• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul meydan okudu

Hahah evet meydan okunmuş ben de gördüm bugün montajsız fotolar yayınlanınca. Tabi bir de emniyet müdürünün resmi rakamı iki bin iki yüz olarak açıklaması tuz biber ekti:) Demek basın haber yaparken yanlışlıkla bir kaç sıfır eklediyse artık:))) Ayıptır ya medyayla el ele olmuş halkı nasıl kandırırız diye takla atıp duruyorlar.

evet siz şimdi 200.000 e inanın , asıl sandıktaki sayıya ne diyceksiniz onu merak ediyorum , biraz gerçekçi olun ve bu partiyi gönülden seven, çoğunluğa saygı duyun ,

Ülkemiz için dua eden , el açıp Amin diyen milyonların duaları bu ülkeyi ayakta tutuyor, yoksa iki dk da amerikanın oyununa gelip bizi alaşağı ederler .

dünde bunu konuştunuz bedava otobüs bedava yemek,eğer durum böyleyse diğer partilerde bunu yapmıyormu?
ben hiç mitinge gitmedim,ama siz ithamda bulunuyorsunuz
bedava yemek bedava otobüs kim olsa gider diyorsunuz, ben gitmem mesala
çünkü kalabalığı çekemem,he istesem başta eşim götürmez o ayrı :1:

Devletin imkanları belediyelerin imkanları kullanıldığında ses çıkarıyorum ben bu hiç bir partinin hakkı değil A partisi B partisi hiç farketmez.
Tutsunlar kiralasınlar otobüs minibüs her neyse ama belediyelerin otobüslerini hiç kimse kullanmasın.
Sadece partilerin kendi imkanları ile taşıma olsa zaten çoooook az olur onu burada konuşmayız bile kimseyide ilgilendirmez.
Meraktan giden çok. gezi olaylarından sonra Ankaraya gelmişti erdoğan miting alanına o kadar çok tanıdığım gittiki sırf meraktan destekliyormusunuzda gidiyorsunuz dediğimde yooo ama yakından bi görelim dediler.Başbakan ı merak ediyorlar demekki:1: Dün de aynısı oldu işte..Anlam veremediğim davranış biçimide olsa akrabalarım gitti:1:

1) elbette değil ancak bu sese tahammül edemeyen zihniyetin çok yoğun çaba sarf ettiği bu günlerde ,bu milletin onlara fırsat vermemesi gerekli çünkü "istanbulu eski günlerine kavuşturacağız" derken neleri kast ettiklerini tam anlamıyla bilmiyoruz.bu başbakanda bu sesin ebediyyen susmaması için elinden geleni yapıyor

2)yaşımın bir önemi yok çünkü çok okuyan ve araştıran biriyim aradaki açık bununla kapanıyor.TARİHİMİZİ inançlı insanlarımızın çektiği sıkıntıları unutturmak için çaba sarfeden medyadan değil GERÇEK TARİH kitaplarından takip etmenizi tavsiye ederim

3) bu konuda pek bişey bilmediğim için hakim olmadığım konuda konuşamam.

ezan sesinin ebediyen susmaması için elinden geleni yapıyor öyle mi, bu kimin amacı ki, olmayan tehitlere karşı savaş yani, acaba bu olmayan tehditler özellikle mi var gibi empoze ediliyor dicemde Erdoğandan bile böyle bişey görmedim, ezan sesini susturcaklar diye

geçen bi mitingte ezan sesinin kimin için sustuğunu gördük bu arada

gerçek tarih kitaplarından örnekler alalım, sipariş vereyim hemen

Son düzenleme:
45 milyon secmen varken neden 145 milyon secim kagidi basilir?
Sahtekarliklara hilelere baslamislar bile.
Bir kurus hakkim geciyorsa helal etmiyorum,haram olsun.

o zaman allah izin ederse seçimlerden sonra görüşelim. tabi o zamanda yok ölülere oy kullandırıldı yok elektirikleri kestiler bir sürü bahaneyle gelmezseniz.
birde geçen gün seçim kağıtları evlere gitmişte yok 3 kişilik eve 8 kişilik kağıt gitmişte. hangimizin evine secim kağıdı geldi soruyorum . kimligini verirsin imzanı atarsın bu kadar . bir sürü yorum yapılmıştı açıklık getirmek istedim.

