• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: 25 Martta ne çıkartırsanız çıkarın...

daha abd de saat kaçki daha erken bekleyin ümitsizliğe kapılmayın şu an son provaları yapıyorlardır :37:

şu an içime doğdu. seçimden bikaç gün önce başka bişey olacak... tapeleri yayınlayanlar bu noktaya kadar getirip böyle bırakmazlar bence...

aynen canım bende öyle düşünüyorum tam yazacaktım yazılanları okurken sen yazmışsın bile benden çok yaşayacan :52::52::52:
yarın yayınlayacaklarını düşünmüyorum çünkü ona göre önlem aldılar.ya çarşamba ya da cuma günü olabilir diye düşünüyorum.bu 17 aralıkta konuşulan baba-oğul tapeleri bile bi ay önce yayınladılar bu yayınlayacakları şey bence bu tapeden bile daha büyük bi şey gibime geliyo.yoksa onu en sona saklarlardı.bu tapeyi yayınlayanlar da twitterda sayfam kapanırsa diye takip edenleri başka sayfaya yönlendirdiler.

Son düzenleme:
bunları neden yayınlıyolar anlamıyorum
çok saçma buldum
montaj mı değil mi bilmem ama kime ne adamın sevgilisiyle konuşmasından
eşi düşünsün biz napalım yani bunları

Son düzenleme:
O kadar Amerika'larda okudular,hala ingliş 0.

I love you,I love youuu
Do you love me?
Yes i do
tarzı bir İngilizce.
Duvara kafa atasım geldi

hakkaten yaw insanın ingilizcesi amerikada okuyup bu kadar mı kötü olur. Bilal oğlan zeki çıkmıştı bu da hem sadık, hem kuzucuk hem de profösör çıktı. Adam oğullarından yana çok şanssızmış :D

Son düzenleme:
anessa_ canım, yeni üyesin galiba, Munemiz gelirse seni banlayabilir demedi deme bak
:13::13:

aynen canım bende öyle düşünüyorum tam yazacaktım yazılanları okurken sen yazmışsın bile benden çok yaşayacan :52::52::52:
yarın yayınlayacaklarını düşünmüyorum çünkü ona göre önlem aldılar.ya çarşamba ya da cuma günü olabilir diye düşünüyorum.bu 17 aralıkta konuşulan baba-oğul tapeleri bile bi ay önce yayınladılar bu yayınlayacakları şey bence bu tapeden bile daha büyük bi şey gibime geliyo.yoksa onu en sona saklarlardı.bu tapeyi yayınlayanlar da twitterda sayfam kapanırsa diye takip edenleri başka sayfaya yönlendirdiler.

neye üzülüyorum biliyo musunuz. Bu adamı ve partisini sevelim sevmeyelim bu adam bu ülkenin başbakanı. tüm dünyaya rezil olduk. Adam ve familyasının rezilliklerinin ortaya dökülmesi için dört gözle bekleşiyoruz. Bu arada olan Türkiyeye, bizlere oluyor. Ekonomi rezil bir durumda. Dolar euro aldı başını gitti. Çok ironik bi durum...

hakarete varan cümleler kurmayın kızlar
hem dava bile edebilirler bu durumda. :34:

evet ben tam bir çaylağım şu an :) Munemiz nedir kimdir?

Mavi kürklü bir yönetici şekerim..Yaz kış hiç çıkarmaz o kürkünü, hep tepemizde:43:

Muhtemelen banlanırsın 2 önceki mesajından..Hakaret etmeden yazalım:34:

Konu ile ilgili anlamadığım bişey daha var, şimdi bunların hepsi montaj ya..Tapeler düştüğü anda anında siliniyor youtubetan,ordan buran..Güç bela izledim valla..Montaj olduğu için mi bu kadar korku panik? Bilemedim:ssz:

Son düzenleme:
bu arada twitter a girebilen var mı, BAŞÇALAN, biz size kaset var 25 inde demedik ki demiş, dağılın:27::27:

$1964804_643111795738611_2069254097_n.jpg

evet sezon finaliymiş, lost un finali gibi oldu ya, beğenmedim imdb puanına 2 veriyorum:27::27:

evet ben tam bir çaylağım şu an :) Munemiz nedir kimdir?

Kötü üslupların, hakaretlerin, polemikler karşısında üyelere site kurallarını uygulayan Mavi kürklü eli cımbızlı müdüresiyim.

_______
Mesajı sil, mesajı düzenle diyenler sizleri de gördüm:51: mesaj içeriklerini silmek yasak biliyorsunuz, üyeleri sil diye yönlendirmeyin.
Diyorsanız ki dava açılır diye uyardık, herkes yazdıklarına dikkat etmeli hem burda hem her platformda.

Kötü üslupların, hakaretlerin, polemikler karşısında üyelere site kurallarını uygulayan Mavi kürklü eli cımbızlı müdüresiyim.

_______
Mesajı sil, mesajı düzenle diyenler sizleri de gördüm:51: mesaj içeriklerini silmek yasak biliyorsunuz, üyeleri sil diye yönlendirmeyin.
Diyorsanız ki dava açılır diye uyardık, herkes yazdıklarına dikkat etmeli hem burda hem her platformda.

aman müdüre geldi ben kaçım çok ban hevesli geldi:18::10:

Back