- Konu Sahibi cilgin_anne_
Türk Bayragi elden ele dolastigi için bazi resimlerde cikmis gazi resimlerde cikmamis. Korkarim yakinda miting alanında nefes almakta suç olacak....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten çok komiksiniz , kim proje anlatıyorki mitinglerde de a parti anlatsın, ayrıca anlatmaya hiç gerek yok ..
Kalabalık olması çok şey ifade eder etti ! Senin haberin yok .
Bu iş ciddi organizasyon işi bunun içinde maddiyata bakar bu da iktidarda mevcut!!!!
Reklam ve organize işlerde zaten ne kadar iyi olduklarını taraflı tarafsız herkes kabul ediyordur.
İstanbul daki yakınlarımdan bir çok şey duydum,haber kanallarında metronun,iett otobüslerinin nasıl çalıştığını gördüm.
İnsanlar taşındı bunu herkes biliyor.
Aynı alanda başka bir parti miting yapsa belediye otobüsleri devletin imkanları kullandırılırmıydı?
Tabiki hayır.
Şartları imkanları bana eşit sunun o zaman meydan kalabalığını değerlendirelim.
Ayrıca meydan kalabalığı benim için seçimlerde ölçü değildir.
Örneğin dün güngörenden akrabalarım sırf otobüs bedava ve bir de gidip dolanalım değişiklik olsun diye kalkıp gittiler ama oy vermeyecekler.
Kendilerine anlam veremiyorum tabii ama bu şekilde gidenleride düşünüyorum.
Sonuç olarak en büyük katılıma sahip mitingdi ama birşeyin göstergesi, ölçüsü değildir.
Hele meydan okuma hiiiiçççç değildir
Bu iş ciddi organizasyon işi bunun içinde maddiyata bakar bu da iktidarda mevcut!!!!
Reklam ve organize işlerde zaten ne kadar iyi olduklarını taraflı tarafsız herkes kabul ediyordur.
İstanbul daki yakınlarımdan bir çok şey duydum,haber kanallarında metronun,iett otobüslerinin nasıl çalıştığını gördüm.
Aynı alanda başka bir parti miting yapsa belediye otobüsleri devletin imkanları kullandırılırmıydı?
Tabiki hayır.
Örneğin dün güngörenden akrabalarım sırf otobüs bedava ve bir de gidip dolanalım değişiklik olsun diye kalkıp gittiler ama oy vermeyecekler.
Sonuç olarak en büyük katılıma sahip mitingdi ama birşeyin göstergesi, ölçüsü değildir.
her partinin seçimler için ödenekleri var zaten bunların miktarı da bellidir. bide bu arabalarla taşındı yoksa bu kadar olmazdı . sanki başlarına silah dayayıp götürüyorlar. hadi beni chp nin mitingide götürsünler bakalım gidiyor muyum.
1) elbette değil ancak bu sese tahammül edemeyen zihniyetin çok yoğun çaba sarf ettiği bu günlerde ,bu milletin onlara fırsat vermemesi gerekli çünkü "istanbulu eski günlerine kavuşturacağız" derken neleri kast ettiklerini tam anlamıyla bilmiyoruz.bu başbakanda bu sesin ebediyyen susmaması için elinden geleni yapıyor
2)yaşımın bir önemi yok çünkü çok okuyan ve araştıran biriyim aradaki açık bununla kapanıyor.TARİHİMİZİ inançlı insanlarımızın çektiği sıkıntıları unutturmak için çaba sarfeden medyadan değil GERÇEK TARİH kitaplarından takip etmenizi tavsiye ederim
3) bu konuda pek bişey bilmediğim için hakim olmadığım konuda konuşamam.
Yine montaj olduğunu iddia edeceğinizi düşündüğüm bir videoda da abiye soruyorlar ne kadar veriyorlar bizde gelelim diye valla ben geçen sefer 100 tl aldım diyor.Silah zoruyla gitmiyorlar elbet sevenide çok bunuda biliyoruz ama abartmayın Allah aşkına
Ya bizi neden götüren yok. Mitinge götürüyor uz otobüslerle diye davet eden oldu mi sizleri. Bana hic böyle bir teklif gelmedi .anlamiyorum ki kim gidiyor kimleri götürüyorlar. Etrafimda giden kimse de yok. Efsane haline döndü bu otobüslerle mitinge götürmek felan..
beni güldürüyorsun bazı yorumlarınla :)
Tabiki hayır.
Ne güzel, ama benimle diğer tarafta hesaplaşacak çünkü ben kararlıyım helal etmiyorum :)
o zaman allah izin ederse seçimlerden sonra görüşelim. tabi o zamanda yok ölülere oy kullandırıldı yok elektirikleri kestiler bir sürü bahaneyle gelmezseniz.
birde geçen gün seçim kağıtları evlere gitmişte yok 3 kişilik eve 8 kişilik kağıt gitmişte. hangimizin evine secim kağıdı geldi soruyorum . kimligini verirsin imzanı atarsın bu kadar . bir sürü yorum yapılmıştı açıklık getirmek istedim.
1- Ezan sesine tahammül edemeyen diye tabir ettiğiniz kesim kimdir? Bu ülkede yaşayan bir vatandaş olarak böyle bir söylemi şimdi duyuyorum. Eğer bir dayanağınız varsa söyleyin Ezanı istemeyen kimler? "İstanbul'u eski günlerine kavuşturacağız derken neyi kastediyor bilmiyoruz" diyorsunuz. Fatih öncesin dönemden mi bahsediyorsunuz? Hangi sesin susmaması için? Ezan ise yukarıdaki sorularıma lütfen cevap verin?
2- Hımmm yaşınız küçük demekki? Bunu şu yüzden sorum... Başbakanın ağzıyla konuşuyorsunuz onun söylediklerini tekrar ediyorsunuz bir çok Ak Partilinin yaptığı gibi...
3-Teşekkür ediyorum...