Bizim evede sseçim kağıdı geldi herkese gelmiyor mu ki?

Ya nerede para veriyorlar. Nerede mitinge götürüyorlar. Hayir AKP nin içinden gençlik kollarından arkadaslarim olmasa inanacagim valla. Hani onlara neden para vermiyorlar çok da samimi arkadaşlarım veya bana neden gel para veriyoruz demiyorlar. Valla efsane bunlar ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım, bana bile teklif edildi yanlışlıkla:) Hani şu sürekli ceplere atılan mesajlar var ya, nasıl oldu da böyle bir hataya düştüler bilmiyorum ama benim gibi müzmin muhalif bir vatandaşın cebine de geldi aynı mesajdan. Ücretsiz yol + (ücretsiz olmasına rağmen) yol harcirahı + yemek :) O kadar ucuza gitmeyeyim dedim. Elin oğlu evde sıfırladıktan sonra arta kalan parayla üç villa alsın ben ekmek arası peynire mitinge gideyim yok ya:) Bizzat yaşadığım olay da efsane değildir herhalde:)

oradan buradan eksik okuduğunuz haberlerle burada yazmayın bence çünkü fevri olunca insan bazen sonunu göremiyebiliyor

o pusulalar sadece belediye başkan adayları içn değil bildiğiniz gibi mahalle muhtarlıı seçimide yapılıcak ve onların pusulaları ayrı vede zarfları mavi renkte olacak . bundan ötürü toplam pusula sayısını yazmışlar haberlerde

bende onu sordum beni niye kimse davet etmiyor mitinge :)
sadece Üsküdar belediyesinin etkinlikleri gelir cep telime o kadar

Ya aynen davet eden kimse yok. Arkadaslarim var onlar da gitmiyor mitinge felan. Ki öyle bir mesaj gelse resim çekip ben koycam şuraya mitinge otobüslerle götürüyorlar diye:) hayir üniversite yillarim da da görmedim şahit de olmadim. Ki kyk yurdunda iki bin öğrencinin arasında kaliyordum. Hic kimseden duymadim AKP mitingine gidiyoruz otobüslerle diye. Valla efsane bunlar ya. Miting alanında otobüsler varmış cevre ilce koy mezra yok tabi. Mitinglere ilçelerden gelirler ki bu çok normal

sen hakkın neyse onu da ak partiyle almaya başladın , bi deli kuyuya bir taş atmış misalı 145 mio kağıt basılmış sen mi bastın ? nerden biliyorsun bu ülkenın ysk sı var , bundan sonra o yolsuzluklar zor olur zorrrr ..

evet siz şimdi 200.000 e inanın , asıl sandıktaki sayıya ne diyceksiniz onu merak ediyorum , biraz gerçekçi olun ve bu partiyi gönülden seven, çoğunluğa saygı duyun ,

Ülkemiz için dua eden , el açıp Amin diyen milyonların duaları bu ülkeyi ayakta tutuyor, yoksa iki dk da amerikanın oyununa gelip bizi alaşağı ederler .

Kesin öyledir arkadaşım. Ama dua ederken az biraz da bize dua edin. Gemiler villalar bak hep başkasına gidiyor. Ben mesela geçen gün bi sıfırlama yapayım dedim cüzdandan çıka çıka 20 TL çıktı. Sıfırlamaya kıyamadım:) Sandıktaki sayıya gelince, bak ben müstakil bir evde oturuyorum. Geçen sayımda benim ev sosyal medyaya düştü. Zira aynı evde benden habersiz üç kişi daha yaşıyormuş benimle birlikte. Herhalde paralelden gelmişlerdi:) Bu seçimlerde aklım başıma geldi de gittim kontrol ettirdim. Allahtan gitmiş bizim davetsiz misafirler:))) Oy hakkı kutsaldır, isteyen istediği partiye verir. Tek sözüm olmaz. Ama hırsızlık kutsal değildir, haram yemek kutsal değildir. Ben onların dağıttığı kurabiyeyi, kahveyi bile almıyorum ki milletin cebinden çalınan parayla alınıyor, boğazımdan haram geçmesin diye.

