: mesaj içeriklerini silmek yasak biliyorsunuz, üyeleri sil diye yönlendirmeyin.
Diyorsanız ki dava açılır diye uyardık, herkes yazdıklarına dikkat etmeli hem burda hem her platformda.

belki değiştirirse daha iyi olur diye düşündüm :18:

madem daha önce söyleyin demi ne bekletiyonuz, korku salmak için mi son dk söylediler acep:27::27:

sosyal medyada başçalan kullanıcısıyla anlaşma sağlandı falan yazıyor yorumlarda ama bilemiyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1036450

evet sezon finaliymiş, lost un finali gibi oldu ya, beğenmedim imdb puanına 2 veriyorum:27::27:

Ben hiçbirzaman lostun finaline bakamadim, yani o kadar ilerliyemedim :1: fakat eger gerçekten birsey yayinlanmiyacaksa hayal kirikligi olur.
Zaten seçimlerden ne çikacagi belli, en azindan böyle bir heycan oluyordu :9:

madem daha önce söyleyin demi ne bekletiyonuz, korku salmak için mi son dk söylediler acep:27::27:

bir şey dicem burak erdoğanın seks tapei diye bir şey düştü şu an medyaya 00.32 itibariyle ama tapei arıyorum daha Allah Allah :44:

Ben bir şey sormak istiyorum.
şimdi artık teknoloji çağında yaşıyoruz. her şey hemen çözülüyor, ortaya çıkıyor.
bu tapelerin de montaj mı gerçek mi olup olmadığı anlaşılamıyor mu? veya başbakan hiç kendini aklamak için montaj olduğunu ispatlayacak şeyler yaptı mı?
:44:

şimdi artık teknoloji çağında yaşıyoruz. her şey hemen çözülüyor, ortaya çıkıyor.
bu tapelerin de montaj mı gerçek mi olup olmadığı anlaşılamıyor mu? veya başbakan hiç kendini aklamak için montaj olduğunu ispatlayacak şeyler yaptı mı?

Yapmadı anca esti gürledi (!)

Bizi ilgilendirmez, kimseyi takmayız havalarında twitterı kapattırıp arkasından da ulusal ajanslara ingilizce açıklama göndermesi twitterın kapanmasıyla ilgili ironisine şaşırdık açıkçası. nereye gitti ahkam kesen tavırları yoksa bunlar görünürde mi :37::1:

suyorumcusu: ''Milyarlar çalmışlar, basını telefona bağlamışlar, yargıyı parti organına çevirmişler, uçanı kaçanı fişlemişler. Daha ne tapesi bekliyoruz..''

var canım hatta amerikada bi şirket yapıyo bunu.hatta bu baba-oğul 17 aralık konuşmaları çıktığı zaman kimliği belli olmayan biri o şirkette tapeyi incelettikleri söylentisi çıktı.tabi o şirkette hakkında böyle bi iddia olduğunu duyduğu zaman yalanlamıştı biz öyle bi tape incelemedik fln diye.ama ne hikmetse kendilerini aklamak adına böyle bi şirkete gidip de tapeleri inceletmedi.acabaaa neden :44::44::44:

bir şey dicem burak erdoğanın seks tapei diye bir şey düştü şu an medyaya 00.32 itibariyle ama tapei arıyorum daha Allah Allah :44:

yok canım ya, sex tapesi falan değil, sevgilisiyle konuşması muhalif facebook sayfalarında var oralardan bakabilirsin, ama izlemeye değcek bişey de değil yani, kendi özel hayatı tamamen

Son düzenleme:
$1975122_681865798542446_1052364377_n.jpg

:1::1::1:

Yapmadı anca esti gürledi (!)

Bizi ilgilendirmez, kimseyi takmayız havalarında twitterı kapattırıp arkasından da ulusal ajanslara ingilizce açıklama göndermesi twitterın kapanmasıyla ilgili ironisine şaşırdık açıkçası. nereye gitti ahkam kesen tavırları yoksa bunlar görünürde mi :37::1:

var canım hatta amerikada bi şirket yapıyo bunu.hatta bu baba-oğul 17 aralık konuşmaları çıktığı zaman kimliği belli olmayan biri o şirkette tapeyi incelettikleri söylentisi çıktı.tabi o şirkette hakkında böyle bi iddia olduğunu duyduğu zaman yalanlamıştı biz öyle bi tape incelemedik fln diye.ama ne hikmetse kendilerini aklamak adına böyle bi şirkete gidip de tapeleri inceletmedi.acabaaa neden :44::44::44:

evet aslında aklanmak ne kadar basit bir şey. madem bunu yapabilen kurum da varsa neyi bekliyor peki?
mitinglerde bunlar şantajdır, montajdır demek yerine aklamanın daha işe yarayacağını benden iyi biliyordur neticede.

Ya tr de ki uzmanlar çok dedi montaj değil, arka fondaki sesler montajlanamaz diye ama, kim neye inanmak istiyorsa ona inanıyor sonuçta

Back