Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri "fuat avni, abdullah gül çıkarsa buna sezon finali derim" demiş
şu an içime doğdu. seçimden bikaç gün önce başka bişey olacak... tapeleri yayınlayanlar bu noktaya kadar getirip böyle bırakmazlar bence...
O kadar Amerika'larda okudular,hala ingliş 0.
I love you,I love youuu
Do you love me?
Yes i do
tarzı bir İngilizce.
Duvara kafa atasım geldi
Bu capsler beni öldürecek
Eki Görüntüle 1036444
aynen canım bende öyle düşünüyorum tam yazacaktım yazılanları okurken sen yazmışsın bile benden çok yaşayacan
yarın yayınlayacaklarını düşünmüyorum çünkü ona göre önlem aldılar.ya çarşamba ya da cuma günü olabilir diye düşünüyorum.bu 17 aralıkta konuşulan baba-oğul tapeleri bile bi ay önce yayınladılar bu yayınlayacakları şey bence bu tapeden bile daha büyük bi şey gibime geliyo.yoksa onu en sona saklarlardı.bu tapeyi yayınlayanlar da twitterda sayfam kapanırsa diye takip edenleri başka sayfaya yönlendirdiler.
anessa_ canım, yeni üyesin galiba, Munemiz gelirse seni banlayabilir demedi deme bak
:13::13:
evet ben tam bir çaylağım şu an :) Munemiz nedir kimdir?
Eki Görüntüle 1036450
evet sezon finaliymiş, lost un finali gibi oldu ya, beğenmedim imdb puanına 2 veriyorum
Eki Görüntüle 1036450
evet sezon finaliymiş, lost un finali gibi oldu ya, beğenmedim imdb puanına 2 veriyorum
Kötü üslupların, hakaretlerin, polemikler karşısında üyelere site kurallarını uygulayan Mavi kürklü eli cımbızlı müdüresiyim.
_______
Mesajı sil, mesajı düzenle diyenler sizleri de gördüm mesaj içeriklerini silmek yasak biliyorsunuz, üyeleri sil diye yönlendirmeyin.
Diyorsanız ki dava açılır diye uyardık, herkes yazdıklarına dikkat etmeli hem burda hem her platformda.