Arkadaşım, bana bile teklif edildi yanlışlıkla:) Hani şu sürekli ceplere atılan mesajlar var ya, nasıl oldu da böyle bir hataya düştüler bilmiyorum ama benim gibi müzmin muhalif bir vatandaşın cebine de geldi aynı mesajdan. Ücretsiz yol + (ücretsiz olmasına rağmen) yol harcirahı + yemek :) O kadar ucuza gitmeyeyim dedim. Elin oğlu evde sıfırladıktan sonra arta kalan parayla üç villa alsın ben ekmek arası peynire mitinge gideyim yok ya:) Bizzat yaşadığım olay da efsane değildir herhalde:)

Tamam mesajin ekran görüntüsünü alip koyun görelim ve bu tarismaya son verelim ki ilk özrü de ben dileyecegim valla.

Devletin imkanları belediyelerin imkanları kullanıldığında ses çıkarıyorum ben bu hiç bir partinin hakkı değil A partisi B partisi hiç farketmez.
Tutsunlar kiralasınlar otobüs minibüs her neyse ama belediyelerin otobüslerini hiç kimse kullanmasın.
Sadece partilerin kendi imkanları ile taşıma olsa zaten çoooook az olur onu burada konuşmayız bile kimseyide ilgilendirmez.
Meraktan giden çok. gezi olaylarından sonra Ankaraya gelmişti erdoğan miting alanına o kadar çok tanıdığım gittiki sırf meraktan destekliyormusunuzda gidiyorsunuz dediğimde yooo ama yakından bi görelim dediler.Başbakan ı merak ediyorlar demekki:1: Dün de aynısı oldu işte..Anlam veremediğim davranış biçimide olsa akrabalarım gitti:1:

Dik duran kimseye boyun eğmeyen amerika uşağı olmayan başbakanı merak edip evinden kalkıp hınca hınç dolu kalabalığın içine gittiler inanmam , onları gönlü götürmüştür :16: , desteklemeleri yakındır ,

o videoyuda izladim,belkide kurmacadır olamazmı?

ya değilse ve gerçekse..
ya tüm iddialar gerçekse...
hiç olabilme ihtimalini düşündünüz mü?
mesela ben ilk iddialar ortaya atıldığında yok artık o kadarda değil dedim bir kaç gün de inanmadım çünkü
sayın başbakanın bunu ispatlayacağından adım gibi emindim ama günler geçti tatmin edici bir cevap alamadım ve haliyle
gerçekliliğine inanır oldum.sadece montaj diye açıklanamayacak kadar ciddi iddialar bunlar.
bu iktidara ben seçimlerde oy verdim hemde iki kez o nedenle başta inanmak istemedim olup bitene ama.....

sen hakkın neyse onu da ak partiyle almaya başladın , bi deli kuyuya bir taş atmış misalı 145 mio kağıt basılmış sen mi bastın ? nerden biliyorsun bu ülkenın ysk sı var , bundan sonra o yolsuzluklar zor olur zorrrr ..

Pardon tanisiyormuyuz ki sen diye hitap ediyorsunuz!!
Biraz seviyeli olun lutfen....
KIB lendiniz..

1)ezan sesine tahammül edemeyenlerden biri ANKARA DA MALAZGİRT YOLU AÇILIRKEN BİZANS KIYAFETİ GİYİP AÇILIŞa katılanlardır

2)maalesef yanlış cevap. ben başbakanın ağzıyla değil GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜ GERÇEKLER ışığında konuşuyorum bunları söylemek için partili değil gözlerimin sağlıklı olması kafi

3)saolun ne demek

1- Hımmm konumuzun İstanbul'daki miting ve bu şehirdeki minareler olduğu sanıyordum ki Ankara'daki bir caddeye geçmişiz :))))) Ama bu konu hakkında bilgim yok yorum yapmayacağım...

2- Ama biraz evvel okuduklarınızı referans alarak konuştuğunuzu söylemiştiniz...

Back